Op zoek naar golden retriever pups met stamboom?

golden retriever pups met stamboom
Golden retriever Honden 2dehands.be.
Prachtige Golden Retriever pups. Ze zijn gevaccineerd, gechipt en ontwormd met europees paspoort en wettelijke g. 16 augustus 2018 1706: Ardooie. Golden Retriever pups. Wij hebben prachtige Golden Retriever pups, reutjes en teefjes, net klaar om het nestje te verlaten!
Brooklands Golden Retrievers kennel in Belgisch Limburg.
Info golden retriever. Bezint eer je begint. Kind en hond. Stamboom of niet? Pups van Tendai. Pups van Moneta. Pups van Luna. Pups van Abby. Scroll omlaag naar de content. Welkom op de website van Brooklands Golden Retrievers! Wij zijn liefhebbers van Golden Retrievers uit Belgisch Limburg en fokken af en toe een nestje. Wij zijn lid van de GRCB. Om ons en onze honden beter te leren kennen, neem gerust een kijkje op onze site! We plannen geen nestjes meer in 2018. Momenteel hebben we zes honden, onze reu Simba, en onze vijf teefjes Tendai, Moneta, Luna, Abby en Cedes. Met Simba hebben we nooit gefokt, en Tendai, Moneta en Abby zijn reeds op rust.
Een Golden kopen www.grcb.be.
Mededeling Communication Communication. 05/08/2018 22th clubshow met CAC, inschrijven via www.onlinedogshows.eu DNA afname op de clubshow. Een Golden kopen. Je bent van plan een hond te kopen en denkt dat een golden retriever iets voor u is. Je hebt geaccepteerd dat het grote honden zijn, die veel aandacht en beweging nodig hebben en regelmatig verharen.
Home.
Sylvia runt sinds 1988 ons hondenkapsalon waar alle rassen en niet-rassen met de nodige vakkennis verzorgd worden. Sylvia heeft zich bijkomend gespecialiseerd in de vachtverzorging van golden retrievers zowel het toileteren als showhond als, ook op vlak van onderhoudsverzorging van de golden retriever.
www.grcb.be Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Kynologische Unie Sint-Hubertus, KKUSH 1094.
De" Golden Retriever" Cindy Schwering Vastgeplakt sticky. Men mag vandaag de dag een lefgozer genoemd worden om nog een informatief boek op de markt te brengen. Cindy Schwering waagde de sprong en met succes! Ze heeft reeds ervaring bij het schrijven van andere rashondenboeken. Ditmaal is de golden retriever aan de beurt.
Golden Retriever kennel Van de Distelheide.
We fokken enkel met honden die over een sint hubertus stamboom beschikken. Via onze site trachten wij zoveel mogelijk informatie te verschaffen over enerzijds onze Golden Retrievers en de pups die wij kweken de links bovenaan. Anderzijds willen we nieuwe Golden Retriever eigenaars zo goed mogelijk voorbereiden en inlichten.
Stamboom of niet? Brooklands Golden Retrievers.
Pups van Abby. Stamboom of niet? Zoekertjessites kennen tegenwoordig een groot aanbod van Golden Retriever pups. Sommige met stamboom, vele zonder. Een stamboomloze hond is niet minderwaardig aan een hond met stamboom, maar je dient je vragen te stellen bij de beweegredenen van deze fokkers.
Ons.
Wij oefenen en werken beloningsgericht. Wij fokken met onze teefjes die in orde zijn met de gevraagde onderzoeken en documenten voor.: KONINKLIJKE MAATSCHAPPIJ ST.-HUBERTUS KMSH.: officiële stamboom van St.-Hubertus.; Losh-fok certificaat om te mogen fokken. GOLDEN RETRIEVER CLUB VAN BELGIË GRCB.:

Contacteer ons