Resultaten voor pomeriaan pups te koop particulier

pomeriaan pups te koop particulier
Honden pups tweedehands en nieuw AmaaiAmaai.
Aangeboden: Yorkshire Terrier Pups Te Koop. Yorkshire terrier pups te koop wij hebben een zeer ruim aanbod, wekelijks zijn er nieuwe pu. Aangeboden: Tibetaanse Terrier Pups Te Koop. Tibetaanse Terrier pups te koop Terrierstibaanse pups te koop zeer mooie en lieve puppies t.
Keeshond Honden 2dehands.be.
Wij hebben een mooi nest pomeriaan / dwergkees pups Er zijn nog reutjes en teefjes beschikbaar Goed gesocialiseerd, gewend aan andere honden e. 6 maart 2018 1152: Hoogstraten Meerle. Pomeriaan of dwergkeesje pups. Wij hebben mooie dwergkeesjes pups te koop reutjes en teefjes.
pups pomeriaan pups te koop pomeriaan pups te koop particulier.
Pomeriaan x shihtzu pup pups. Te koop uit een nestje van 3 pups 1 x teef 2 x reu het betreffen pomeriaan kruising shihtzu pups. pups pomeriaan pups te koop pomeriaan pups te koop particulier. Pomeranian pups, Pomeriaan pups, Belgische fokker.
Vind pomeriaan keeshond op Marktplaats.nl.
pomeriaan pomeranian reu. Pomeranian dwergkees pups speels en sociaal mooie dikke vacht thuis geboren en grootgebracht moeder is aanwezig als de pups het nest verlaten zijn ze in het bezit van chip nederlands paspoort enting ontwormd 3 keer gezondheidsverklaring dierenarts email ens sms geen reactie, anoniem bellen word niet. Pomeriaan pup te koop met FCI stamboom.
Pomeriaan pups Keeshond 2dehands.be.
Wij hebben een mooi nest pomeriaan / dwergkees pups Er zijn nog reutjes en teefjes beschikbaar Goed gesocialiseerd, gewend aan andere honden e. 6 maart 2018 1152: Hoogstraten Meerle. Pomeriaan of dwergkeesje pups. Wij hebben mooie dwergkeesjes pups te koop reutjes en teefjes.
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
Bleu tan chhuahua te koop ze is zwanger. Hallo wegens gezondheidsredenen moeten we ons jente wegdoen ze is twee weken zwanger daar ze naar een. Particulier Vrouwtje Chihuahua 1 t/m 3 jaar Zonder stamboom. 450, Wetteren Belgi. Prachtige Border collie pups.
Keeshond te koop Honden Koopjeskrant.be.
Keeshond te koop 9 zoekertjes. Toon op kaart. Keeshond, halflangharig, raszuiver. Keeshond, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Keeshond, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver.
Pomeriaan puppies te koop, Belgische Pomeriaantjes Pomeranian fokker Woefkesranch Belgie.
Mails van onze klanten met pomeriaan pups. Foto's' en video's' van onze vorige nestjes. Accessoires voor uw pomeriaan. Vragenlijst vóór de aanschaf van een pup. Beschrijving van de pomeriaan. De pomeriaan is een uiterst kleine gezelschapshond, pluizige hond met wigvormige hoofd en gerichte rechte oren. Hun gezichten kan je met die van een vos vergelijken; anderen hebben babyachtig gezicht. Allen hebben ze heldere, donkere, amandelvormige ogen met een intelligente uitdrukking. De neus is of donker of de kleur van zijn vacht. De tanden zouden in een schaarbeet moeten samenkomen. De vacht van de pomeriaan is lang en recht van het lichaam afstaand. Ze hebben kort en dikt onderhaar. De vacht op het hoofd is kort en dicht. De hals en schouders moeten bedekt zijn met een dichte kraag. De pomeriaan heeft een pluimige staart. Om het even welke stevige kleur van vacht wordt toegestaan, maar het meest voorkomend is rood, oranje, wit of room, blauw, bruin of zwart. Soms is de vacht parti-gekleurd wit met gekleurde noteringen, zwarte tan of oranje. Karakter en temperament van de pomeriaan. De pomeriaan is een levendige kleine hond. Intelligent, enthousiast om iets te leren, zeer loyaal aan zijn baasje en familie.

Contacteer ons