Op zoek naar weimaraner pups?

weimaraner pups
Weimaraner pups Dieren Toebehoren 2dehands.be.
Ik heb een leuk nestje weimaraner pups beschikbaar De pups zijn opgegroeid tot 8 weken oud bij de moeder in een sociale sfeer. Iedere pup is g. 16 juli 2018 1131: Beerse. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 2 mannelijk, 2 vrouwelijk, Kleur: Grijs, de pups zijn.:
Weimaraners Weimcorner Puppies en fokkerij.
Aan het gouden vierkant hangt ook een gouden raad. De Weimaraner is geen NU-hond. Beter een jaartje wachten en heel veel gesprekken voeren met fokkers en Weimaraner-eigenaars. Zo kom je veel te weten en geraak je vertrouwd met het kleine wereldje. Op die manier zal je ook sneller bij de juiste fokkers en combinaties terecht komen. En hoe gaat dat dan concreet, zo'n' nestje? Onze pups worden letterlijk in de huiskamer geboren.
Weimaraner pups te koop, weimaraner pups, weimaraner pups te koop Limburg.
Weimaraner reutjes en Weimaraner pups teefjes te koop in kennel Hezehof. Choco weimaraner pups blauwgrijs weimaranare pups aangeboden. Bekijk hier onze weimaraner pups te koop op video. De Weimaraner is een veelzijdige jachthond die geschikt was voor de meest uiteenlopende jachtpartijen.
Wie is specialist in Weimaraner pups te koop? DogCatandCo.
Op deze pagina vindt u naast de beschikbaarheid ook alle nuttige informatie over de pups in onze kennel. Bij ons vindt u de mooiste Weimaraner pups te koop! DogCatandCo is een erkende handelskwekerij waar u de mooiste Weimaraner pups vindt.
Weimaraner Dierenhof Debrabandere.
Onze puppies krijgen kwaliteitsvoeding van: Weimaraner. Terug Beschikbare Pups 5. LAND VAN HERKOMST: Duitsland. Varianten: Langharig en Kortharig. Toen het Duitse hof van Weimar rond het einde van de 18de eeuw op wolven of berenjacht ging, trouwens een gevaarlijke onderneming, dan werd op een speciale hond vertrouwd.
Weimaraner Hoeve Hoogland.
Beschikbare Weimaraner puppies. Regelmatig hebben we nieuwe weimaraner nestjes te koop. Al onze puppies zijn in huiselijke kring opgevoed en werden allen gecontroleerd door een dierenarts. Vraag naar de beschikbaarheid van deze hond. Contacteer ons Pup reserveren. Of bel 32 014 63 84 04.
Vind weimaraner in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie weimaraner dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken. Al onze weimaraner pups zijn inge├źnt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Bij elke weimaraner pup krijgt u 2 jaar medische.
Weimaraner pups kopen ik zoek een Weimaraner.
Weimaraner pups worden best op jonge leeftijd gesocialseerd zodat ze gewoon geraken aan kinderen en dieren. Zo worden Weimaraner pups een echte kindervriend en kunnen ze later goed overweg met andere dieren. De Weimaraner is eigenlijk een jachthond maar komt vaak voor als gezelschapshond.

Contacteer ons