Zoeken naar boxer pups

boxer pups
pups te koop Koopjeskrant.be.
Boxer, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, ontwormd, raszuiver. Boxer, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Boxer, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Boxer, kortharig, raszuiver. Boxer teef pups.
Waar kan ik een Boxer pup kopen? DogCatandCo.
Dog Cat and Co Pups te koop Boxer pups te koop. Boxer pups te koop puppy kopen. Beschikbaarheid Onze pups Rasinformatie Contact. Boxer pups te koop in onze kennel.: Belgische origine wordt aangegeven met een B, import met een I.
Boxer pups Honden 2dehands.be.
Deze 3 prachtige teven zijn bij ons geboren op 6 januari 2018 foto van de moeder bijgevoegd De zijn ingeënt ontwormd en gechipt met Belgisch p. 23 april 2018 1419: Willebroek. supermooie boxer pups! We hebben momenteel supermooie boxer pups beschikbaar; klaar om een goede thuis te vinden.
Boxer pups Tuinadvies.
Om even te laten zien, wat de natuur kan doen en hoe lief onze Boxer en Fretten waren, deze 2 foto's.Onze' fretten hadden een binnen-/ buitenhok, maar waren overdag altijd binnen bij ons in huis. Shih tsu pups te koop.
Belgische Boxer Baasjes Startpagina Facebook.
Voor meer info: 02 527 10 50. Attila est un boxer mâle d'1' an 1/2, encore très foufou mais très gentil. Attila is een boxer reu van 15, jaar oud. Belgische Boxer Baasjes heeft een bericht gedeeld. Spike is geadopteerd.
Nestje mooie Boxer pups puppies kopen verkopen fokker Houssin Kuurne.
Tia, de Boxer. Kyra, de Boxer. Jacob, de boxer. Djengo, de Boxer. Luna, de Boxer. Hera, de Boxer. Boxer pups te koop. Wij hebben nu een mooi nestje Boxer pups te koop! Ze zijn onmiddellijk beschikbaar en zijn super sociaal.
Pups.
Ook is een goede fokker begaan met het welzijn van de pups en zal hij zijn best doen om de overgang naar een ander thuis zo goed mogelijk te laten verlopen. Dat betekent dat u informatie krijgt over hoe u de eerste tijd met de pup moet omgaan, waar u op moet letten, vaak krijgt u voer mee en een doek of speeltje dat ruikt naar het nest. Het is ook fijn als u, ook na de koop, mag bellen als u vragen heeft. Krijgt u de indruk dat de fokker alleen geïnteresseerd is in het sluiten van de deal, is hij niet geïnteresseerd in waar de pup terecht zal komen en krijgt u weinig informatie mee, dan kunt u hier beter geen pup kopen. Een rashond dient altijd een stamboom te krijgen! Een stamboom is geen garantiecertificaat voor een gezonde, lieve en mooie Boxer of hond in het algemeen.
Vind boxer pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Prachtige speelse boxer x labrador pups van boerderij. Het zijn hele sociale pups die bij ons gewend zijn met kinderen en andere honden. De pups zijn ingeent, ontwormd, gechipt en met gezondheidsverklaring van een erkende dierenarts in het vaccinatie boekje.

Contacteer ons