Op zoek naar zwitserse witte herder pups?

zwitserse witte herder pups
The White Wolves Zwitserse Witte Herdershonden kwekerij Puppies te koop van onze hondenfokkerij.
Al onze witte Zwitserse herders leven samen met ons in familie en roedelverband op een groot door bossen omringd domein van 5 hectaren. Wij beogen de oersterke gezondheid en het mooie uiterlijk van de wolf in combinatie met het zachte, trouwe karakter van een goed gedomesticeerde hond die.: intelligent is en gemakkelijk op te leiden. niet onnodig blaft. én bovendien voldoet aan de standaardnormen van de Witte Zwitserse Herder.:
WITTE HERDER PUPS Zwitserse Witte Herder Erkend Fokker.
Hoewel wij regelmatig het predicaat krijgen van Beste Zwitserse Witte Herder fokker, proberen wij gewoon het Beste te doen voor Onze honden en pups en het schitterende Zwitserse Witte Herder ras. Wilt u meer informatie of wilt u ooit graag zelf een pup van ons?
Zwitserse herder pups te koop.
Als erkend handelskwekerij bieden wij de mooiste Zwitserse Witte Herder pups te koop aan. Oorsprong van de Zwitserse Witte Herder.: In Amerika en Canada hebben de Witte Herders zich langzaamaan ontwikkeld tot een op zich staand ras, de Canadese herder.
Zwitserse witte herder pups te koop, De Zwitserse witte herdershond.
Zwitserse witte herder pups te koop. De Zwitserse witte herdershond lijkt fel op de Duitse herdershond, maar toch zijn er enkele verschillen. Het grootste verschil is dat deze witte herder een rechte rug heeft, terwijl de Duitse herder een aflopende rug lijn heeft.
Canadese Herder Honden 2dehands.be.
datum recent datum recent. Ook hier staan met uw zoekertje? witte herder pup zoekt nog een thuis! Wij zijn een rashonden kennel waar u enkel zuivere rashonden. Wij zijn een rashondenfokkerij met meer dan 20 jaar ervaring, wij werken samen.
Vind witte herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
5 Jaar geleden hebben we besloten om enkele nestje pups te gaan fokken. We zijn toen verliefd geworden op de zwitserse witte herder. Alle eigenschappen van een herder maar wat zachtaardiger en daardoor uitstekend. Zwitserse witte herder x husky shepsky pups.
Zwitserse Witte Herdershond fokkers Honden Page.
Wij zijn een hele kleine kennel die af en toe een nestje Zwitserse Witte herders fokken.Wij zijn met hart en ziel verknocht aan dit ras, en fokken met veel liede.De honden waarmee wij fokken zijn vrij van HD en ED.Wij fokken uitsluitend raszuivere Zwitserse Witte Herder pups met FCI stamboom en volgens de regels van de Zwitserse Witte Herder vereniging.
zwitserse witte herder pups te koop, witte canadese herder pups te koop aangeboden.
Zwitserse witte herder pups te koop aangeboden. Wordt ook Amerikaans-Canadese witte herdershond genoemd. Nu witte herdershond pups te koop. De Canadese witte herdershond lijkt fel op de Duitse herdershond, maar toch zijn er enkele verschillen. Het grootste verschil is dat deze witte herder een rechte rug heeft, terwijl de duitse herder een aflopende ruglijn heeft.

Contacteer ons