Meer resultaten voor stafford pups

stafford pups
Vind stafford pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Onze amerikaanse buldog is voor 6 weken geleden bevallen van deze 4 prachtige pups het zijn kruising amerikaanse buldog stafford pups waarvan 2 mannetjes en 2 vrouwtjes de pups groeien op in huishoudelijke kring en worden elke 2 weken ontwormd en worden ingeënt gechipt en krijgen een paspoort mee voor vragen.
Amerikaanse stafford te koop Honden Koopjeskrant.be.
Verfijn je zoekopdracht. Amerikaanse stafford te koop 3 zoekertjes. Toon op kaart. Amerikaanse stafford pups. Amerikaanse stafford, kortharig, raszuiver. Amerikaanse stafford reu pups. Amerikaanse stafford, reu, kortharig, europees paspoort, gechipt, gevaccineerd. Promoties gerelateerd aan Dieren Toebehoren. ik bied aan/ik zoek.
Amerikaanse stafford Honden 2dehands.be.
de pups zijn meerdere malen ontwormd en zijn gevaccineerdgechipt, en hebben een europees pas. 12 mei 2018 1310: Nevele. Amerikaanse Stafford pups, Blauw. We hebben een nestje Amerikaanse Stafford pups Ze zijn geboren op 08-04-2018 Er is nog 1 teefje en 4 reutjes beschikbaar.
Vind amerikaanse stafford pup in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Amerikaanse stafford pups geboren op 14 april het zijn 5 reutjes en 2 teefjes de pups worden ontwormd en ingeënt en gechipt ook worden ze door de dierenartsen onderzocht en dan krijgen ze een paspoort en een puppy pakket mee de pups mogen de eerste week van juni naar de nieuwe baasjes de laatste 2.
Stafford pups Honden 2dehands.be.
Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere m. 15 mei 2018 1447: Zonhoven. Amerikaanse stafford pups. Wij hebben mooie amerikaanse stafford pups te koop reutjes. De pups zijn sociaal en kindvriendelijk opgevoed.
Waar vind ik American Staffordshire pups te koop? DogCatandCo.
Voeding voor de American Staffordshire Terrier Blauw.: Net als andere hondenrassen hebben ook de Amerikaanse Stafford pups die wij te koop aanbieden, een aangepaste voeding nodig. Bij het kopen van een Stafford pup geven wij jullie dan ook graag ons professioneel advies mee.
Amerikaanse Staffordshire Terriër puppies te koop, Amerikaanse Stafford puppies beschikbaar, erkende kennel Foto's' en Video's' van onze beschikbare puppies.
De Amerikaanse Stafford Terriër is ideaal als beschermer van uw huis, maar is tezelfdertijd een ideale gezelschapshond. Wanneer behoorlijk opgeleid en gesocialiseerd word de Amerikaanse Stafford een huisgenoot. Dit ras is geschikt voor actieve eigenaars die boven hun hond kunnen staan.
Stafford Honden 2dehands.be.
Am.stafford shire terrier pups alle kleuren. Onze pups zijn alle huiselijk geboren sociaal opgevoed met kinderen en andere dieren prijs vanaf: 590, voorzien van alle vaccinatiesontworm., gisteren 1424: Rijkevorsel. Heel mooie engelse stafford pups. Engelse stafford pups te koop van eigen fok.

Contacteer ons