Zoeken naar zwitserse witte herder pups

zwitserse witte herder pups
Witte herder Honden 2dehands.be.
De Zwitserse witte Herder is een lieve hond, onder de meesten nog gekend als de Amerikaanse" of Canadese herder" De pups te koop mog. gisteren 2033: Asse Zellik. Australische herder pups, raszuiver, HOBBY fokker. Op 15 januari zijn bij ons raszuivere Australische herder pups geboren.
Vind witte herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
De pups zijn nagekeken door de dierenarts dus met gezondheidsverklaring. Kom gerust een kijkje nemen. Beide ouders aanwezig en met stamboom! fluffy sociale raszuivere zwitserse witte herders pups. Bent u opzoek naar een gezonde, sociale en vooral lieve canadese / zwitserse witte herder pup?
Zwitserse witte herder pups te koop, De Zwitserse witte herdershond.
Zwitserse witte herder pups te koop. De Zwitserse witte herdershond lijkt fel op de Duitse herdershond, maar toch zijn er enkele verschillen. Het grootste verschil is dat deze witte herder een rechte rug heeft, terwijl de Duitse herder een aflopende rug lijn heeft.
Canadese Herder Honden 2dehands.be.
13 maart 2018 1937: Kasterlee Tielen. Zeer mooie Zwitserse Witte Herder pups. Wij hebben zeer mooie, kortharige Zwitserse Witte Herder pupjes ter beschikking. Er zijn zowel reutjes als teefjes, zie foto's, deze zijn van. 25 februari 2018 1935: Pittem Egem.
Zwitserse herder pups te koop.
De Zwitserse witte herder pups te koop zijn afkomstig van een door ons geselecteerde buitenlandse kleinschalige kennel die minimaal dezelfde dierenwelzijnregels hanteert als diegene die aan Belgische kwekers worden opgelegd. Zwitserse witte herder pups te koop kunnen thuis geleverd worden.
The White Wolves Zwitserse Witte Herdershonden kwekerij Puppies te koop van onze hondenfokkerij.
Al onze witte Zwitserse herders leven samen met ons in familie en roedelverband op een groot door bossen omringd domein van 5 hectaren. Wij beogen de oersterke gezondheid en het mooie uiterlijk van de wolf in combinatie met het zachte, trouwe karakter van een goed gedomesticeerde hond die.: intelligent is en gemakkelijk op te leiden. niet onnodig blaft. én bovendien voldoet aan de standaardnormen van de Witte Zwitserse Herder.:
Zwitserse Witte Herder Stepsfield.
Noblesse is echt een super, bezorgde, lieve mama voor haar pups, maar spijtig genoeg houdt ze niet van al de belangstelling en wil ze te beschermend zijn als onze andere honden en vreemde mensen in de buurt van haar pups komen.
WITTE HERDER PUPS Zwitserse Witte Herder Erkend Fokker.
Witte herder pups lijken best veel op witte wolf pups. Pups van de witte Arctic Wolf. Zwitserse Witte Herder vereniging rasvereniging ZWHVN. Wij zijn vele jaren lid geweest van de ZWHVN, de eerste rasvereniging van de Zwitserse witte Herder in Nederland.

Contacteer ons