Zoeken naar mini maltezer pups met stamboom

mini maltezer pups met stamboom
Maltezer Honden 2dehands.be.
Mini maltezer pupjes. Mooie mini maltezer pupjes, bij mij geboren en sociaal opgevoed. Ze zijn ontwormd, gevaccineerd en gechipt met bijhorend europees paspoort. gisteren 1029: Sint-Amands. Nestje mini-maltezer pupjes. Nestje maltezer pupjes, nog 2 reutjes te reserveren. Beide ouders aanwezig, vader heeft stamboom Sint-Hubertus. De pups worden gevaccineerd, o.
Maltezer en Mini Maltezer pups te koop. Maltezer pups fokker. Maltezer kennel ligt in Limburg.
De Maltezer pup is afkomstig uit Italië, en is een prima gezinshond. Ze zijn vriendelijk tegen vreemden en kunnen goed omweg met andere huisdieren. Maltezer pups worden als volwassen maltezer hond ongeveer 25 cm groot. Maar het Hezehof heeft ook de miniversie: dit zijn de zeer kleine mini maltezer pups.
Maltezer fokkers Honden Page.
De Perro Cortes. Exclusieve Maltezerfokker met stamboom St. Hubertus Belgiê Wij fokken uit weloverwogen combinaties met respect voor het welzijn van onze dieren en uit liefde voor het ras. Onze hondjes leven in huiselijke kring en zijn welopgevoed. Voor info www.deperrocortes.be of 0032477334793. Bekijk de fokker vermelding van De Perro Cortes. From Conchita's' Home. Wij hebben kleine en selective kennel. Onze hondjes leven vrij en blij bij ons we vinden het ook altijd ook erg fijn om met de mensen die op zoek zijn naar een maltezer pup deze vooraf te ontmoeten zodat we elkaar wederzijds wat leren kennen. Ook doen we graag show lopen met onze hondjes. Bekijk de fokker vermelding van From Conchita's' Home. Wij zijn een erkende hobbykwekerij. Dat wil zeggen dat wij geen kennel zijn, maar op ons thuisadres een aantal vrouwelijke en mannelijke hondjes houden en per jaar tussen drie en zes nestjes, maltezers' afkomstig uit eigen kwekerij verkopen en zorgen voor goede verzorging en socialisering. Wij kweken enkel Maltezertjes. Gelieve steeds telefonisch contact op te nemen. Wij beantwoorden geen e-mails of SMS! Bekijk de fokker vermelding van Hobbykweekster Nicole. Maltezerkennel the Dinky Diamonds. kleine selectieve kennel met af en toe pups uit uitmuntende bloedlijnen.
Lieve maltezer pups bij elite fokker echte liefhebberij 2dehands.be.
Leuke pups sociaal opgevoed met kinderenkatten, en andere honden prijs vanaf: 590, voorzien van alle vaccinatiesontworming, kurenmicrochip., 31 mei 2018 0739: Rijkevorsel. maltezer pups mini. mini maltezer pups zijn gechipt en gevaccineerdouders, aanwezig zijn kleine soort geboren op 20-04-2018 voor inl bel op 0472884765.
Maltezers-Lovers www.maltezers-lovers.be.
Christiane en Guido met 2 Prachtige Maltezers.Wij zijn uit West-Vlaanderen, Onze eerste Maltezer aangekocht in 1990 en 1 maand later 2é Maltezertje teefje na 2 jaar puppy en daarna Prachtige Maltezers terug aangeschaft die de mama schows gelopen heeft in het wereldkampioenschap. Onze hondjes zijn ondermeer afstammelingen van Mysterie AMY of The White romance en voornes home.Wij hebben regelmatig puppy's' te koop met Stamboom.
Mini Maltezer.
Mini Maltezer Pups. Onze pups zijn gevaccineerd, meermaals ontwormd hebben een Europees Paspoort en een microchip. Heeft u een Maltezer pup gezien op foto dat u aanspreekt, dan kan u ons altijd contacteren. U bent steeds welkom na telefonisch afspraak om onze pups of de gekozen pup te komen bewonderen. Ter plaatse kunnen wij u meer inlichtingen geven over het ras zelf en kunnen wij uw vragen beantwoorden en natuurlijk kunt u meteen kennis maken met deze lieve hondjes.
pups te koop Koopjeskrant.be.
pups te koop 10 zoekertjes. Toon op kaart. Maltezer, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Maltezer, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Maltezer, langharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk.
Maltezer pup puppy kopen of verkopen Houssin Kuurne West Vlaanderen.
Best is ook van hem regelmatig te laten toilleteren om het overtollige haar weg te nemen. De maltezer pups hebben niet veel beweging nodig maar als u hen meeneemt voor een fikse wandeling zullen zij dat met plezier accepteren. Zowel in de tuin als in huis voelt deze hond zich goed. Hij past zich aan alle omstandigheden aan en dus ook aan de levensstijl van zijn baasje. Onze klanten zijn fier op hun pup. Wij krijgen regelmatig foto's' toegestuurd door onze klanten. Het is ook voor ons een waar genoegen om opnieuw de volwassen geworden Maltezer pups te zien, die we eerder aan onze klanten verkochten. Zo hebben we nog eens een bijkomende kwaliteitscontrole naar de door ons geslecteerde kwekers toe. Wat ons uiteraard toelaat om een nog strengere en meer doorgedreven selectie toe te passen. Mini maltezer Snoopy.

Contacteer ons