Op zoek naar mini maltezer pups met stamboom?

mini maltezer pups met stamboom
De Perro Cortes.
Of het nu als gezelschapshondje is of als showhondje; goede verzorging vraagt de Maltezer wel! Veel plezier bij het surfen op onze website en aarzel niet me te contacteren voor verdere vragen. Wat kunt U bij ons verwachten. Een gezonde pup die beantwoordt aan de rasstandaard. met een prachtige uitstraling en een zeer lief en aanhankelijk karakter. Europees paspoort met vereiste inentingen en gezondheidscontrole van de puppy. Stamboom Sint-Hubertus als de pup ongeveer 8 maanden oud is. Een verkoopsovereenkomst met 1 jaar garantie. Een informatieboekje over de verzorging en opvoeding van je pup. Hundelgemsesteenweg 1266, Merelbeke B-9820, Belgiƫ. 32 09/282 39 24 Mobiel: 32 0477/33 47 93. Gediplomeerd gehoorzaamheidsinstructeur KMSH 1997 sectie 4B Gediplomeerd hondentrimmer cursusjaar 1998-1999. Erkend fokker KMSH 159097 Erkend fokker Ministerie HK 12404699 Lid Showtraining Canteclaer. Lid Belgische Bichon Club Lid Nederlandse Maltezervereniging. 2016 All Rights Reserved. WEBSITE IN ENGLISH. Bred with care, Raised with love, Shown with pride. Wij fokken uit weloverwogen combinaties. en streven zo naar gezonde, mooi gebouwde honden met een sociaal karakter. Onze pups worden met alle liefde omringd.
Mini maltezer Honden 2dehands.be.
De Maltezer is een gezelschapshond met een l. 3 november 2017 2154: Tongeren Lauw. maltezer pups mini. mini maltezer pups zijn gechipt en gevaccineerd ouders aanwezig, kleine soort voor inl: bel op 0472884765 of 0475392514 of mail me, niet via.
Mini Maltezer.
Mini Maltezer Pups. Onze pups zijn gevaccineerd, meermaals ontwormd hebben een Europees Paspoort en een microchip. Heeft u een Maltezer pup gezien op foto dat u aanspreekt, dan kan u ons altijd contacteren. U bent steeds welkom na telefonisch afspraak om onze pups of de gekozen pup te komen bewonderen. Ter plaatse kunnen wij u meer inlichtingen geven over het ras zelf en kunnen wij uw vragen beantwoorden en natuurlijk kunt u meteen kennis maken met deze lieve hondjes.
Maltezer Honden 2dehands.be.
Mini Maltezer pups 100% Belgische hondjes. Op zoek naar een klein Maltezer pupje? Bezoek onze Ranch, de pups zijn gevaccineerd, ontwormd, hebben hun paspoortje, en microchip. Bel ons v. 8 november 2017 1548: Putte. Ik heb een mooi nestje met maltezer pups.
Puppies.
Al onze pups krijgen een stamboom afgegeven door de Raad van Beheer. Wij zij lid van de enige Vereniging in Nederland voor Maltezers, MVN Maltezer Vereniging Nederland. Het typische van de kennel Crystal Snowdancers is dat de pups in huiselijke kring opgroeien en door de gehele familie Maltezers een opvoeding krijgt. Na een periode van 9 tot 12 weken zullen zij uiteindelijk toch ons huis verlaten en naar hun nieuwe baasjes gaan. De Maltezer pup krijgt bij vertrek de volgende zaken mee.: Entingen passend bij de leeftijd. Ontwormingen volgens de standaard. Gezondheidsverklaring van diverse dierenartsen. Chip voor unieke identificatie. Voeding, verzorging en speelpakket. U hoeft niks meer voor uw hond aan te schaffen! zit erbij van bench tot riem. Advies en raad ALTIJD! Zindelijkheids training al begonnen. Wat u ook met de pup gaat doen is voor ons niet belangrijk als het maar een liefdevol en blijvend tehuis krijgt, is voor ons het belangrijkste voor de Maltezer pup.
LENSSENS RONNY Kennel Royal Canin Fokkers.
4 pups: 3 reuen en 1 teefje. donderdag 16 november 2017. Beschikbaar vanaf datum.: donderdag 18 januari 2018. 3 pups beschikbaar. 3 pups: 3 reuen. zaterdag 14 oktober 2017. Beschikbaar vanaf datum.: zaterdag 16 december 2017. Maltezer pups Meer info.
Mini maltezer puppy reutje met mooie stamboom 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Mini maltezer puppy reutje met mooie stamboom is helaas verwijderd. Mini maltezer reutje met mooie stamboom geboren op 25-09-2017, op zoek naar een nieuwe thuis. Mag het nest verlaten rond 20-11-2017, alvorens het nest te verlaten zal hij ingeƩntgechipt, en ontwormd zijn en in het bezit van een europese pas als ook een mooie stamboom! Bij interesse enkel ernstige kandidaten niet gratis neem dan contact op voor verdere informatie met het nr 0476286274 geen sms beide ouders zijn aanwezig. Tip: Op 2dehands.be vindt u altijd een goed alternatief. Kijk hieronder voor vergelijkbare zoekertjes. maltezer pups mini.

Contacteer ons