Meer resultaten voor border collie pups te koop

border collie pups te koop
Aethelstan Bordercollies Bel Inkie: 0475 61 53 25.
Bel Inkie: 0475 61 53 25. Over Border Collie. Welkom bij Aethelstan. Wij kweken Bordercollies met stamboom. Naar onze pups. Neem een kijkje op onze site. U kunt hier onze prachtige honden en pups zien. Naar onze pups. Aethelstan werd opgericht in het jaar 2003 door Tan Tze Ying, Ing voor de vrienden.
Border collie te koop Honden Koopjeskrant.be.
Border collie te koop 6 zoekertjes. Toon op kaart. Border collie pups. Border collie, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Border collie reu pups. Border collie, reu, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, ontwormd, raszuiver.
Puppyplaats.nl Border Collie pups aangeboden.
Zeer mooi aansprekend nestje pups Leuke combinatie van Border collie x Schotse collie Lassie en Sheltie Moeder: 75% Border collie 25% Schotse collie. 9 februari 2018. Te koop: Border collie puppies. Wij zijn op zoek naar nieuwe, lieve actieve baasjes die het lijnen beu zijn en liever uren gaan wandelen.
Border collie pups Honden 2dehands.be.
Border Collie pups kleur zwart en wit. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 3 vrouwelijk, de pups zijn: geboren en opgegroeid tot. gisteren 0846: Harelbeke Bavikhove. vrolijke border collie pups. Wij hebben een prachtig nestje border collie pups te koop.
Collie pups.
Filmpje van beschikbare Schotse collie pups. Bon 10% korting op materiaal. Beschrijving van de Schotse Collie. De Collie staat ook bekend als de Schotse herdershond. De meest populaire benaming is evenwel Lassie. Net als in de televisieserie is dit een waardige en kalme hond. Elegantie en soepelheid zijn de voornaamste raskenmerken. We kennen twee soorten Collies. De lang en de kortharige. De kortharige Collie is het zelfde als langharige Collie, maar zonder de lange vacht. De Schotse Collie is een mooie, actieve, behendige, langharige herdershond. Dit ras werd beroemd door de filmster, Lassie. Het magere, afgestompte, wigvormige hoofd geeft een indruk van lichtheid. De bovenkant van het hoofd is vlak. De oren zijn 3/4 oprichten met uiteinden die vooruit vouwen. De ogen zijn donker behalve in het geval van blauwe merles die blauw of merle ogen kunnen hebben. De borst is sterk en vrij breed. De langharige variteiten hebben een overvloedige dubbele vacht van manen rond de hals en de borst. De vacht vergt een wekelijkse verzorging om de hond op zijn best te laten uitzien.
Border Collie te koop aangeboden AdvertentieZoeker.be.
Mooie border collie pups te koop! Border collie pups. Mechelse herder X border collie pups. Border Collie pups. Ter adoptie, Max, Border Collie. Border collie pups te koop. Border collie pups. VERMIST/GEZOCHT BORDER COLLIE! Ter adoptie: Fay, Border Collie DOOF.
Border collie pups te koop, te koop pups border collie, border collie.
Bekijk onze border collie pups te koop hier op video. Border collie pups reutjes en border collie pups teefjes. De Border collie is afkomstig van Engeland, en valt onder de categorie veedrijver en herdershond. Border collie pups zijn zeer intelligent en leren snel.
Border Collie Kennels Lowlands" of Lys."
We verkiezen hen een breed spectrum aan te bieden, veeleer dan te streven naar één enge topsport. We zijn er ons van bewust dat we meer uit onze honden zouden kunnen halen en hoge toppen scoren moesten we ons toeleggen op één discipline, maar een border collie is zo veelzijdig, dat we hen liever laten proeven van verschillende mogelijkheden.

Contacteer ons