Zoeken naar friese stabij pups te koop

friese stabij pups te koop
Welkom! Friese Stabij kennel fan'e' Sudewyn, Stabijhoun fokker.
Friese Stabij kennel fan'e' Sudewyn, Stabijhoun fokker, af en toe een nestje pups. Hier vind je informatie over de Friese Stabij in het algemeen en onze honden in het bijzonder. De Stabij kent een kleine populatie en is mede daardoor niet zo bekend als jachthond. We hopen met onze kennel een positieve bijdrage te leveren aan het ras Stabijhoun en met deze site aan zijn bekendheid als jachthond.
Vind friese stabij op Marktplaats.nl.
raszuivere friese stabij pups, nog 2 x teefje en 6 x reu. Te koop zeer mooie raszuivere friese stabij pups onze hond heeft 9 prachtige puppies gekregen, geboren op vrijdag 3 november 2017 nog 6 reutjes en 2 teefjes beschikbaar.
Mooie raszuivere Friese Stabij pups puppy Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel mooie raszuivere Friese Stabij pups puppy is helaas verwijderd. Onze Friese Stabij Pippa heeft op 6 mei een nest met 7 prachtige gezonde pups gekregen. Het zijn ras zuivere pups, waarvan 75% van de stamboom bekend is. Pippa is een lieve hond met een zeer sociaal, zachtaardig en stabiel karakter. Ook de vader van de pups heeft een dergelijk karakter. De puppys groeien op in huis met kinderen en een poes. Omdat ik een goede socialisatie belangrijk vind zullen de pups al het een en andere hebben ervaren voordat ze het nest verlaten. De prijs is inclusief ontwormingen. Tip: Op 2dehands.be vindt u altijd een goed alternatief. Kijk hieronder voor vergelijkbare zoekertjes. Samojeed pups te koop.
Wanneer zijn er weer Friese Stabij pups te koop? Friese Stabij kennel fan'e' Sudewyn, Stabijhoun fokker.
En ach, wat maakt het ook eigenlijk uit dat de moeder niet helemaal op een Friese Stabij blijkt te lijken de pupjes zijn lief, en daar gaat het tenslotte om, toch? Een selectie van wat er de afgelopen tijd op advertentie-sites te koop werd aangeboden onder de titel raszuivere Stabij.: In hoeverre deze Stabijs aan de uiterlijke raskenmerken voldoen, dat kun je zelf zien als je een beetje geïnformeerd bent. In hoeverre ze aan de gewenste karakterkenmerken voldoen, daar moet je maar naar raden. Vermeerderaars en broodfokkers. Zoals eerder opgemerkt: de belangstelling voor de Stabijhoun groeit en ook het aantal mensen dat hoopt daar een paar centen aan te kunnen bijverdienen. Lang niet altijd staat het welzijn van de moeder en pups voorop.
Friese Stabij wij houden van dieren Hasselt Ov.
Kom op bezoek en laat onze Friese Stabij pups u overtuigen. Op onze boerderij hebben de Friese Stabij pups alle ruimte zich te ontwikkelen en te spelen. Maak gerust een afspraak om onze pups en de omgeving waarin ze opgroeien te bekijken.
Een Friese Stabij kopen? Een paar praktische tips.
Kom op bezoek en laat onze Friese Stabij pups u overtuigen. Op onze boerderij hebben de Friese Stabij pups alle ruimte zich te ontwikkelen en te spelen. Maak gerust een afspraak om onze pups en de omgeving waarin ze opgroeien te bekijken.
Vind friese stabij in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Te koop mooie friese stabij pups geboren 5 november we hebben 6 reutjes waarvan 1 pup met 1 oog deze pup is geen 45000, maar 20000, de pups zijn in huisekijke kring grootgebracht ze houden veel van spelen en knuffelen met ons moeder is 2 jaar oud ze is een kruising tussen fries stabij en wetterhoun de vader.

Contacteer ons