Op zoek naar engelse cocker spaniel pups te koop met stamboom?

engelse cocker spaniel pups te koop met stamboom
Cocker spaniël www.hetijsmolenhof.be.
Aantal keer getoond.: Engelse cocker spaniël. Binnenkort verwachten een nieuw nestje. Ik vind deze pagina leuk Je vindt deze pagina leuk 47 personen vinden deze pagina mooi. Deel de site op Facebook. Schrijf een commentaar: Klik hier. Klik hier om uw bericht te schrijven. Delen op Facebook. Tekens over: 160. Stuur mij een e-mail wanneer iemand dit commentaar beantwoordt. Cousaert Dave Antwoord 17.01.2018 14.23. Hallo, ik ben op zoek naar een bruine cocker puppy. Sylvie Vanherpen 17.01.2018 15.12. Bedankt voor je interesse in onze pups.
Engelse cocker spaniel Dieren Toebehoren 2dehands.be.
engelse cocker spaniel pups Deze zijn 100 % raszuiver. En mogen het nest al verlaten. onze pups zijn goed gesocialiseerd en opgegroeid met and. 26 februari 2018 1121: Ravels Weelde. Engelse cocker pups; rood. Wij hebben een prachtig nestje Engelse Cocker pups te koop.
Engelse cocker spaniel pup puppies kopen aankoop fokker Belgie Kuurne.
Pups te koop. Klik hier om ons te bellen op 056 71 38 37. Houssin Pups Engelse Cocker Spaniel. Engelse Cocker Spaniel. Engelse Cocker Spaniel pup kopen? Wij kweken en verkopen gevaccineerde Engelse Cocker Spaniel pups met garantie. Contacteer ons of bel 056/71 38 37.
BECC Intro.
Al de personen die hun leven willen delen met een Engelse Cocker hebben het recht toegang te krijgen tot de onontbeerlijke informatie om hun hond te onderhouden en op te voeden. Om zich een mooie Engelse Cocker aan te schaffen, moet de puppy geboren worden uit gelukkige, gezonde en evenwichtige ouders, geef dus uw voorkeur aan een gespecialiseerde fokker, erkend door een rasclub.
Engelse cockers.
Bij vertrek zijn de pups voor 90% zindelijk! De pups maken kennis met allerlei geluiden van binnenshuis en. De pups krijgen hier ook uitsluitend rauwe voeding te eten. Wij hebben hier héél goede ervaringen mee. Ze krijgen van ons geen brokken. Bij vertrek krijgen ook de pups gratis eten mee voor een kleine maand. Als de pups 7 weken oud zijn. Laten wij gedragstesten afnemen door een ervaren dierengedragstherapeut. Waarom doen we dit? Een Engelse Cocker is geen gemakkelijke hond van karakter.
Pure Black Chocolate: engelse cocker spaniels.
engelse cocker spaniels. Pure Black Chocolate is een kleine huiselijke kennel van de éénkleurige Engelse Cocker Spaniel. Onze honden wonen gewoon bij ons in huis en maken deel uit van ons gezin dat bestaat uit vader, moeder en drie kinderen. Regelmatig gaan we met het hele gezin en de honden naar een groot losloopgebied. De honden kunnen bij ons gewoon hond zijn. Zo nu en dan fokken wij een nestje. Het allerbelangrijkste vinden wij hierbij het karakter en de gezondheid van de ouderdieren. Aan het lopen van shows hechten wij weinig waarde. De pups die geboren worden krijgen een stamboom van de Raad van Beheer. Ook de gezondheidsuitslagen van de ouderdieren krijgen de pupkopers mee. Daarnaast zullen de pups uiteraard een aantal malen worden ontwormd, worden nagekeken door de dierenarts en worden ingeënt. De pups groeien bij ons gewoon in de woonkamer op, waardoor de socialisatie in de eerste weken van hun leventje optimaal is. Mocht u langs willen komen om kennis te maken met ons gezin en onze honden, dan bent u altijd van harte welkom.
Engelse Cocker Spaniel Pups Met Stamboom O.a. Chocolate And Tan te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
chocolate and tan. Engelse cocker spaniel pups met stamboom o.a. chocolate and tan. Prijs: Nader overeen te komen. 5.543 keer bekeken Status: Actief. Prachtige raszuivere engelse cocker spaniel pups met stamboom in de bijzondere kleur chocolate and tan en black and tan mogen binnenkort het nest verlaten.
Waar vind ik Engelse Cocker Spaniel pups te koop met paspoort?
DogCatandCo is een erkende handelskwekerij waar je de mooiste Engelse Cocker Pups te koop vindt. Een spaniel staat voor energie en karakter en bij de Engelse Cocker Spaniel komt dat zeker tot zijn recht in zijn schoonheid en elegantie. Goud, grandioos en geweldig, alle schattigheid van het ras, samen met de opwinding, gelukzaligheid en liefde die deze pups kwispelend in uw huis zullen doen losbarsten.

Contacteer ons