Zoeken naar golden retriever pups te koop op boerderij

golden retriever pups te koop op boerderij
Border collie x Golden Retriever kruising pups op boerderij Te koop 2dehands.be.
Ze zijn bij ons op de boerderij geboren. Mama is een zwart-witte border collie die super meehelpt met de koeien, papa is een enthousiaste golden retriever die graag supportert. We hebben nog 2 langharige zwarte teefjes met een beetje wit, beschikbaar. Het zijn beiden 2 rustigere dames, waarvan eentje heel stevig gebouwd is. Ze zijn regelmatig ontwormd, ze zijn gevaccineerd en gechipt en hebben een Europees paspoortje. Ze zijn vertrouwd met andere. Tip: Op 2dehands.be vindt u altijd een goed alternatief. Kijk hieronder voor vergelijkbare zoekertjes. teefjes sociaal met kinderen en andere dieren. gechipt, europees paspoort, meerdere keren gevaccineerd rabiës vaccinatie gekregen. gisteren 2323: Ieper. teefje sociaal met kinderen en andere dieren. gechipt, europees paspoort, meerdere keren gevaccineerd rabiës vaccinatie gekregen. gisteren 2321: Ieper. Pup Eliot zoekt een familie. Eliot is in de dierenaziel van Alina in Roemenie Bucarest. Onze organisatie zorgt voor de rapatriereing van honden in Belgie en Frankrijk ee. gisteren 2205: Brussel. Chihuahua pups te koop.
pups gratis honden pups af te halen golden retriever pups te koop op boerderij.
Koop niet impulsief, neem contact op met de pupinformatie van de GRCB en laat u informeren over de nesten die geboren zijn en verwacht worden. Border collie x Golden Retriever kruising pups op boerderij Te koop 2dehands.be. Ze zijn bij ons op de boerderij geboren.
golden retriever pups te koop golden retriever pups nu golden retriever pups te koop.
Zwemmen doet de golden retriever ook graag, en de meesten golden retrievers zijn ook dol op apporteren. Dit heeft te maken met hun jachtinstinct! Deze hond heeft dus wel wat beweging nodig. Kom onze golden retriever pups te koop vrijblijvend bezichtigen en bewonderen.
Golden retriever Honden 2dehands.be.
4 juni 2018 2051: Roeselare. Golden Retriever pups te koop Mannetjes. Op zoek naar een Golden Retriever pup? Pups zijn geboren, beschikbaar vanaf 20/6/2018 De pups verkeren in goede gezondheid en krijgen mee: R. 13 maart 2018 1016: Sint-Katelijne-Waver Onze-Lieve-Vrouw-Waver.
Een Golden kopen www.grcb.be.
Een Golden kopen. Je bent van plan een hond te kopen en denkt dat een golden retriever iets voor u is. Je hebt geaccepteerd dat het grote honden zijn, die veel aandacht en beweging nodig hebben en regelmatig verharen. Kies je voor een pup, of zoek je een volwassen hond? Wordt het een reu of een teefje, waar kan je een goede nest vinden? Op al deze vragen trachten wij een antwoord te geven. Het is aan te raden om een pup te kopen bij een goede fokker, niet in een winkel, uit de krant of bij een commerciële fokker. Ga niet over een nacht ijs, neem er de tijd voor. Sta niet verbaasd als u niet direct een pup kunt krijgen maar op een wachtlijst komt te staan, soms al ver voor de geboorte om te krijgen wat u zoekt. Koop niet impulsief, neem contact op met de pupinformatie van de GRCB en laat u informeren over de nesten die geboren zijn en verwacht worden.
Superlieve golden retriever pups op boerderij Honden.
Superlieve golden retriever pups op boerderij. Plaats gratis advertentie. Meer Golden retriever. Kwaliteit Golden Retriever Kwaliteit Golden Retriever Crossbreed 3 Man 1 Vrouw 2 maanden DOB: 4-8-18 Met 2 keer ontwormd Supergezond Speels.Neem contact op voor meer informatie. Goud Retriever pups te koop We zijn blij om te zeggen dat onze prachtige golden retriever Molly een nest van 7 heeft gehad 4 jongens en 3 meisjesZe hebben allemaal een mooie crème / gouden kleur.
Retrievers en Labradors Golden retriever Marktplaats.nl.
De pups groeien hier ook bij op. Ze zijn geboren 17 april en. Alle en Ankie Elzinga. Te koop prachtige golden retriever x Friese stabij pups. Te koop prachtige golden retriever x friese stabij pups de pups zijn nu 7 weken oud door, de dierenarts gecontroleerd en gechipt, geënt, meerdere keren ontwormdwilt, u meer informatie bel gerust.
Golden retriever te koop Honden Koopjeskrant.be.
Golden retriever te koop 16 zoekertjes. Toon op kaart. Golden retriever pups. Golden retriever, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, ontwormd, raszuiver. Golden retriever pups. Golden retriever, halflangharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver.

Contacteer ons