Meer resultaten voor asiel honden pups

asiel honden pups
Hondenasielen Antwerpen Dierenasielen Antwerpen asielen honden kopen puppies puppy hond hondje kopen.
Oplossingen zoeken voor oudere honden van overleden personen, personen die een rustoord moeten vervoegen of bij geval van overmacht. sparen van euthanasie, het trauma van de tralies van een asiel besparen door gastgezinnen en de geschikte adoptant voor het leven zoeken.
Pets.be.
Eerste optie, adoptie! Dankzij de steun van een steeds sneller groeiende community van dierenvrienden is Pets.be uitgegroeid tot de grootste overkoepelende website voor dierenasielen in de Benelux. Sinds 2002 maken we mensen in Belgiƫ en Nederland gelukkig door hen bewust te maken van de onvoorwaardelijke liefde die dierenasiel honden en katten brengen.
Honden.
Veel gestelde vragen. Peter en Meter. Meet Your Match. Afscheid van een dier. Dieren in het asiel. Helaas, uw browser ondersteunt geen inline frames. Daardoor zal deze optie niet correct werken. vzw Dierenvrienden Sint-Truiden. 3800 Sint-Truiden t: 32 011 69 53 07.
Degrensstreek.be Onze asiel dieren zoeken een thuis!
Reden opname: Afgestaan, samen met haar zus Xena. Deze 2 pups zijn de laatste van een ongepland nestje. Hun eigenaar kon. Meter en peter: Geen. Opname in het asiel op 14/12/2016. Reden opname: Afgestaan wegens het overlijden van haar baasje. Meter en peter: Geen. Opname in het asiel op 14/12/2016. Reden opname: Afgestaan omdat haar baasjes een gezin hebben met 6 kinderen en er te weinig tijd over blijft om haar de n. Jack Russell Terrier. Meter en peter: Geen. Opname in het asiel op 08/03/2017. Reden opname: Afgestaan omdat er te veel ruzie is tussen de 2 honden.
Honden Dierenasiel Genk.
Onlangs zijn er bij ons 5 bully pups binnengebracht. Ze zijn eind december 2017 geboren. Het nestje bestaat uit 3 reuen en 2 teven. Het zijn pittige karaktertjes, die zelfvertrouwen genoeg hebben. Allen zijn ze heel erg speels, maar ze laten ook zien. Jack X Border Collie Jack Russell. Vrolijke energieke Jack is een kruising van Border collie met Jack Russell. Hij is geboren in mei 2016. Hij kende in zijn leven al twee verschillende eigenaren, zijn laatste eigenaren brachten hem naar het asiel omdat hij niet in het drukke gezin paste. Jack heeft typische karaktereigenschappen van beide rassen meegekregen. Zo heeft hij de. Pagina 1 van 6 1 2 3 4 5 Minst recente. Het zwerfkattenprobleem in Limburg op een efficiƫnte en diervriendelijk manier aanpakken! Wat kan u best doen indien u een dier verloren bent? Neem contact met het asiel of politie van de regio waarin je woont. Op deze pagina's' kan u de recent binnengekomen honden en katten zien.
Dierenasiel Sint-Truiden.
Over het asiel. Veel gestelde vragen. Peter en Meter. Meet Your Match. Afscheid van een dier. Zoete Middag 11/03/2018. Alle pootjes zijn bij ons in goede handen. Helpende handen voor pootjes in nood. Asieldieren kunnen niet praten, bij ons hebben ze een stem. Sponsor pakketten voor bedrijven. Lees meer Meet Your Match. Lees meer Kittens. Lees meer Katten. Lees meer Honden.
hondenasiel gezocht ik zoek een dierenasiel honden puppies.
Een hond uit een asiel is daarom een goede overweging als je graag een hond in huis wilt nemen, zonder de rompslomp van een puppy. Dat er veel leuke honden te koop worden aangeboden in een asiel kun je ervaren door er eens een kijkje te gaan nemen!
PIN UP PUP.
En daar slaagt ze met glans in: ondertussen hebben al heel wat honden een kersvers baasje gevonden. Waarom Pin Up Pup? Adopt, don't' shop! Al deze Pin Up Pups wachten in het asiel op een gouden mandje. Als de Pin Up Pup van je dromen hier tussen zit, aarzel dan niet om een afspraak te maken met het asiel waar hij of zij verblijft.

Contacteer ons