Meer resultaten voor engelse cocker spaniel pups te koop met stamboom

engelse cocker spaniel pups te koop met stamboom
Cocker spaniël www.hetijsmolenhof.be.
Bedankt voor je interesse in onze pups. Graag een mailtje sturen naar vanherpen.sylvie@telenet.be voor meer info. Bekijk alle commentaren. Voor meer info graag een mailtje naar vanherpen.sylvie@telenet.be. Graag ontvang wat meer informatie van het nieuwe nestje. Ik ben op zoek naar een Engelse Cocker spaniel.
Engelse cocker spaniel Dieren Toebehoren 2dehands.be.
HK 14302974 kruising springer spaniel en cocker spaniel pups te koop. De pups zijn gevaccineerd, ontwormd en gechipt. 29 april 2018 1440: Hooglede Gits. Engelse Cocker dekreu PRA FN HD ECVO getest. Mijn verhaal Mijn naam is Cayden, een Engelse cocker spaniel en ben geboren op 8 april 2014. Ik ben een flinke chocolade en tan reu met een sc.
Engelse Cocker Spaniel Pups Met Stamboom O.a. Chocolate And Tan te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
6.371 keer bekeken Status: Actief. Prachtige raszuivere engelse cocker spaniel pups met stamboom in de bijzondere kleur chocolate and tan en black and tan mogen binnenkort het nest verlaten. De ouders zijn getest op erfelijke ziektes zoals HD, PRA en FN en hebben een super karakter. De pups zijn gezond, puntgaaf, zonder enige kleurfout en super lief. Ze zijn goed gesocialiseerd, groeien op met kinderen en katten en gewend met auto rijden. ze worden niet wagenziek! Ze zijn ingeënt, voldoende ontwormd, hebben een inentingenboekje, een Europees paspoort, gezondheidsverklaring van de arts en zijn gechipt. Ze worden verkocht met een overeenkomst en 1 jaar garantie op erfelijke. We zoeken lieve baasjes die eisen stellen aan schoonheid, kwaliteit, raszuiverheid, karakter, gezondheid en socialisatie en daarvoor ook willen betalen. Particulier 7 jaar actief op Tweedehands.net. Bekijk alle zoekertjes. E-mail deze verkoper. Opties voor dit zoekertje. Link naar zoekertje.: Meer" Honden en Puppy's.' MILENA.mag zij bij u van het leven gen. Sock.fraai en lief. Huskey teef 15j, te koop.
BECC Intro.
Al de personen die hun leven willen delen met een Engelse Cocker hebben het recht toegang te krijgen tot de onontbeerlijke informatie om hun hond te onderhouden en op te voeden. Om zich een mooie Engelse Cocker aan te schaffen, moet de puppy geboren worden uit gelukkige, gezonde en evenwichtige ouders, geef dus uw voorkeur aan een gespecialiseerde fokker, erkend door een rasclub.
Waar vind ik Engelse Cocker Spaniel pups te koop met paspoort?
Wij zijn een erkende handelskwekerij met een groot aanbod aan verschillende rassen. Zo hebben wij ook enkele een nestje met leuke Engelse Cocker Spaniel pups te koop. Origine van onze pups.: Het nestje Engelse Cocker Spaniel pups te koop zijn afkomstig van.
Cocker spaniël te koop Honden Koopjeskrant.be.
vakantie vrije tijd. Verfijn je zoekopdracht. Cocker spaniël te koop 6 zoekertjes. Toon op kaart. Cocker spaniël, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Cocker spaniël pups. Cocker spaniël, langharig, raszuiver. Cocker spaniël pups.
Engelse cockers.
Bij vertrek zijn de pups voor 90% zindelijk! De pups maken kennis met allerlei geluiden van binnenshuis en. De pups krijgen hier ook uitsluitend rauwe voeding te eten. Wij hebben hier héél goede ervaringen mee. Ze krijgen van ons geen brokken. Bij vertrek krijgen ook de pups gratis eten mee voor een kleine maand. Als de pups 7 weken oud zijn. Laten wij gedragstesten afnemen door een ervaren dierengedragstherapeut. Waarom doen we dit? Een Engelse Cocker is geen gemakkelijke hond van karakter.
Openbare groep Spaniëls met stamboom te koop, pups en herplaatsers Facebook.
Ze worden met de dag leuker. We genieten enorm van het prachtige stel. We hebben nog pups beschikbaar, voor info kijk op www.fromspringriver.nl. 14 mei om 2344.: Iemand die een nestje verwacht van engelse cocker spaniel waarvan de pups begin augustus weg mogen? 12 mei om 512.: Op 4 mei geboren, de pups van Saar Xsara Soul from Kind of Magic en Dyzle Fields of Gold from Kind of Magic. Er zijn nog pups beschikbaar. Voor meer info kijk op onze site: www.fromspringriver.nl. Het lijkt erop dat je problemen ervaart bij het afspelen van deze video. Probeer je browser opnieuw op te starten als dit het geval is. Minke Van Hoof. 1 mei om 443.: Deze kanjer van 6 jaar zoekt een nieuwe thuis. Door mijn scheiding die ik nu doormaak kan ik niet meer voor hem zorgen. Zeker omdat ik binnenkort uit het huis moet en hij kan niet mee naar mijn toekomstig onderkomen. Lister Brentpool's' Australian Sun is geboren op 14/1/2012. Hij is een oranjeschimmel Engelse cocker spaniel. Stamboom hier te vinden.:

Contacteer ons