Resultaten voor golden retriever pups met stamboom

golden retriever pups met stamboom
flatcoated retriever belgische retriever club flatcoated retriever pups te koop belgie.
Flatcoated Retriever pups. kruising golden retriever flatcoated retriever. kruising flatcoated retriever met golden retriever. golden retriever flatcoated. golden flatcoated retriever. flatcoated retriever pups te koop belgie. labrador flatcoated retriever. flatcoated retriever pups kopen. te koop flatcoated retriever pups. leverkleurige flatcoated retriever pups.
Historie Kennel Copperlake Golden Retriever.
Ook mijn vriendin wou kunnen werken met een hond, waardoor we de op zoek gingen naar een 2e pup. Gezien de lovende kritieken en goede prestaties van Ighor en uiteraard zijn geweldige karakter kozen we een volledig andere stamboom dan Ighor om in de toekomst de combinatie van beiden te maken. De zoektocht naar de 2e pup bracht ons in Geldern Duitsland bij kennel Gundogs Choice. Op 22/9/2010 werd onze 2e golden Gundogs Choice Chess, een teef, geboren. De combinatie van onze beide honden, Ighor en Chess, bezorgde ons op 20/07/2014 een eerste eigen nestje met 3 pups: 2 teefjes en 1 reu.
pups gratis honden pups af te halen golden retriever pups te koop op boerderij.
border collie pups met stamboom. mini maltezer pups met stamboom. bordeaux dog pups. bearded collie pups. amerikaanse cocker pups te koop particulier. franse bulldog pups te koop met stamboom. golden retriever pups te koop op boerderij. bull terrier pups te koop.
Golden retriever pups Honden 2dehands.be.
Wij hebben prachtige Golden Retriever pups, net klaar om het nestje te verlaten! De pupjes zijn gevaccineerd, gechipt met paspoort, regelmatig. 16 december 2018 0826: Laakdal Eindhout. Golden retriever pups. Nestje lieve golden retrieverpups zoeken een leuk baasje en zijn klaar om het nestje te verlaten.
Willy Harnie.
Fokker van Golden Retrievers met stamboom St-Hubertus. Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots. Om het te zien heeft u JavaScript nodig. 054 / 56 65 53. Copyright 2009 by TechLine.de 2011 by Vanartesendal.info All Rights Reserved. Designed by TechLine IT-Service.
IRRUMA Golden Retrievers.
Onze goldens en pups groeien op in huiselijke kring, waar ze worden omringd met heel veel liefde en zorg. Alvorens wij een nestje fokken is er zeer veel aandacht besteed aan een nauwkeurige selectie van de ouderdieren, waarbij gezondheid, karakter en schoonheid een hoofdrol spelen. Onze goldens worden altijd onderzocht op erfelijke afwijkingen. Ze worden onderzocht op heupdysplasie, elleboogdysplasie en erfelijke oogafwijkingen. Aanvullend zijn wij in oktober 2013 begonnen onze goldens, middels DNA, te testen op de huidafwijking Ichthyosis en de oogafwijking GR_PRA 1 en GR_PRA 2. Zij zijn gefokt volgens het fokreglement van de Golden Retriever Club Nederland en zij zijn in het bezit van de vereiste kwalificaties. De pups worden geregistreerd bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied en de Databank honden. Voordat de pup naar hun nieuwe familie gaat, zijn ze 4 x ontwormd, voorzien van een micro-chip door een chipper van de Raad van Beheer, zijn ze geënt en onderzocht door onze dierenarts. Tevens zijn ze in het bezit van een officiële stamboom en een dierenpaspoort.
voorstellen www.golden-retriever-catori.be.
De Golden retriever pups worden geboren in huiselijke omgeving en zitten binnen in huis. Ze groeien op met andere honden, geluiden, motoren, grasmachine.enz. We houden ons ook al bezig met de zindelijkheidstraining, zodat het voor de toekomstige baasjes al een beetje makkelijker gaat.
De ideale start voor uw pup.
Goldie-news: Otice wordt binnenkort gedekt, als alles goed gaat pups begin oktober. Ook met Renée plannen we een nest in het najaar. Meer info in rubriek fokplannen. Corgi-news: Mabel en Penny-Lane zijn drachtig! Geboorte verwacht eind augustus. Nieuws: Nieuw fokbeleid en nieuwe regeling stambomen door KMSH voor Vlaamse fokkers, vanaf het najaar 2017.

Contacteer ons