Resultaten voor mini maltezer pups met stamboom

mini maltezer pups met stamboom
Puppies.
Al onze pups krijgen een stamboom afgegeven door de Raad van Beheer. Wij zij lid van de enige Vereniging in Nederland voor Maltezers, MVN Maltezer Vereniging Nederland. Het typische van de kennel Crystal Snowdancers is dat de pups in huiselijke kring opgroeien en door de gehele familie Maltezers een opvoeding krijgt. Na een periode van 9 tot 12 weken zullen zij uiteindelijk toch ons huis verlaten en naar hun nieuwe baasjes gaan. De Maltezer pup krijgt bij vertrek de volgende zaken mee.: Entingen passend bij de leeftijd. Ontwormingen volgens de standaard. Gezondheidsverklaring van diverse dierenartsen. Chip voor unieke identificatie. Voeding, verzorging en speelpakket. U hoeft niks meer voor uw hond aan te schaffen! zit erbij van bench tot riem. Advies en raad ALTIJD! Zindelijkheids training al begonnen. Wat u ook met de pup gaat doen is voor ons niet belangrijk als het maar een liefdevol en blijvend tehuis krijgt, is voor ons het belangrijkste voor de Maltezer pup.
pups gratis honden pups af te halen mini maltezer pups met stamboom.
Mini maltezer puppy reutje met mooie stamboom 2dehands.be. Het zoekertje met de titel Mini maltezer puppy reutje met mooie stamboom is helaas verwijderd. Mini maltezer reutje met mooie stamboom geboren op 25-09-2017, op zoek naar een nieuwe thuis. Mini Maltezer Pups.
Maltezer Honden 2dehands.be.
Wij hebben mooie mini Maltezer pups, reutjes en teefjes. De pupjes zijn gevaccineerd, gechipt met paspoort, regelmatig ontwormd en gezondverkl. vandaag 0851: Laakdal Eindhout. Maltezer pups te reserveren. We hebben 2 nestjes pups van onze eigen fokkerij, geboren op 26 en 29 december.
Maltezer en Mini Maltezer pups te koop. Maltezer pups fokker. Maltezer kennel ligt in Limburg.
De Maltezer pup is afkomstig uit Italië, en is een prima gezinshond. Ze zijn vriendelijk tegen vreemden en kunnen goed omweg met andere huisdieren. Maltezer pups worden als volwassen maltezer hond ongeveer 25 cm groot. Maar het Hezehof heeft ook de miniversie: dit zijn de zeer kleine mini maltezer pups.
Mini maltezer Honden 2dehands.be.
maltezer pups mini. mini maltezer pups zijn gechipt en gevaccineerd kunnen nest verlatenouders, aanwezig voor inl: bel 0472 884765. 20 januari 2018 1134: Gavere Baaigem. 2dehands.be maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van onze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.
Maltezers-Lovers www.maltezers-lovers.be.
Christiane en Guido met 2 Prachtige Maltezers.Wij zijn uit West-Vlaanderen, Onze eerste Maltezer aangekocht in 1990 en 1 maand later 2é Maltezertje teefje na 2 jaar puppy en daarna Prachtige Maltezers terug aangeschaft die de mama schows gelopen heeft in het wereldkampioenschap. Onze hondjes zijn ondermeer afstammelingen van Mysterie AMY of The White romance en voornes home.Wij hebben regelmatig puppy's' te koop met Stamboom.
Mini Maltezer.
Mini Maltezer Pups. Onze pups zijn gevaccineerd, meermaals ontwormd hebben een Europees Paspoort en een microchip. Heeft u een Maltezer pup gezien op foto dat u aanspreekt, dan kan u ons altijd contacteren. U bent steeds welkom na telefonisch afspraak om onze pups of de gekozen pup te komen bewonderen. Ter plaatse kunnen wij u meer inlichtingen geven over het ras zelf en kunnen wij uw vragen beantwoorden en natuurlijk kunt u meteen kennis maken met deze lieve hondjes.
De Perro Cortes.
Of het nu als gezelschapshondje is of als showhondje; goede verzorging vraagt de Maltezer wel! Veel plezier bij het surfen op onze website en aarzel niet me te contacteren voor verdere vragen. Wat kunt U bij ons verwachten. Een gezonde pup die beantwoordt aan de rasstandaard. met een prachtige uitstraling en een zeer lief en aanhankelijk karakter. Europees paspoort met vereiste inentingen en gezondheidscontrole van de puppy. Stamboom Sint-Hubertus als de pup ongeveer 8 maanden oud is. Een verkoopsovereenkomst met 1 jaar garantie. Een informatieboekje over de verzorging en opvoeding van je pup. Hundelgemsesteenweg 1266, Merelbeke B-9820, België. 32 09/282 39 24 Mobiel: 32 0477/33 47 93. Gediplomeerd gehoorzaamheidsinstructeur KMSH 1997 sectie 4B Gediplomeerd hondentrimmer cursusjaar 1998-1999. Erkend fokker KMSH 159097 Erkend fokker Ministerie HK 12404699 Lid Showtraining Canteclaer. Lid Belgische Bichon Club Lid Nederlandse Maltezervereniging. 2016 All Rights Reserved. WEBSITE IN ENGLISH. Bred with care, Raised with love, Shown with pride. Wij fokken uit weloverwogen combinaties. en streven zo naar gezonde, mooi gebouwde honden met een sociaal karakter. Onze pups worden met alle liefde omringd.

Contacteer ons