Resultaten voor vizsla pups

vizsla pups
Fok-Pup.
De lijst met lidstaten met een rabiësvrij statuut, van waaruit momenteel niet-gevaccineerde pups kunnen worden ingevoerd in België zal dus verdwijnen. In principe zullen in de toekomst dus geen dieren jonger dan 15 weken en niet gevaccineerd tegen rabiës meer in ons land mogen worden binnengebracht. Elke dierenarts is hiertoe wettelijk gebonden.elke importeur, wie hij of zij ook is, is hieraan gebonden, wettelijk! Wetgeving vanaf 29/12/2014. In België zijn er zo goed als geen fokkers die op systematische wijze Vizslas fokken. Bij de meesten gaat het zelfs om een éénmalig nest, meestal dan nog met de bedoeling om zelf een pup aan te houden. Malafide fokkers zijn daarom gelukkig bij de Vizsla nog geen probleem.
Vizsla reu en teven Acantus Rashondenfokkerij Oudenburg.
Pups te koop. Wie zijn we? Onze eigen rashonden. Biewer Yorkshire mini. Amerikaanse Cocker Spaniel. Cavalier king Charles. Engelse Cocker Spaniel. honden van klanten. Brits Korthaar kittens. Zoekt U een Vizsla pup? Zoekt U een Vizsla pup in de toekomst?
Vind vizsla pups op Marktplaats.nl.
Wij hebben een prachtig nestje vizsla pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere malen ontwormd en ze zijn ingeënt. Ook zijn de pups gechipt, er is dus een europees paspoort bij en we verkopen de pups onder 2 jaar garantie.
Pups Artelux.
De pups worden is huiselijke kring opgevoed en voorzien van alle nodige documenten, inentingen, Nog voor de pups geboren worden hebben wij altijd een eerste kennismakingsgesprek met de toekomstige vizsla eigenaars. In dit gesprek maken ze in eerste instantie kennis met onze honden en onze manier van werken.
de Vizsla www.borrebergkennel.be.
De Vizsla is een rustige, vriendelijke, soms zelfs een beetje een gevoelige hond, die met een tactvolle baas tot grote prestaties kan komen en zeker de gewaardeerde kameraad van een gezin kan zijn. Typische karaktereigenschappen van de Vizsla zijn.: Gemakkelijk en snel af te richen.
Vizsla pups te koop vizsla pups te koop vizsla pups te koop.
Vizsla pups worden als volwassen reu tussen de 58 en 62 cm groot en hun gewicht is dan rond de 30 kilo. Vizsla teefjes blijven zoals bij elk hondenras iets kleiner, tussen de 54 en 58 cm en hun gewicht is rond de 25 kilo.
Vizsla Honden 2dehands.be.
Hongaarse Vizsla pups. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 3 mannelijk, 1 vrouwelijk, Kleur: Reerood, de pups zijn.: 18 mei 2018 1553: Harelbeke Bavikhove. Wij hebben een prachtig nestje Vizsla pups te koop.

Contacteer ons