Op zoek naar vizsla pups?

vizsla pups
Vizsla reu en teven Acantus Rashondenfokkerij Oudenburg.
Pups te koop. Wie zijn we? Onze eigen rashonden. Biewer Yorkshire mini. Amerikaanse Cocker Spaniel. Cavalier king Charles. Engelse Cocker Spaniel. honden van klanten. Brits Korthaar kittens. Zoekt U een Vizsla pup? Zoekt U een Vizsla pup in de toekomst?
PUPS.
De lijst met lidstaten met een rabiësvrij statuut, van waaruit momenteel niet-gevaccineerde pups kunnen worden ingevoerd in België zal dus verdwijnen. In principe zullen in de toekomst dus geen dieren jonger dan 15 weken en niet gevaccineerd tegen rabiës meer in ons land mogen worden binnengebracht. Elke dierenarts is hiertoe wettelijk gebonden.elke importeur, wie hij of zij ook is, is hieraan gebonden, wettelijk! In België zijn er zo goed als geen fokkers die op systematische wijze Vizslas fokken. Bij de meesten gaat het zelfs om een éénmalig nest, meestal dan nog met de bedoeling om zelf een pup aan te houden. Malafide fokkers zijn daarom gelukkig bij de Vizsla nog geen probleem.
Pups Artelux.
De pups worden is huiselijke kring opgevoed en voorzien van alle nodige documenten, inentingen, Nog voor de pups geboren worden hebben wij altijd een eerste kennismakingsgesprek met de toekomstige vizsla eigenaars. In dit gesprek maken ze in eerste instantie kennis met onze honden en onze manier van werken.
Vizsla pups in Belgie Vizsla Rixensart.
Vizsla pups in België. Vizsla pups in België. De ouders zijn Laika en Kadee. Meer info hieronder: stamboom en certificaten volgens de eisen van de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus van België. De pups zullen in een familie sfeer opgevoed worden en zullen natuurlijk ontwormd, gevaccineerd en gechipt worden.
Aangekondigde en Geboren Nesten.
De vereniging raadt aan geen pups te kopen, waarvan de ouderdieren niet tenminste voldoen aan het fokreglement. Vizsla Korthaar pups geboren. Er zijn op 7 oktober Vizsla Korthaar pups uit de volgende combinatie geboren. Het zijn 11 pups, 7 teefjes en 4 reutjes.
Vizsla Honden 2dehands.be.
De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 1 mannelijk, Kleur: Roodbruin, de pups zijn: geboren e. 5 januari 2018 1521: Harelbeke Bavikhove. Mooie Vizsla Magyar kort haar pups. Mooie Vizsla Magyar kort haar pups te koop.

Contacteer ons