Zoeken naar duitse herder pups

duitse herder pups
Duitse herder te koop Honden Koopjeskrant.be.
langharige of lang stok harige Duitse herder. Ik zoek langharige of lang stok harige Duitse herder reu tussen 1 en 3 jaargoed gezond niet gesteriliseerd zuiver ras Wij geven hem een zeer goede thuis met een vrije loo. Duitse herder pups.
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof FokkerGerman, Shepherds, pupsteefreuinfo.,
Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie. Wie eerst besteld mag eerst zijn Duitseherder pup kiezen. BVBA Van Esblokhof. De rasstandaard is de leidraad bij uitstek voor de fokker.
Vind duitse herder pups in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Al onze pups worden op vroege leeftijd gesocialiseerd en zijn kindvriendelijk opgevoed, al onze pups. duitse herder pups met rechte rug stokhaar. Duitse herder pups met rechte rug stokhaar ze zijn op12 nov geboren zijn bijna 8 weken de pups zijn zeer sociaal opgevoed.
Duitse Herder pups te koop. Bekijk onze beschikbare duitse herder pups Woefkesranch.
De langharige Duitse herder werd voor het eerst voorgesteld in Hanover in 1882, en de kortharige variëteit werd eerst voorgesteld in Berlijn in 1889. Informatie over de Duitse Herder. Duitse Herder pups te koop. Een pup reserveren. Filmpje over de duitse herder pups.
Duitse herder pups Honden 2dehands.be.
26 december 2017 1916: Kasterlee Tielen. duitse herder pups. duitse herder pups de pups zijn ingeentvoorzien, van een chip en meermaals ontwormd de pups worden bij ons op de boerderij geboren en zijn daa. 19 december 2017 1830: Bree. Duitse herder pups.
Duitse Herder puppies Puppykennel Puppy House.
U bent altijd welkom in onze winkel in Boechout, waar u keuze hebt uit pups van ongeveer 40 verschillende rassen. Naast onze specialiteiten Chihuahua, Mops en Shar-pei puppies hebben wij nog een zéér uiteenlopend gamma van andere puppys, waaronder de Duitse Herder.
Duitse herder Hoeve Hoogland.
Een Duitse herder reu wordt gemiddeld 62 cm hoog en de teven 57 cm Het is een krachtige en gespierde hond.De Duitse herder komt voor in drie vachtvariëteitenstokhaar: langstokharig en langharige. De Duitse herder komt voor in de kleuren zwart, ijzergrauw, askleur of éénkleurig, of regelmatige bruinegele, tot grauwwitte aftekening.
Duitse herder Dieren Toebehoren 2dehands.be.
23 december 2017 1833: Lubbeek Linden. duitse herder pups. duitse herder pups de pups zijn ingeentvoorzien, van een chip en meermaals ontwormd de pups worden bij ons op de boerderij geboren en zijn daa. 19 december 2017 1830: Bree. Duitse herder pups.

Contacteer ons