Op zoek naar golden retriever pups met stamboom?

golden retriever pups met stamboom
Golden retriever Honden 2dehands.be.
Golden retriever pups uit nestje kiezen. Onze pups zijn alle huiselijk geboren sociaal opgevoed met kinderen en andere dieren prijs vanaf: 650, voorzien van alle vaccinatiesontworm., gisteren 1402: Rijkevorsel. Heel mooie golden retriever pups. golden retriever pups te koop van eigen fok.
Brooklands Golden Retrievers kennel in Belgisch Limburg.
Info golden retriever. Bezint eer je begint. Kind en hond. Stamboom of niet? Pups van Tendai. Pups van Moneta. Pups van Luna. Pups van Abby. Scroll omlaag naar de content. Welkom op de website van Brooklands Golden Retrievers! Wij zijn liefhebbers van Golden Retrievers uit Belgisch Limburg en fokken af en toe een nestje. Wij zijn lid van de GRCB. Om ons en onze honden beter te leren kennen, neem gerust een kijkje op onze site! Op 11 november is Luna bevallen van 7 gezonde pups. Alle pups hebben reeds een baasje gevonden. Momenteel hebben we vijf honden, onze reu Simba, en onze vier teefjes Tendai, Moneta, Luna en Abby. Met Simba hebben we nooit gefokt, en Tendai en Moneta zijn reeds op rust.
Een Golden kopen www.grcb.be.
03/06/2018Workingtest: Brecht, Gezocht: Mensen die willen helpen met de werkproeven, gelieve contact op te nemen met Emiel Thees, fa320187@skynet.be. Een Golden kopen. Je bent van plan een hond te kopen en denkt dat een golden retriever iets voor u is.
Golden retriever pups Honden 2dehands.be.
Golden retriever pups uit nestje kiezen. Onze pups zijn alle huiselijk geboren sociaal opgevoed met kinderen en andere dieren prijs vanaf: 650, voorzien van alle vaccinatiesontworm., gisteren 1402: Rijkevorsel. Heel mooie golden retriever pups. golden retriever pups te koop van eigen fok.
Ons.
Wij oefenen en werken beloningsgericht. Wij fokken met onze teefjes die in orde zijn met de gevraagde onderzoeken en documenten voor.: KONINKLIJKE MAATSCHAPPIJ ST.-HUBERTUS KMSH.: officiële stamboom van St.-Hubertus.; Losh-fok certificaat om te mogen fokken. GOLDEN RETRIEVER CLUB VAN BELGIË GRCB.:
Golden Retriever kennel Van de Distelheide.
We fokken enkel met honden die over een sint hubertus stamboom beschikken. Via onze site trachten wij zoveel mogelijk informatie te verschaffen over enerzijds onze Golden Retrievers en de pups die wij kweken de links bovenaan. Anderzijds willen we nieuwe Golden Retriever eigenaars zo goed mogelijk voorbereiden en inlichten.
Welkom www.woodlanddogs.be.
Onze Golden Retrievers hebben allen een stamboom Sint-Hubertus en er wordt enkel gefokt volgens de regels van de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus. Zodoende is elke Golden Retriever voorzien van een chip. Er wordt gefokt om de typische originele Golden Retrieverlijn in ere te houden. De ouders worden alsook gecontroleerd op heupdysplasie en oogafwijkingen. Hygiëne en ziektepreventie vinden we zeer belangrijk. Puppys worden dan ook steeds volledig onderzocht, ontwormd en gevaccineerd vooraleer ze het nest mogen verlaten. Daarvoor doen we een beroep op de deskundige begeleiding van dierenarts Tilly Taveirne. Een Golden Retriever staat garant voor een rustige, sociale en attractieve hond. Ze zijn erg leergierig. Golden Retrievers kunnen goed omgaan met andere huisdieren; ze zijn lief, slim en zachtaardig.
Golden Retriever fokkers Honden Page.
Golden Retriever Kennel Aroha Wai. Klein schalige kennel, met 3 fokteven, maar er wordt slechts 1 nest per jaar gekweekt. De stammoeder Cisska 13 jr en haar oudste dochter Fleur 10 jr hebben inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, dus hier mee wordt niet meer gekweekt. Bekijk de fokker vermelding van Golden Retriever Kennel Aroha Wai. worden pups vewacht 17 augustus stamboom st hubertus ingeent ontwormd heupen en ellebogen vrij dna test in huis opgevoed.

Contacteer ons