Zoeken naar asiel honden pups

asiel honden pups
Noodasiel Lommel.
Momenteel zijn volgende honden bij Noodasiel Lommel beschikbaar voor volledige adoptie.: SENIOR HONDEN 8 jaar oud.: Oudere honden moeten steeds langer wachten op een nieuwe thuis. Daarom bieden wij hen aan als kandidaten om plaats te nemen in een gastgezin, mits de correcte afspraken en controles worden nageleefd.
Pets.be.
Kat De Goede Hoop. De Poezenboot Caprice. Spaanse Honden in Nood. De Poezenboot Caprice. Spaanse Honden in Nood. Spaanse Honden in Nood. Spaanse Honden in Nood. De Poezenboot Caprice. Spaanse Honden in Nood. De Poezenboot Caprice. Spaanse Honden in Nood.
Vitus Dierenasiel Tienen.
Degrensstreek.be Onze asiel dieren zoeken een thuis!
Deze 2 pups zijn de laatste van een ongepland nestje. Hun eigenaar kon. Meter en peter: Geen. Opname in het asiel op 14/12/2016. Reden opname: Afgestaan wegens het overlijden van haar baasje. Meter en peter: Geen. Opname in het asiel op 14/12/2016. Reden opname: Afgestaan omdat haar baasjes een gezin hebben met 6 kinderen en er te weinig tijd over blijft om haar de n. Jack Russell Terrier. Meter en peter: Geen. Opname in het asiel op 08/03/2017. Reden opname: Afgestaan omdat er te veel ruzie is tussen de 2 honden.
Honden Dierenasiel Genk.
Niet alle dieren zijn terug te vinden op de site, indien u interesse heeft in het adopteren van een hond, komt u best eens kijken in het asiel zelf. Pups kruising Jack Russell. Indien u interesse heeft, geeft u s.v.p.
Dierenasiel Sint-Truiden.
Over het asiel. Veel gestelde vragen. Peter en Meter. Meet Your Match. Afscheid van een dier. Alle pootjes zijn bij ons in goede handen. Helpende handen voor pootjes in nood. Asieldieren kunnen niet praten, bij ons hebben ze een stem. Sponsor pakketten voor bedrijven. Lees meer Meet Your Match. Lees meer Kittens. Lees meer Katten. Lees meer Honden.
hondenasiel gezocht ik zoek een dierenasiel honden puppies.
Een hond uit een asiel is daarom een goede overweging als je graag een hond in huis wilt nemen, zonder de rompslomp van een puppy. Dat er veel leuke honden te koop worden aangeboden in een asiel kun je ervaren door er eens een kijkje te gaan nemen!
PIN UP PUP.
En daar slaagt ze met glans in: ondertussen hebben al heel wat honden een kersvers baasje gevonden. Waarom Pin Up Pup? Adopt, don't' shop! Al deze Pin Up Pups wachten in het asiel op een gouden mandje. Als de Pin Up Pup van je dromen hier tussen zit, aarzel dan niet om een afspraak te maken met het asiel waar hij of zij verblijft.

Contacteer ons