Meer resultaten voor pomeriaan pups super klein

pomeriaan pups super klein
Pomeriaan.
Kennel Pups Zo. Pups en Zo. Zoek op grootte. Zoek op ras. ma.27di.28woe.29, en donderdag 30/8 van 10uur tot 19 uur na kort tel op 0499/223925. Vrij.31/08 en zat.01/09 van 10 u tot 18 uur en zondag 02/09van 13 uur tot 18 uur welkom. Amerikaanse cocker spaniel. Biewer Yorkshire terrier. Bull terrier klein blijvend. Cavalier King ch.spaniel. Engelse Cocker Spaniel. West Highland White terrier. Pomeriaan apart mooi.
Vind pomeriaan in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Drie prachtige sociale pups de moeder is een kruising van een dwergkeeshondje met een sheltie en de vader een heel klein pomeriaantje. Ze zijn geboren bij ons in de huiskamer op 15 mei en opgegroeid met honden en katten. Ze zijn gechipt, nagekeken door de dierenarts en hebben hun eerste puppy enting gehad. Dit is ons eerste nestje pomerianen. Moeder is over twee weken uitgerekend. Op de foto s zie je de ouders. Omdat we een goed huisje voor onze pups willen zetten we nu al een advertentie zodat we zelf de baasjes uit kunnen kiezen voor onze kindjes. Fokkers en mensen met jonge kinderen hoeven niet te. Pomeranian Pomeriaan Dekreu Bear Type. Hierbij bied ik mijn hondje beer aan als dekreu. Voor meer info pb. Ik heb mooi pomeriaans pups.ouders zijn uit rusland dus het zijn 100% echt.gezondheidsverklaring ze is 2 maanden oud.ze is super speels goed gebit en een geweldige loop.
Pomeriaan Honden 2dehands.be.
Super schattige dwergkeesjes keeshond. Ik heb een leuk nestje dwergkeesjes pups beschikbaar De pups zijn opgegroeid tot 8 weken oud bij de moeder in een sociale sfeer. Iedere pup is. 25 augustus 2018 1128: Beerse. Pomeranian pups, Pomeriaan pups, Belgische fokker.
Wie is specialist in Dwergkees pups te koop? DogCatandCo.
Kittens te koop. Dog Cat and Co Pups te koop Dwergkees Pomeriaan pups te koop. Dwergkees Pomeriaan pups te koop. Beschikbaarheid Onze pups Rasinformatie Contact. Beschikbaarheid Dwergkees Pomeriaan. Dwergkees pups te koop in onze kennel.: Belgische origine wordt aangegeven met een B, import met een I.
Pomeriaantjes Acantus Rashondenfokkerij Oudenburg.
Pups te koop. Wie zijn we? Onze eigen rashonden. Biewer Yorkshire mini. Amerikaanse Cocker Spaniel. Cavalier king Charles. Engelse Cocker Spaniel. honden van klanten. Brits Korthaar kittens. Zoekt U een Pomeriaantje? Of in de Toekomst? klik hier of stuur ons een mailtje dan komt U op onze wachtlijst. De Pomeriaan is de kleinste soort van de Dwergkeeshond. Een Pomeriaan is een klein gezelschapshondje.
Puppyplaats.nl Keeshond Dwerg pups aangeboden.
rachtige Choco Merle pups Mama is Brindle kleur, Papa is een Choco Merle Pomeriaan/Dwergke. rachtige Choco Merle pups Mama is Brindle kleur, Papa is een Choco Merle Pomeriaan/Dwergkees met 2 fel blauwe ogen die hij goed doorgegeven heeft aan. 29 augustus 2018. 2 Pomeriaan reutjes. 2 super mooie Pomeriaan puppies bear face, Breed snuitje.
Dwergkees-Pomeriaan-Hoeve Hoogland.
De Keeshond of Pomeriaan heeft een vrij korte rug en een steile achterhand. De buik is licht opgetrokken. De kop is wigvormig en de ogen zijn ovaal. De hoog aangezette staande oren zijn vrij klein en de staart is gekruld over de rug.
Keeshond Honden 2dehands.be.
zeer kleinblijvend pomeranian teefje. wij hebben nog een heel klein pomeranian teefje dat op zoek is naar haar gouden mandje. ze is ge├źnt op leeftijd en gechipt en heeft een Europe. 25 augustus 2018 1544: Tongeren Diets-Heur. We hebben momenteel supermooie pomeriaan pups beschikbaar; klaar om een goede thuis te vinden. Mannetjes en vrouwtjes zijn onmiddellijk beschi. 25 augustus 2018 1238: Kuurne. dwergkeesje puppy teefje. dweegkeesje puppy teefje dat het nest mag verlaten. Ze is in huiselijke kring opgevoed en zeer speels en sociaal. ze is gevaccineerd op leefti. 25 augustus 2018 1214: Brecht. Super schattige dwergkeesjes beschikbaar pomerian.

Contacteer ons