Meer resultaten voor golden retriever pups met stamboom

golden retriever pups met stamboom
Golden retriever Honden 2dehands.be.
Wij hebben prachtige Golden Retriever pups, reutjes en teefjes! De pupjes zijn gevaccineerd, gechipt met paspoort, regelmatig ontwormd en gezo. 26 november 2017 0802: Laakdal Eindhout. Mooie golden retriever pups op boerderij. We hebben een prachtig nestje golden retriever pups bij ons op de boerderij geboren.
www.grcb.be Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Kynologische Unie Sint-Hubertus, KKUSH 1094.
sluit dit paneel. sluit dit paneel. Een Golden kopen. Een Golden kopen. sluit dit paneel. Info voor de fokkers. sluit dit paneel. Belgische Show kalender 2017. Belgische show resultaten 2017. Belgische Show kalender 2016. Belgische show resultaten 2016. Buitenlandse resultaten 2016.
Ons.
Wij oefenen en werken beloningsgericht. Wij fokken met onze teefjes die in orde zijn met de gevraagde onderzoeken en documenten voor.: KONINKLIJKE MAATSCHAPPIJ ST.-HUBERTUS KMSH.: officiële stamboom van St.-Hubertus.; Losh-fok certificaat om te mogen fokken. GOLDEN RETRIEVER CLUB VAN BELGIË GRCB.:
Golden retriever pups Honden 2dehands.be.
vandaag Hoogstraten Meerle. Golden Retriever Pups met Stamboom PRA1 PRA 2 en ICT Vrij. Bezoek onze website voor een recente VIDEO van onze kroost Weloverwogen combinatie waarbij veredeling van karakters en gezondheid centraal st. 29 november 2017 1756: Bezorgt in heel België.
Een Golden kopen www.grcb.be.
Een Golden kopen. Je bent van plan een hond te kopen en denkt dat een golden retriever iets voor u is. Je hebt geaccepteerd dat het grote honden zijn, die veel aandacht en beweging nodig hebben en regelmatig verharen. Kies je voor een pup, of zoek je een volwassen hond? Wordt het een reu of een teefje, waar kan je een goede nest vinden? Op al deze vragen trachten wij een antwoord te geven. Het is aan te raden om een pup te kopen bij een goede fokker, niet in een winkel, uit de krant of bij een commerciële fokker. Ga niet over een nacht ijs, neem er de tijd voor. Sta niet verbaasd als u niet direct een pup kunt krijgen maar op een wachtlijst komt te staan, soms al ver voor de geboorte om te krijgen wat u zoekt. Koop niet impulsief, neem contact op met de pupinformatie van de GRCB en laat u informeren over de nesten die geboren zijn en verwacht worden.
Golden Retriever kennel Van de Distelheide.
We fokken enkel met honden die over een sint hubertus stamboom beschikken. Via onze site trachten wij zoveel mogelijk informatie te verschaffen over enerzijds onze Golden Retrievers en de pups die wij kweken de links bovenaan. Anderzijds willen we nieuwe Golden Retriever eigenaars zo goed mogelijk voorbereiden en inlichten.
Brooklands Golden Retrievers kennel in Belgisch Limburg.
Info golden retriever. Bezint eer je begint. Kind en hond. Stamboom of niet? Pups van Tendai. Pups van Moneta. Pups van Luna. Pups van Abby. Scroll omlaag naar de content. Welkom op de website van Brooklands Golden Retrievers! Wij zijn liefhebbers van Golden Retrievers uit Belgisch Limburg en fokken af en toe een nestje. Wij zijn lid van de GRCB. Om ons en onze honden beter te leren kennen, neem gerust een kijkje op onze site! Op 11 november is Luna bevallen van 7 gezonde pups. Alle pups hebben reeds een baasje gevonden. Momenteel hebben we vijf honden, onze reu Simba, en onze vier teefjes Tendai, Moneta, Luna en Abby. Met Simba hebben we nooit gefokt, en Tendai en Moneta zijn reeds op rust.
Golden Retriever Fokkers.
of the Golden Destiny. of the Golden Dune's.' van de Golden Jagers. Goldeneye of Sande. Hellacious Acres en Ramchain e. Hidden In The Woods. van de Oosterhoeve. Our Golden Whites. van t Saskerland. Spoiled For Life. String of Pearls. Geboren en Verkochte Pups.

Contacteer ons