Op zoek naar golden retriever pups te koop particulier?

golden retriever pups te koop particulier
Golden retriever te koop Honden Koopjeskrant.be.
Golden retriever te koop 15 zoekertjes. Toon op kaart. Golden retriever pups. Golden retriever, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Golden retriever pups. Golden retriever, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, ontwormd, raszuiver.
Retrievers en Labradors Golden retriever Marktplaats.nl.
te koop mooie jonge goldenretriever pups. Te koop mooie jonge golden retriever pups zijn ingeent en ontw en een chip ze mogen het nest verlaten 1 die donker is van kleur die andere pup is wat lichter van kleur en 1 pup is wit tel 0653196767 graag bellen.
Golden Retriever pups pup kopen verkopen fokker Kuurne West Vlaanderen.
POIROT, de Golden Retriever. Jules, de Golden Retriever. Jules, de Golden Retriever. Lusie, de Golden Retriever. Sky, de Golden Retriever. Golden Retriever pups te koop. Wij hebben nu een mooi nestje Golden Retriever pups te koop! Ze zijn onmiddellijk beschikbaar en zijn super sociaal.
Waar vind ik Golden retriever pups te koop met paspoort?
Net als alle andere grote honden moeten ook de Golden Retriever pups die wij te koop aanbieden, op jonge leeftijd een begripvolle gehoorzaamheidstraining krijgen. Door zijn aangeboren kwaliteiten als intelligentie en het vermogen om te leren, is de Golden Retriever echter gemakkelijk af te richten.
Golden Retriever pups te koop, golden retriever puppies beschikbaar Woefkesranch.
De Golden Retrievers werden eerst goedgekeurd voor registratie in Engeland in 1903. Zij werden eerst tentoongesteld in 1908. Informatie over de golden Retriever. Golden Retriever pups te koop. Een pup reserveren. Filmpje over de Golden Retriever pups. Bon 10% korting op materiaal.
Een Golden kopen www.grcb.be.
Een Golden kopen. Je bent van plan een hond te kopen en denkt dat een golden retriever iets voor u is. Je hebt geaccepteerd dat het grote honden zijn, die veel aandacht en beweging nodig hebben en regelmatig verharen. Kies je voor een pup, of zoek je een volwassen hond? Wordt het een reu of een teefje, waar kan je een goede nest vinden? Op al deze vragen trachten wij een antwoord te geven. Het is aan te raden om een pup te kopen bij een goede fokker, niet in een winkel, uit de krant of bij een commerciƫle fokker. Ga niet over een nacht ijs, neem er de tijd voor. Sta niet verbaasd als u niet direct een pup kunt krijgen maar op een wachtlijst komt te staan, soms al ver voor de geboorte om te krijgen wat u zoekt. Koop niet impulsief, neem contact op met de pupinformatie van de GRCB en laat u informeren over de nesten die geboren zijn en verwacht worden.
Home.
Wie zijn wij? Reeds 20 jaar zijn we actief als hobbyfokker van honden op kleine schaal. Na 10 jaar actief bezig te zijn met honden onder verschillende hondensport-disciplines en om de geschikte huishond te vinden, hebben we onze 1e golden retriever aangeschaft in 1988.
Golden retriever Puppies Honden.
Golden Retriever Pups. Golden Retriever Pups te koop. Prachtige Golden Retriever Puppies. Golden Retriever mannelijke puppy. Prachtige Kc Stamboom Golden Retriever Puppies. Golden Retriever Puppies Kennel Club geregistreerd. Golden Retriever Pups. Golden Retriever Pups. Golden Retriever Puppies Kennel Club geregistreerd.

Contacteer ons