Op zoek naar vizsla pups?

vizsla pups
Pups Artelux.
De pups worden is huiselijke kring opgevoed en voorzien van alle nodige documenten, inentingen, Nog voor de pups geboren worden hebben wij altijd een eerste kennismakingsgesprek met de toekomstige vizsla eigenaars. In dit gesprek maken ze in eerste instantie kennis met onze honden en onze manier van werken.
Vizsla reu en teven Acantus Rashondenfokkerij Oudenburg.
Pups te koop. Wie zijn we? Onze eigen rashonden. Biewer Yorkshire mini. Amerikaanse Cocker Spaniel. Cavalier king Charles. Engelse Cocker Spaniel. honden van klanten. Brits Korthaar kittens. Zoekt U een Vizsla pup? Zoekt U een Vizsla pup in de toekomst?
Artelux Magyar Viszla.
Het ras Vizsla. Een veelzijdige jachthond die ook de perfect huishond kan zijn mits voldoende uitdaging. Al onze honden leven in huis en krijgen elk de aandacht en beweging die ze nodig hebben. Ons doel: De juiste pup bij het juiste baasje. Nieuw nestje gepland ten vroegste voorjaar 2019. Op 21/12/2017 werden bij ons een nestje van 8 pups geboren.
Vind vizsla pups op Marktplaats.nl.
Alle pups worden meerdere malen onderzocht en. erg leuke vizsla pups. Wij hebben een prachtig nestje vizsla pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere malen ontwormd en ze zijn ingeënt.
PUPS.
De lijst met lidstaten met een rabiësvrij statuut, van waaruit momenteel niet-gevaccineerde pups kunnen worden ingevoerd in België zal dus verdwijnen. In principe zullen in de toekomst dus geen dieren jonger dan 15 weken en niet gevaccineerd tegen rabiës meer in ons land mogen worden binnengebracht. Elke dierenarts is hiertoe wettelijk gebonden.elke importeur, wie hij of zij ook is, is hieraan gebonden, wettelijk! In België zijn er zo goed als geen fokkers die op systematische wijze Vizslas fokken. Bij de meesten gaat het zelfs om een éénmalig nest, meestal dan nog met de bedoeling om zelf een pup aan te houden. Malafide fokkers zijn daarom gelukkig bij de Vizsla nog geen probleem.
Aangekondigde en Geboren Nesten.
De vereniging raadt aan geen pups te kopen, waarvan de ouderdieren niet tenminste voldoen aan het fokreglement. Vizsla Draadhaar pups geboren. Er zijn Vizsla Draadhaar pups uit de volgende combinatie geboren op 28-1-2018. Het zijn 3 reutjes en 6 teefjes.
Vizsla Honden 2dehands.be.
De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 1 vrouwelijk, Kleur: Reerood, de pups zijn: geboren en. vandaag 1629: Harelbeke Bavikhove. lieve vizsla pups. Wij hebben een prachtig nestje Vizsla pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten.

Contacteer ons