Meer resultaten voor franse bulldog pups

franse bulldog pups
KBKFB RCBFB.
Gelukkig dat u bij ons de K.B.K.F.B, de Koninklijke Belgische Franse Bulldog Klub, terecht gekomen bent! Het bestuur van de K.B.K.F.B wil met KLEM aangeven dat een BLAUWE Franse Bulldog GEEN OFFICIELE kleur is conform de officiƫle standaard van de FCI, Federation Cynologique Internationale.
Franse Bulldogs pups te koop Bulldog Te Koop Acantus Rashondenfokkerij Oudenburg.
Hebt U vragen over dit ras of wenst U pups van deze hond te reserveren, stuur ons dan een mailtje. Foto's' van Onze Franse Bulldog ouders komen binnenkort online. In afwachting hiervan bent U steeds welkom om hen hier ter plaatse te komen ontmoeten.
Franse Bulldog Dierenhof Debrabandere.
Onze puppies krijgen kwaliteitsvoeding van: Franse Bulldog. Terug Beschikbare Pups 10. LAND VAN HERKOMST: Frankrijk. Hoewel er een paar lacunes zijn in de afstamming van de Franse Bulldog, moet de Engelse Bulldog er zo goed als zeker een rol in hebben gespeeld.
Waar vind ik Franse Bulldog pups te koop? DogCatandCo.
Als erkend handelskwekerij bieden wij de mooiste Franse bulldog pups te koop aan. Oorsprong van de Franse Bulldog.: Hoewel Franse kwekers het tegendeel beweren, wordt aangenomen dat de eerste Franse Bulldog pups te koop werden aangeboden in Engeland. Dit hondenras is de miniatuurversie van de Engelse Bulldog.
Vind franse bulldog pups in Honden Bulldogs, Pinschers en Molossers op Marktplaats.nl.
Choco Franse bulldog pups. Franse bulldog pups pups geboren op 1 augustus uit een bijzondere combinatie van onze eigen honden lennox en coekie.lennox is een forse compacte lilac reu met stamboom en coekie is een choco brindle teefje zonder stamboom.
Franse bulldog pups Honden 2dehands.be.
Super schattige fawn beige franse bulldog pupjes. Ik heb een leuk nestje franse bulldog pups beschikbaar De pups zijn opgegroeid tot 8 weken oud bij de moeder in een sociale sfeer. 31 augustus 2018 2339: Beerse. Super schattige franse bulldog pups blauw grijs.
Franse bulldog pups te koop, Te koop franse bulldog pups, Pups.
Franse bulldog pups te koop. Franse bulldog pups te koop. Franse bulldog pups te koop. De Franse bulldog is afkomstig uit Frankrijk en is een ideale, speelse gezinshond. Uitermate geschikt voor gezinnen met kleine kinderen omdat franse bulldog pups zo lief en verdraagzaam zijn.
Franse bulldog pups Honden Tweedehands.nl.
franse buldog pups beschikbaar. Dieren en Toebehoren Honden Bulldogs, Pinschers en Molossers KENMERKEN: Conditie: Nieuw Levering: Ophalen Leeftijd jaar: 1 Geslacht: Meerdere dieren Ras: Bulldog OMSCHRIJVING: Wij zijn een RASHONDEN kennel waar u enkel ZUIVERE rashonden vindt en geen onverantwoorde kruisingen van honden die een exotisch klinkende naam krijgen en waarvoor veel geld van u gevraagd wordt.

Contacteer ons