Resultaten voor golden retriever pups met stamboom

golden retriever pups met stamboom
Golden Retriever kennel Van de Distelheide.
We fokken enkel met honden die over een sint hubertus stamboom beschikken. Via onze site trachten wij zoveel mogelijk informatie te verschaffen over enerzijds onze Golden Retrievers en de pups die wij kweken de links bovenaan. Anderzijds willen we nieuwe Golden Retriever eigenaars zo goed mogelijk voorbereiden en inlichten.
Brooklands Golden Retrievers kennel in Belgisch Limburg.
Info golden retriever. Bezint eer je begint. Kind en hond. Stamboom of niet? Pups van Tendai. Pups van Moneta. Pups van Luna. Pups van Abby. Scroll omlaag naar de content. Welkom op de website van Brooklands Golden Retrievers! Wij zijn liefhebbers van Golden Retrievers uit Belgisch Limburg en fokken af en toe een nestje. Wij zijn lid van de GRCB. Om ons en onze honden beter te leren kennen, neem gerust een kijkje op onze site! Op 11 november is Luna bevallen van 7 gezonde pups. Alle pups hebben reeds een baasje gevonden. Momenteel hebben we vijf honden, onze reu Simba, en onze vier teefjes Tendai, Moneta, Luna en Abby. Met Simba hebben we nooit gefokt, en Tendai en Moneta zijn reeds op rust.
Ons.
Wij oefenen en werken beloningsgericht. Wij fokken met onze teefjes die in orde zijn met de gevraagde onderzoeken en documenten voor.: KONINKLIJKE MAATSCHAPPIJ ST.-HUBERTUS KMSH.: officiële stamboom van St.-Hubertus.; Losh-fok certificaat om te mogen fokken. GOLDEN RETRIEVER CLUB VAN BELGIË GRCB.:
Golden retriever Honden 2dehands.be.
Onze uitzonderlijk mooie golden retriever dekreu staat ook ter beschi. 17 juli 2018 1843: Diest. Golden retriever pups. super leuke pups volledig klaar om een goede thuis sociaal opgevoed met kinderenkatten, en andere honden prijs vanaf: 690, voorzien van alle.
Welkom www.woodlanddogs.be.
Onze Golden Retrievers hebben allen een stamboom Sint-Hubertus en er wordt enkel gefokt volgens de regels van de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus. Zodoende is elke Golden Retriever voorzien van een chip. Er wordt gefokt om de typische originele Golden Retrieverlijn in ere te houden. De ouders worden alsook gecontroleerd op heupdysplasie en oogafwijkingen. Hygiëne en ziektepreventie vinden we zeer belangrijk. Puppys worden dan ook steeds volledig onderzocht, ontwormd en gevaccineerd vooraleer ze het nest mogen verlaten. Daarvoor doen we een beroep op de deskundige begeleiding van dierenarts Tilly Taveirne. Een Golden Retriever staat garant voor een rustige, sociale en attractieve hond. Ze zijn erg leergierig. Golden Retrievers kunnen goed omgaan met andere huisdieren; ze zijn lief, slim en zachtaardig.
Een Golden kopen www.grcb.be.
Mededeling Communication Communication. 05/08/2018 22th clubshow met CAC, inschrijven via www.onlinedogshows.eu DNA afname op de clubshow. Een Golden kopen. Je bent van plan een hond te kopen en denkt dat een golden retriever iets voor u is. Je hebt geaccepteerd dat het grote honden zijn, die veel aandacht en beweging nodig hebben en regelmatig verharen.
Golden Retriever fokkers Honden Page.
Klein schalige kennel, met 3 fokteven, maar er wordt slechts 1 nest per jaar gekweekt. De stammoeder Cisska 13 jr en haar oudste dochter Fleur 10 jr hebben inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, dus hier mee wordt niet meer gekweekt. Bekijk de fokker vermelding van Golden Retriever Kennel Aroha Wai. worden pups vewacht 17 augustus stamboom st hubertus ingeent ontwormd heupen en ellebogen vrij dna test in huis opgevoed.
privacy www.happygoldenfeet.be.
stamboom ea info. stamboom ea info. oren en ogen. tanden en nagels. Happy Golden Feet. Happy Golden Feet springt zorgvuldig om met uw persoonsgegevens en zorgt ervoor dat de persoonlijke informatie die u ons meedeelt vertrouwelijk wordt behandeld. Vanaf 25 mei wordt de Algemene Verordening Gegevensbescherming beter bekend als GDPR van kracht.

Contacteer ons