Zoeken naar pomeriaan pups super klein

pomeriaan pups super klein
Vind pomeriaan in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Zet het op Marktplaats. Pomeriaan dekreu niet te koop. Deze leuke vent staat ter dekking! Super leuk hondje, mooi karakter hij is 23 cm hoog. Hij heeft dek ervaring en u krijgt dek garantie mocht de teef leeg blijven. Hij is patella vrij, ook heeft hij een stamboom maar we dekken zonder. Voor meer info kunt u bellen. PomeranianPomeriaan, t-cup meisje. Pomeranian mini bear dik vacht teefjevrouw zeer klein! 100% Echte pomeranian dus geen keeshond of kruising karakter zeer lief en slim en mooi vacht wat u tot elk model kan laten knippen ik zoek een liefdevol en warm huisje voor mijn geweldige pup ouders van deze pups zijn volledig rusland vandaar deze mooie.
Pomeriaan Honden 2dehands.be.
superkleine pomeriaan pup, beide ouders zijn aanwezig. 26 februari is er bij ons pomeriaan/dwergkees pup geboren. Er is 1 oranje/beige teefje beschikbaar, zij is kerngezond maar erg klein, zij weeg. 10 mei 2018 0903: Malle Oostmalle. pomeriaan of dwergkeesje pups.
Pomeriaan.
Kennel Pups Zo. Pups en Zo. Zoek op grootte. Zoek op ras. OPGELETdonderdag 17 mei van 10 uur tot 18 uur welkom na tel.op 0499/223925 uur richt uur aankomst. Cavalier King ch.spaniel. Engelse Cocker Spaniel. Pomeriaan apart mooi. Pomeriaan mini dwergkeesjes. Cavalier King ch.spaniel. Engelse Cocker Spaniel. Onze jongen is vandaag 1jaar geworden, wij zijn heel blij en fier op hem. Het is een echte lady killer! We hebben vorige week een mooie lieve labrador pup gekocht dit omdat onze andere overleden was Eenmaal thuis gekomen voelde zij zich al meteen op haar gemak Ging meteen goed met de herder en het poesje dat we hebben We willen jullie bedanken voor deze mooie nieuwe aanwinst Bedankt veel liefs manuela en theo. WIJ ZIJN HEEL BLIJ! MET ONZE LIEVE TRI COLOR BULL TERRIER! dank u voor de eerlijke handeling voor onze king voor ons te houden! Wij zijn zeer blij! Hij slaapt al geweldig in bed en kan het goed vinden bij onze roedel TOP MENSEN! Bedankt Hilde DirkDirkp. Onze aisha doet het super zag net een foto van haar zusje laika op jullie Facebookpagina leuk om te zien groetjes sylvia.
Keeshond Honden 2dehands.be.
Te koop super mooie mini pomeriaan pups. Zeer meer maals gevaccineerd gechipt en europeese paspoort. Staan op royal canin starter. de puppy's' zijn sociaal, lief met kinderen en andere dieren. ze zijn ontwormd gevaccineerd, gechipt, europees paspoort voeding voor de eerste. vandaag 0103: Ieper. Kleine keesje pups te koop. De pups te koop mogen het nestje onmiddellijk verlaten. Ze zijn meermaals gevaccineerd en ontwormd. Ze kregen reeds een chip en werden geregis. gisteren 2125: Asse Zellik. Dwergkees Pomeriaantje pups te koop! De pups te koop mogen het nestje onmiddellijk verlaten. Ze zijn meermaals gevaccineerd en ontwormd. Ze kregen reeds een chip en werden geregis. gisteren 2122: Asse Zellik. Wij hebben een prachtig nestje keeshond pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere. gisteren 1933: Zonhoven. zeer klein pomchi reutje hij is geboren 4maart 2018 hij is voledig in orde en ook pad zindelijk voor meer info 0485979307.
Wie is specialist in Dwergkees pups te koop? DogCatandCo.
Dog Cat and Co Pups te koop Dwergkees Pomeriaan pups te koop. Dwergkees Pomeriaan pups te koop. Beschikbaarheid Onze pups Rasinformatie Contact. Beschikbaarheid Dwergkees Pomeriaan. Dwergkees pups te koop in onze kennel.: Belgische origine wordt aangegeven met een B, import met een I.
Dwergkees-Pomeriaan-Hoeve Hoogland.
De Keeshond of Pomeriaan heeft een vrij korte rug en een steile achterhand. De buik is licht opgetrokken. De kop is wigvormig en de ogen zijn ovaal. De hoog aangezette staande oren zijn vrij klein en de staart is gekruld over de rug.
Pomeriaantjes Acantus Rashondenfokkerij Oudenburg.
Pups te koop. Wie zijn we? Onze eigen rashonden. Biewer Yorkshire mini. Amerikaanse Cocker Spaniel. Cavalier king Charles. Engelse Cocker Spaniel. honden van klanten. Brits Korthaar kittens. Zoekt U een Pomeriaantje? Of in de Toekomst? klik hier of stuur ons een mailtje dan komt U op onze wachtlijst. De Pomeriaan is de kleinste soort van de Dwergkeeshond. Een Pomeriaan is een klein gezelschapshondje.

Contacteer ons