Op zoek naar asiel honden pups?

asiel honden pups
Animal Trust Asiel.
Jonger dan 6 maanden: reu 350 teefje 400. Pups jonger dan 6 maanden moeten, eens ze oud genoeg zijn, verplicht gecastreerd of gesteriliseerd worden. Indien u de eigenaar van één van deze honden bent of kent, gelieve ons dan te contacteren op het nr 0498 66 80 80.
PIN UP PUP.
En daar slaagt ze met glans in: ondertussen hebben al heel wat honden een kersvers baasje gevonden. Waarom Pin Up Pup? Adopt, don't' shop! Al deze Pin Up Pups wachten in het asiel op een gouden mandje. Als de Pin Up Pup van je dromen hier tussen zit, aarzel dan niet om een afspraak te maken met het asiel waar hij of zij verblijft.
ADOPTIE HONDEN.
Ze is ieders vriendje. De moederhond weegt ongeveer 18 a 20 kg en wij denken dat de pups ook middelmaat hondjes zullen worden. Waar vind Samaira een thuis? MARLON: Marlon, een reutje geboren januari 2015 en 15 kg zwaar, werd ruim 15, jaar geleden als zwerver opgepakt in de grote" stad Faro. En omdat er nergens plaats voor hem was kwam hij terecht bij ons in het asiel. Daar woont hij nu dus al meer dan anderhalf jaar. Hij doet het heel goed in een grote groep honden in een grote ren, want eigenlijk heel normaal is voor een hond met een zwervers verleden, want je moet met iedereen goed kunnen opschieten teneinde te kunnen overleven.
Dierenasiel Canina VZW Adoptie procedure.
Wanneer de hond of kat u, tijdens het bezoek aan het asiel, aanspreekt en de vrijwilligers van het asiel zijn ook positief over de match, dan mag het dier geadopteerd worden. Hiervoor maken wij gebruik van een adoptiecontract waarin oa de volgende punten aan bod komen.:
Puppies Het Blauwe Kruis de Kust.
American Staffordshire Terriërs. Adopteer op afstand. Puppy honden in het asiel. Lees hier hoe de procedure verloopt. Bezoek ons op Facebook. Dierenasiel Het" Blauwe Kruis van de Kust." Opvoeding en lessen. Ons laatste nieuws. 26 juli 2018. extra sluitingsdagen zomer 2018.
Een kat of hond adopteren Dierenasiel Gent dierenopvang dierenbescherming. KMG Gent vzw.
Misschien wil jij wel een steentje bijdragen? Kijk hoe je ons kan steunen. Wist je dat. ons asiel al bestaat sinds 1897 en door niet minder dan de zus van Cyriel Buysse werd opgericht? Lees meer over ons en onze visie.
Honden Dierenasiel Genk.
Neem contact met het asiel of politie van de regio waarin je woont. Op deze pagina's' kan u de recent binnengekomen honden en katten zien. Deze pagina wordt niet dagelijks bijgewerkt. Neem in geval van een verloren huisdier daarom ook altijd contact op met het asiel.
Degrensstreek.be Onze asiel dieren zoeken een thuis!
Reden opname: Afgestaan omdat men voor deze laatste 3 pups uit het nest geen nieuwe thuis kon vinden. Extra info: lees meer. Meter en peter: Geen. Opname in het asiel op 07/03/2018. Reden opname: Afgestaan omdat de hond te veel alleen moet blijven. Kruising Shar Pei/Mechelse Herder. Meter en peter: Marjorie Coene. Opname in het asiel op 06/03/2018. Reden opname: Afgestaan wegens verhuis. Helaas laat de huisbaas geen honden toe in de huurwoning.

Contacteer ons