Resultaten voor franse bulldog pups te koop met stamboom

franse bulldog pups te koop met stamboom
Franse Bulldog pups Judith hondenfokker Mechelen.
Franse Bulldog pups. Chinese Naakthond pups. De Franse Bulldog Blauw, Choco, Merle en Lilac. Sinds een paar jaar, ben ik voor de charmes van de Franse Bulldog gevallen. Alles is begonnen met Buddha: een blauwe Franse Bulldog puppy die ik via een vriendin heb kunnen kopen.
Franse bulldog met stamboom Honden 2dehands.be.
Te koop /ter dekking Ik ben een ervaren Franse bulldog dekreu met STAMBOOM Heb een mooie Black en tan kleur. Ik heb een dubbel tan en geef dit. 11 augustus 2018 1248: Gent. Franse bulldogpups met stamboom St Hubertus. Wij hebben prachtige Franse bulldog pups die stamboom St Hubertus krijgen.
Vind franse bulldog met stamboom in Honden Bulldogs, Pinschers en Molossers op Marktplaats.nl.
Hierbij bied ik mijn teefje tessa te koop aan, moet ze helaas wegdoen wegens omstandigheden heeft wel een operatie gehad aan haar linker wang waardoor ze soms wat raar eet geboren op 13-07-2016 met abkc stamboom gestereliseerd te houthalen belgiƫ. Franse bulldog pups black and tan dragers!
KBKFB RCBFB.
In geval van de Franse bulldog is de populatie meer dan uitstekend met voldoende mogelijkheden om onverantwoorde combinaties te vermijden. Men probeert de BLAUWE kleur telkens te triggeren door honden in te zetten met een zo hoog mogelijke inteeltfactor die zowel fenotypisch datgene van de eigenschappen wat je ziet als genotypisch datgene dat de hond in zijn/haar DNA draagt drager is van de door deze fokkers gewenste eigenschap in dit geval de BLAUWE kleur.
Pups Franse Bulldog 2dehands.be.
Wij hebben prachtige Franse bulldog pups die stamboom St Hubertus krijgen. De pupjes zijn gevaccineerd, gechipt met paspoort, regelmatig ontwo. 20 augustus 2018 0730: Tessenderlo. Franse bulldog pups. Franse bulldog pups te koop Al onze franse bulldog pups zijn ingeƫnt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort.
Waar vind ik Franse Bulldog pups te koop? DogCatandCo.
Amerikaanse bulldog pups te koop. Australische Herder pups te koop. Berner Sennen pups te koop. Bobtail pups te koop. Bordeaux Dog pups te koop. Boxer pups te koop. Cane Corso pups te koop. Centraal-Aziatische Herder pups te koop. Cesky Fousek pups te koop. Dalmatier pups te koop. Duitse dog pups te koop. Duitse Herder pups te koop. Duitse herder langharige pups te koop. Golden retriever pups te koop. Kaukasische Herder pups te koop. Labrador Retriever pups te koop. Labrador Retriever Zilver pups te koop. Labrador pups chocolade. Leonberger pups te koop. Mastino Napolitano pups te koop. Mechelse Herder pups te koop. Newfoundlander pups te koop. Rottweiler pups te koop. Samojeed pups te koop. Schotse Collie pups te koop. Shar Pei pups te koop. Siberische Husky pups te koop. Sint Bernard pups te koop. Tervuerense Herder pups te koop. Weimaraner pups te koop. Zwitserse Witte Herder pups te koop. Katten te koop. Abessijn kittens te koop. Britse korthaar kittens te koop blauw lila. Britse korthaar met stamboom te koop.
Franse Bulldog pups te koop Franse Bulldog Kennel van de LoveBoat.
Vreemde uitdrukking, want mijn pups lopen ook gewoon bij mij in huis en zo zijn er nog vele betrouwbare fokkers die hun pupjes echt niet in de schuur leggen ofzo. Als u er niet zoveel verstand van heeft, koop uw hondje dan bij een Franse Bulldog fokker met stamboom van de Raad van Beheer, in Nederland en heb vooral geduld. Veel mensen hebben dat niet en willen halsoverkop een pup in huis halen. Het kost tijd om de Franse Bulldog fokker te leren kennen en om de pup op te zoeken.
Home.
Al onze hondjes hebben een mooie stamboom en af en. toe krijgen we een nestje franse bulldog pups. Samen met onze vier kinderen zijn we steeds bezig met onze bulletjes. Dit is echt onze hobby waar we steeds met plezier voor klaar staan.

Contacteer ons