Op zoek naar zwitserse witte herder pups?

zwitserse witte herder pups
The White Wolves Zwitserse Witte Herdershonden kwekerij Puppies te koop van onze hondenfokkerij.
Kwekerij van Zwitserse Witte Herdershonden met stamboom Sint-Hubertus. Wij streven naar.: Al onze witte Zwitserse herders leven samen met ons in familie en roedelverband op een groot door bossen omringd domein van 5 hectaren. Wij beogen de oersterke gezondheid en het mooie uiterlijk van de wolf in combinatie met het zachte, trouwe karakter van een goed gedomesticeerde hond die.: intelligent is en gemakkelijk op te leiden. niet onnodig blaft. én bovendien voldoet aan de standaardnormen van de Witte Zwitserse Herder.:
BEAUTIFUL WHITE ANGEL BEAUTIFUL WHITE ANGEL.
Dit zou mijn missie worden: liefde tot bij de mensen brengen onder de vorm van schattige, lieve witte bolletjes die zouden uitgroeien tot een prachtige witte herder. Al vrij snel, in het jaar 2000, kreeg een kleine witte hond, Bono genaamd, bij mij en mijn toenmalige partner een gouden mandje.
Vind witte herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Wij hebben vijf mooie witte herder pups, het zijn twee teefjes en drie reutjes.onze hondjes worden goed gesocialiseerd, ze gaan mee naar buiten en zijn gewend aan paarden, schapen en kippen.de pups zijn 2 juni geboren en inmiddels geënt en gechipt.ze hebben een europees paspoort en zijn gezond verklaard door. Zwitserse witte herder pups met FCI Stamboom.
Witte herder Honden 2dehands.be.
21 juli 2018 0026: Menen. Heel mooie Zwitserse / Canadese witte herder pups. Zwitserse / Canadese witte herder pups te koop Al onze zwitserse witte herder pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees pasp. 17 juli 2018 1857: Diest.
Zwitserse witte herder pups te koop, De Zwitserse witte herdershond.
Zwitserse witte herder pups te koop. De Zwitserse witte herdershond lijkt fel op de Duitse herdershond, maar toch zijn er enkele verschillen. Het grootste verschil is dat deze witte herder een rechte rug heeft, terwijl de Duitse herder een aflopende rug lijn heeft.
Zwitserse herder pups te koop.
Als erkend handelskwekerij bieden wij de mooiste Zwitserse Witte Herder pups te koop aan. Oorsprong van de Zwitserse Witte Herder.: In Amerika en Canada hebben de Witte Herders zich langzaamaan ontwikkeld tot een op zich staand ras, de Canadese herder.
Pups en herplaatshonden.
Hoeraaaaa, het is zover.na een goede voorbereiding bent u op zoek naar een Zwitserse Witte Herder pup als verrijking van uw gezin en uw leven. Bij de keuze van een fokker wilt u dan vast ook niet over één nacht ijs gaan en dat is precies wat de RZWH aanmoedigt. Bekijk als aanstaande pupkoper zo veel mogelijk websites, vraag informatie bij de fokkers van uw keuze over de ouders, de gezondheidsuitslagen, naar de verblijfplaats van de pups en ook wat de fokker doet aan de socialisatie van de pups.
Zwitserse Witte Herder Pups te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Zwitserse Witte Herder pups. Prijs: Niet van toepassing. 70.814 keer bekeken Status: Actief. minder dan 1 jaar. ZWITSERSE WITTE HERDER pups van Vivid Daydream. Af en toe hebben wij pupjes en komen er heel veel foto's' en nieuwtjes op de website.

Contacteer ons