Resultaten voor duitse herder pups

duitse herder pups
Van de Lommerlinde: tips voor je pup.
Ideale groeicurve: evenwicht tussen skelet lichaamsgroei. Een volwassen Duitse Herder weegt tussen de 29 en 40 kg, een reu gemiddeld een 5-tal kg meer dan een teef. Het geboortegewicht van een pup bedraagt iets van een 1% van het gewicht van de moeder.
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
29 september 2018. Prachtige Duitse Herder Pups. Te koop aangeboden: Prachtige Duitse Herder pups Met de kleuren zwart bruin Foto's' spreken voor zich.werkelijk oogverblindende mooie pups! De pups groeien buiten op tussen de andere honden wat ze tot perfecte waakhonden maakt.
Duitse herder Hoeve Hoogland.
Een Duitse herder reu wordt gemiddeld 62 cm hoog en de teven 57 cm Het is een krachtige en gespierde hond.De Duitse herder komt voor in drie vachtvariëteitenstokhaar: langstokharig en langharige. De Duitse herder komt voor in de kleuren zwart, ijzergrauw, askleur of éénkleurig, of regelmatige bruinegele, tot grauwwitte aftekening.
Openbare groep Duitse herder pups met stamboom te koop aangeboden Facebook.
Duitse Herder reutje 10 weken R-nest Dinoso x Perrine beschikbaar. Jürgen Campo heeft een bestand geüpload. Ge G spo G ns G ord G. 10 september om 1253.: Duitse herder pups te koop nog 4 beschikbaar 2 reuen, 2 teven.
Royal Canin German Shepherd Junior Smakelijk voer voor Duitse Herder pups.
Royal Canin German Shepherd Junior Description. Onderhoudsvoeding voor de Duitse Herder pup van 5 tot 15 maanden. Royal Canin German Shepherd is een kwaliteitsvolle voeding boordevol nutriënten die tegemoet komt in de specifieke behoeften van de Duitse Herder. Waarborgt een maximale spijsverteringsveiligheid, specifiek ontwikkeld voor de gevoelige Duitse Herder.
Homepage.
Wij hebben bijgevolg gekozen om te fokken met Duitse Herders die afstammen uit werklijnen. Het verschil tussen werklijnen en schoonheidslijnen bespreek ik later op pagina De Duitse Herder. Mijn vrouw neemt meer de verzorging van de volwassen dieren en de pups op zich terwijl ik me meer bezig houd met selectie in training.
Duitse herder pups Honden 2dehands.be.
Lieve herder pups. Ik heb nog 2 herder pups Papa is een Mechelse herder en de mama een Duitse herder Nog 1 teefje en 1 reutje De pups zijn heel lief en zeer soci. vandaag 0759: Balen. Duitse herder pups uitzonderlijk mooie kleuren.
Oud Duitse Herdershond fokkers Honden Page.
Ons streven is verantwoorde fok met gezonde ouderdieren, volgens de regels van de ARCD e.V. Gezonde pups die voldoen aan de rasstandaard, qua anatomie / bouw en karakter. Af en toe n nestje prachtige Langstok Oud Duitse Herder pups uit weloverwogen combinaties.

Contacteer ons