Resultaten voor zwitserse witte herder pups

zwitserse witte herder pups
WITTE HERDER PUPS Zwitserse Witte Herder Erkend Fokker.
Hoewel wij regelmatig het predicaat krijgen van Beste Zwitserse Witte Herder fokker, proberen wij alleen het Beste te doen voor het Witte Herder ras en onze pups en honden. Wilt u meer informatie over pups of wilt u ooit graag zelf een pup van ons?
Zwitserse witte herder Honden 2dehands.be.
Ook hier staan met uw zoekertje? Prachtige Zwitserse Witte Herder pups. Wij hebben 2 zeer mooie, langharige Zwitserse Witte Herder pups ter beschikking. Beide zijn zusjes, zie foto's, deze zijn van de pups zelf. 8 januari 2018 2143: Pittem Egem.
Home www.jumanawhitecastle.be.
Puppy reunie 2015. Puppy reunie 2014. Jumana's' White Castle. Welkom op onze website. Welkom op onze website. En maak kennis met onze. Zwitserse Witte Herders. Jumana's' White Castle. December 2017 Geen reservaties meer mogelijk. September 2018 Nog 6 reservaties beschikbaar.
Zwitserse Witte Herder Stepsfield.
Noblesse is echt een super, bezorgde, lieve mama voor haar pups, maar spijtig genoeg houdt ze niet van al de belangstelling en wil ze te beschermend zijn als onze andere honden en vreemde mensen in de buurt van haar pups komen.
The White Wolves Zwitserse Witte Herdershonden kwekerij Puppies te koop van onze hondenfokkerij.
Al onze witte Zwitserse herders leven samen met ons in familie en roedelverband op een groot door bossen omringd domein van 5 hectaren. Wij beogen de oersterke gezondheid en het mooie uiterlijk van de wolf in combinatie met het zachte, trouwe karakter van een goed gedomesticeerde hond die.: intelligent is en gemakkelijk op te leiden. niet onnodig blaft. én bovendien voldoet aan de standaardnormen van de Witte Zwitserse Herder.:
Pups.
Hoeraaaaa, het is zover.na een goede voorbereiding bent u op zoek naar een Zwitserse Witte Herder pup als verrijking van uw gezin en uw leven. Bij de keuze van een fokker wilt u dan vast ook niet over één nacht ijs gaan en dat is precies wat de RZWH aanmoedigt. Bekijk als aanstaande pupkoper zo veel mogelijk websites, vraag informatie bij de fokkers van uw keuze over de ouders, de gezondheidsuitslagen, naar de verblijfplaats van de pups en ook wat de fokker doet aan de socialisatie van de pups.
Beautiful White Angel.
Zwitserse witte herder. Wij noemen ons bewust geen kennel, omdat wij niet beroepsmatig kweken, met liefde voor het ras, en onze honden hebben wij slechts enkele keren per jaar een nestje uit bewezen combinaties. Onze bloedlijnen zijn gegarandeerd vrij van blauwe ogen genen. Met regelmaat leveren wij pups voor de opleiding van blindegeleidehond.
Vind witte herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Witte herder pups. Wij hebben een super mooi nestje witte herder pups. De pups zijn ontwormd, ingeënt en gechipt en met gezondheidsverklaring van de dierenarts. Beide ouders met stamboom! De pups zijn kinderen gewent! Zwitserse herder, canadese herder. Zwitserse Witte Herder Pups met stamboom.

Contacteer ons