Zoeken naar engelse cocker spaniel pups te koop met stamboom

engelse cocker spaniel pups te koop met stamboom
From Luna's' Star Engelse Cocker Spaniels.
en deze beide kleuren eventueel met tan. Natuurlijk voldoen beide ouders aan alle regels. gesteld door de rasvereniging. Jill ruim 6 weken drachtig. Jill 6 weken drachtig. Jill 5 weken drachtig. Jill 33 dagen drachtig. Jill 33 dagen drachtig. Jill 33 dagen drachtig. Meer informatie en foto's' van zowel Jill als Jamie zijn te vinden op hun eigen pagina op deze website!
Engelse cockers.
Bij vertrek zijn de pups voor 90% zindelijk! De pups maken kennis met allerlei geluiden van binnenshuis en. De pups krijgen hier ook uitsluitend rauwe voeding te eten. Wij hebben hier héél goede ervaringen mee. Ze krijgen van ons geen brokken. Bij vertrek krijgen ook de pups gratis eten mee voor een kleine maand. Als de pups 7 weken oud zijn. Laten wij gedragstesten afnemen door een ervaren dierengedragstherapeut. Waarom doen we dit? Een Engelse Cocker is geen gemakkelijke hond van karakter.
Acantus Rashondenfokkerij Oudenburg.
Wie zijn we? Pups te koop. Onze eigen rashonden. Biewer Yorkshire mini. Amerikaanse Cocker Spaniel. Cavalier king Charles. Engelse Cocker Spaniel. honden van klanten. Brits Korthaar kittens. Door wegenwerken in Oudenburg is het aangeraden als U via de snelweg komt AFRIT JABBEKE te nemen en dan richting Gistel. Waar de hond op de eerste plaats komt. Wij" laten onze pups enkel naar gezinnen vertrekken waarmee we kennis gemaakt hebben en verkopen. ENKEL AAN PARTICULIEREN." Wij zijn een familie uit West-Vlaanderen Oudenburg Roksem die samen van onze hobby ons beroep gemaakt hebben. Het begon allemaal met een Jack Russell Smurf die beviel in onze douche.
Vom Hof Sonnenschein Home Hobbyfokker van Engelse Cocker Spaniel pups in de kleuren chocolate / lever, chocolate / lever met tan, zwart, zwart met tan, rood en sable met stamboom.
terug naar de duitse site. Hobbyfokker van éénkleurige Engelse Cocker Spaniel pups in de kleuren chocolate / lever, chocolate / lever met tan, zwart, zwart met tan, rood en sable, met een duitse stamboom van de Cocker Club Deutschland e.V.
Home www.engelsecocker.net.
Deze kleine hobby kennel van de Engelse cocker Spaniël gesitueerd in België, Draagt de Italiaanse naam" Segreto d'Amore' die voor de betekenis staat" geheim van de liefde" die wij heel toepasselijk vinden voor ons ras, onze Trots. Uw Hobby fokker. Van fleteren Inge. Niets van deze internetsite mag verveelvoudigd worden, opgeslagen worden in een geautomatiseerd gegevenbestand of openbaar gemaakt worden, in enige vorm of op enige wijze dan ook, hetzij elektronisch, vervormd, of op een andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de segreto d Amore kennel. Deel deze pagina. Deel op Facebook. Deel op Twitter. Deel op Google. Aangemaakt met SimpleSite.
Cocker spaniël www.hetijsmolenhof.be.
Aantal keer getoond.: Engelse cocker spaniël. Binnenkort verwachten een nieuw nestje. Ik vind deze pagina leuk Je vindt deze pagina leuk 47 personen vinden deze pagina mooi. Deel de site op Facebook. Schrijf een commentaar: Klik hier. Klik hier om uw bericht te schrijven. Delen op Facebook. Tekens over: 160. Stuur mij een e-mail wanneer iemand dit commentaar beantwoordt. Mart Pelsmakers Antwoord 25.11.2017 07.03. Beste, hebben jullie op het moment of binnenkort cocker spaniël pups?
Puppy's' info Flaccus Engelse Cocker Spaniels.
Koop nooit een hondje uit de broodfok! Het is verleidelijk om onmiddellijk een hondje mee naar huis te nemen. Denk in de plaats maar eens aan de uitgemergelde, opgesloten fokteefjes en aan de pups zelf, die nooit een mens en daglicht hebben gezien. aan de puppylijkjes die vallen tijdens het transport naar hier. Wat met dierenartsen die aan deze praktijken meewerken? Lijst met broodfokkers koop" hier nooit een puppy." Actie van An Lemmens. Uit liefde voor het cockerras zoeken wij steeds een passende reu voor onze teefjes. Een geschikte reu vinden, is altijd spannend. Qua karakter moet hij lief en zacht zijn. Doch moet ook de reu het echte Engelse Cocker Spaniël karakter bezitten.
Pure Black Chocolate: engelse cocker spaniels.
engelse cocker spaniels. Pure Black Chocolate is een kleine huiselijke kennel van de éénkleurige Engelse Cocker Spaniel. Onze honden wonen gewoon bij ons in huis en maken deel uit van ons gezin dat bestaat uit vader, moeder en drie kinderen. Regelmatig gaan we met het hele gezin en de honden naar een groot losloopgebied. De honden kunnen bij ons gewoon hond zijn. Zo nu en dan fokken wij een nestje. Het allerbelangrijkste vinden wij hierbij het karakter en de gezondheid van de ouderdieren. Aan het lopen van shows hechten wij weinig waarde. De pups die geboren worden krijgen een stamboom van de Raad van Beheer. Ook de gezondheidsuitslagen van de ouderdieren krijgen de pupkopers mee. Daarnaast zullen de pups uiteraard een aantal malen worden ontwormd, worden nagekeken door de dierenarts en worden ingeënt. De pups groeien bij ons gewoon in de woonkamer op, waardoor de socialisatie in de eerste weken van hun leventje optimaal is. Mocht u langs willen komen om kennis te maken met ons gezin en onze honden, dan bent u altijd van harte welkom.

Contacteer ons