Resultaten voor sheltie pups

sheltie pups
Shetland sheepdog te koop Honden Koopjeskrant.be.
Shetland sheepdog te koop 3 zoekertjes. Toon op kaart. Shetland sheepdog pups. Shetland sheepdog, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, ontwormd, raszuiver. Shetland sheepdog pups. Shetland sheepdog, halflangharig, raszuiver. Shetland sheepdog pups. Shetland sheepdog, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver.
Sheltie pups te koop, te koop sheltie, pups sheltie te koop, sheltie.
Sheltie pups te koop in het Hezehof. Sheltie pups sable wit bruin, en tricolor sheltie pups te koop. Bekijk hier de fotos van onze sheltie pups te koop op video, samen met de moeder. De sheltie is afkomstig uit Schotland.
Vind sheltie pups op Marktplaats.nl.
Zeer mooi aansprekend nestje pups leuke combinatie van border collie x schotse collie lassie en sheltie moeder: 75% border collie 25% schotse collie vader: 50% schotse collie lassie 50% sheltie de pups zijn geboren op 10 januari, 6 teefjes en 1 reutje.
Shetland sheepdog-sheltie-Hoeve Hoogland.
De Sheltie is van origine een Schotse schapenhoeder en daardoor een gehoorzame hond. Hij is intelligent, vrolijk, aanhankelijk, trouw aan zijn baas en kindvriendelijk. Ook heeft deze hond een groot uithoudingsvermogens. Omdat een Sheltie zo slim is, kunnen deze rashonden als puppie snel leren.
Waar kan ik een Sheltie pup kopen? DogCatandCo.
Dog Cat and Co Pups te koop Sheltie pups te koop. Sheltie pups te koop. Graag meer inlichtingen over de Sheltie puppies te koop in onze kennel. Hier vindt u de fotos van onze Sheltie pups te koop op dit ogenblik.
Sheltiekennel Lidani Shetland sheepdog sheltie honden fokker.
Als het ook maar enigszins goed weer is om naar buiten te gaan met de pups zijn ze buiten en kunnen ze in onze tuin naar hartenlust ravotten en kattenkwaad uithalen! Natuurlijk wel onder het toeziend oog van de moeder, soms een aantal andere honden en wijzelf. Wij fokken uitsluitend volgens de regels van de rasvereniging de Nederlandese Sheltie Vereniging.
Shetland Sheepdog Honden 2dehands.be.
sheltie pups zoeken thuis! Wij zijn een rashonden kennel waar u enkel zuivere rashonden. Wij zijn een rashondenfokkerij met meer dan 20 jaar ervaring, wij werken samen. 13 maart 2018 1947: Kasterlee Tielen. Leuke sheltie pups / shetland sheepdog pups.

Contacteer ons