Zoeken naar chihuahua pups te koop

chihuahua pups te koop
Chihuahua Honden Tweedehands.nl.
27 december 2017 1712: Bussum. Te Koop mooi nestje chihuahua's' pups. Een mooi gezond nestje merle chihuahua s met blauwe ogen Nest bestaat uit 5 reutjes en twee teefjes Ge├źnt, Gechipt en ontwormd met Nederlands. 26 december 2017 1857: Nijmegen.
Honden Dieren en toebehoren Speurders.nl.
Goed verzorgde Boomers en Shih Tzu pups o.a. bruin, zwart en bont Het zijn kleinblijvende geze. 4 dagen geleden Huissen Gelderland. 2 honden te koop wegens verhuizing we hebben er namelijk geen plek meer voor 2 honden het zijn een.
Waar vind ik Chihuahua pups te koop met paspoort? DogCatandCo.
Bij ons vindt u de mooiste Chihuahua pups te koop! DogCatandCo is een erkende handelskwekerij waar u de mooiste Chihuahua pups vindt. Bent u van plan om een Chihuahua pup te kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Chihuahua pup kopen puppies fokker Houssin Kuurne west Vlaanderen.
Nono, de Chihuahua. Fay, de Chihuahua. Fay, de Chihuahua. Chihuahua pups te koop. Wij hebben nu een mooi nestje Chihuahua pups te koop! Ze zijn onmiddellijk beschikbaar en zijn super sociaal. Pups te koop vanaf een leeftijd van 9 weken.
Chihuahua fokker gezocht Chihuahua kopen.
We houden van vrije en open karakters waardoor we onze hondenalseen volwaardig gezinslid beschouwen en volledig vrij in huisleven met kinderen. Een kleine hobby kennel van de langharige Chihuahua in speciale kleuren: chocla, mokka, merle bleu, enz. Af en toe hebben we schattige pups te koop.
Degrensstreek.be Onze asiel dieren zoeken een thuis!
Reden opname: Afgestaan wegens te weinig tijd voor de hond. Extra info: Cas is een heel actieve en nerveuze hond d. Meter en peter: Geen. Opname in het asiel op 25/04/2017. Reden opname: Gevonden in Menen. Via de chip kon de eigenaar opgespoord worden, maar die bleek het hondje reeds enige ti. Meter en peter: Geen. Opname in het asiel op 16/01/2018. Reden opname: Afgestaan wegens verlatingsangst van de hond. Extra info: Paco werd uit ons asiel geadopteerd. Kruising Border Collie/Duitse Herder. Meter en peter: Geen. Opname in het asiel op 21/04/2017. Reden opname: Afgestaan omdat de reeds aanwezige hond, een Chihuahua, bang is van de jonge en actieve nieuwe huisgenoot.
Littlejewelschihuahuas.nl.
Bijna alle generaties zijn hier aanwezig en te bekijken, dat maakt Little Jewels uniek in Nederland en dus ook heel bijzonder! We streven er voornamelijk naar om een gezonde pup te fokken die geen extreem groot hoofd, slechte gewrichten patella, grote open fonatanel e.d. De extreem klein gefokte pups krijgen na een jaar vrijwel altijd problemen en dat willen we voorkomen, juist willen wij een gezonde, normaal gebouwde chihuahua zoals hij ooit ontstaan is.
chihuahua pups te koop chihuahua pups fokker te koop chihuahua pups limburg chihuahua pups te koop.
Chihuahua pups te koop. Chihuahua pups te koop in het Hezehof van eigen fok. Bekijk onze Chihuahua pups te koop hier op video samen met de ouders. Langharige chihuahua pups en Kortharige chihuahua pups te koop van eigen fok. Chihuahua fokker het" Hezehof.

Contacteer ons