Meer resultaten voor golden retriever pups te koop op boerderij

golden retriever pups te koop op boerderij
Golden retriever te koop Honden Koopjeskrant.be.
Golden retriever te koop 6 zoekertjes. Toon op kaart. Golden retriever pups. Golden retriever, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, ontwormd, raszuiver. Golden retriever pups. Golden retriever, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver.
Mooie golden retriever pups op boerderij Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Mooie golden retriever pups op boerderij is helaas verwijderd. We hebben een mooi nestje golden retriever pups bij ons geboren op de boerderij. Ze zijn gewend aan andere dieren, allerlei geluiden, onze kleine kinderen.ze zijn ontwormd, gechipt en gevaccineerd, hebben een Europees paspoortje en zijn gecontroleerd door de dierenarts, alles Ok. Ze zijn klaar om het nest te verlaten.
golden retriever pups te koop golden retriever pups nu golden retriever pups te koop.
Zwemmen doet de golden retriever ook graag, en de meesten golden retrievers zijn ook dol op apporteren. Dit heeft te maken met hun jachtinstinct! Deze hond heeft dus wel wat beweging nodig. Kom onze golden retriever pups te koop vrijblijvend bezichtigen en bewonderen.
Superlieve golden retriever pups op boerderij Honden.
Verzorging, Oppas en Les. Superlieve golden retriever pups op boerderij. Type advertentie: Aangeboden. Donderdag 12 februari, 2015. Wij hebben een mooi nestje golden pupjes bij ons op de boerderij geboren, beide ouders zijn ook aanwezig en zijn zeer lieve honden, de pups zijn ontwormd, gevaccineerd en gechipt, ze hebben een Europees paspoort en zijn gezond verklaard door de dierenarts om het nest te verlaten.
Golden retriever Honden 2dehands.be.
15 juli 2018 1135: Zonhoven. golden retriever pups. mooie golden retriever pups te koop, vader en moeder zijn aanwezig. Ze zijn gechipt, ontwormd, gevaccineerd en hebben een europees paspoort. 15 juli 2018 0954: Oudenaarde Eine. Golden Retriever pups Belgische hondjes. Op zoek naar een Golden Retriever pup?
Een Golden kopen www.grcb.be.
Een Golden kopen. Je bent van plan een hond te kopen en denkt dat een golden retriever iets voor u is. Je hebt geaccepteerd dat het grote honden zijn, die veel aandacht en beweging nodig hebben en regelmatig verharen. Kies je voor een pup, of zoek je een volwassen hond? Wordt het een reu of een teefje, waar kan je een goede nest vinden? Op al deze vragen trachten wij een antwoord te geven. Het is aan te raden om een pup te kopen bij een goede fokker, niet in een winkel, uit de krant of bij een commerciƫle fokker. Ga niet over een nacht ijs, neem er de tijd voor. Sta niet verbaasd als u niet direct een pup kunt krijgen maar op een wachtlijst komt te staan, soms al ver voor de geboorte om te krijgen wat u zoekt. Koop niet impulsief, neem contact op met de pupinformatie van de GRCB en laat u informeren over de nesten die geboren zijn en verwacht worden.
Golden retriever pups Honden 2dehands.be.
golden retriever pups. mooie golden retriever pups te koop, vader en moeder zijn aanwezig. Ze zijn gechipt, ontwormd, gevaccineerd en hebben een europees paspoort. 15 juli 2018 0954: Oudenaarde Eine. Golden Retriever pups Belgische hondjes. Op zoek naar een Golden Retriever pup?
Retrievers en Labradors Golden retriever Marktplaats.nl.
De vader is getest op hd en ed en van. golden retriever pups. Deze raszuivere golden retrieverpups zijn te koop. Hun beide ouders zijn ook aanwezig. Ze groeien op een boerderij op en op de foto's' geef ik een beetje weer wat ze overdag doen ze zitten dus niet steeds in hun ren, maar krijgen veel vrijheid.

Contacteer ons