Meer resultaten voor border collie pups te koop

border collie pups te koop
Waar vind ik Border Collie pups te koop? DogCatandCo.
RAS: Border Collie. Bent u van plan om een Border Collie pup te kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een erkende handelskwekerij met een groot aanbod aan verschillende rassen. Zo hebben wij ook een nestje met leuke Border Collie pups te koop.
Proud to be Info Proud to be.
Al 16 jaar fokker van het ras. Onze kennel is geregistreerd en goedgekeurd door KMSH-SRSH-FCI. Al onze honden zijn vrij van alle erfelijke aandoeningen zoals TNS/CEA/CL/MDR1/ IGS en HD vrij. Onze eerste Border Collie was Spot" Eyes of the world Arizona kid, geboren op 14/06/2001een, prachtige reu met, een fantastisch karakter. hij behaalde zijn brevet gehoorzaamheid en werd met zijn ploeg Belgisch kampioen Flyball.R.I.P. lieve jongen 11/10/2011. Af en toe gaan we met de honden naar een show, om te zien of zij aan de standaardnormen voldoen en goedgekeurd kunnen worden voor de fok. Verder doen wij aan gehoorzaamheid/fly-ball en vooral mooie wandelingen in deze prachtige streek, de Ardennen en Zeeland. Als wij op vakantie gaan, gaan onze honden mee. 2 x per jaar fokken wij een nestje Border Collies uit geselecteerde showlijnen, met als belangrijke punten, karakter gezondheid, en schoonheid. Daar wij het kleinschalig willen houden, en alle honden de nodige aandacht willen kunnen geven, hebben wij enkele hondjes in co-own gastgezin. Onze B.C.'s' zitten niet in buitenkennels maar leven bij ons in huis. De pups worden onder onze begeleiding in huis geboren en groeien daar ook op tot stabiele sociale, pups.ze kennen alle geluiden zowel binnenshuis als buiten.
Welkom bij Kennel Pups en Zo.
Na 16 jaar besloten we om de naam Bolkshof om te dopen naar PupsZo, wat beter aansluit bij wat we al jaren doen. Kom meer te weten over Kennel PupsZo. Al onze pups worden verkocht met garantie aan de geldende wetgeving zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van april 2007 betreffende de verkoop van dieren.
DIERENSHOP SCHELLENS.
Bij hondenfokkerij Schellens zijn steeds beschikbaar in Brugge: de Border Collie, Maltezer, Husky, Poedel, Duitse Herder, Mechelse Herder, Jack Russel, Labrador, Chihuahua, Shiba Inu Doberman Pinscher. U kiest uit een 40-tal rassen: klik op deze link voor de actuele lijst. U kiest zélf uw pup uit het nest. De pups zijn gevaccineerd, gechipt en ontwormd. We bieden één jaar garantie. We beschikken over onze eigen bedrijfsarts. Hondenvoeding, manden, hokken, lissen, speeltjes en dergelijke zijn in ruime keuze te koop in de shop.
border collie puppy's.'
De Border Collie is een wedstrijdhond bij uitstek. Overal wordt dit ras gebruikt voor wedstrijden schapen drijven. Deze soort kan het normaal goed vinden met andere honden. Ook met kinderen gaan ze goed samen, mits u de kinderen eerst leert omgaan met honden. Kinderen moeten weten dat een hond geen stuk speelgoed is maar een dier. De hond dient dus gerespecteerd te worden maar moet ook zijn plaats in de roedel kennen. Vraag of u de ouders van de puppy's' mag zien. Zo kunt u zien of deze dieren gezond zijn en goed behandeld worden. De fokker zal u graag verder helpen met al uw vragen. Ook nadat u het dier afgehaald hebt zal hij altijd klaar zijn om u te helpen wanneer u vragen over de hond heeft of een probleem. In de eerste week in het leven van een pup gebeurt er doorgaans niet veel. De pups liggen in het werphok bij de moeder en eten de moedermelk die hen zal behoeden voor infecties.
Degrensstreek.be Onze asiel dieren zoeken een thuis!
Reden opname: Afgestaan omdat men te weinig tijd heeft voor de hond waardoor hij te veel alleen moet blijven. Kruising Border Collie. Meter en peter: Geen. Opname in het asiel op 29/09/2016. Reden opname: Afgestaan, samen met Laika Jack Russell Terrier en Blacky Duitse Herder, wegens tijdsgebrek.
Pups border collie pups Honden 2dehands.be.
honden border collie pups. honden pups border collie pups. border collie boerderij. mooie border collie pups. border collie pups. puppy border collie pups. border collie pups te koop. border collie merle. border collie pup. dekreu border collie. Categorieën Toon alle zoekertjes.
Puppy's' verwacht.
Daarmee kweekt u voor Uw zelf wel meer kans op een leuke pup. U komt keurig op de vrijwillige wachtlijst te staan als u hier bent geweest en wij beiden vinden dat een border collie echt iets voor U is.

Contacteer ons