Zoeken naar franse bulldog pups te koop met stamboom

franse bulldog pups te koop met stamboom
Franse Bulldog pups te koop Franse Bulldog Kennel van de LoveBoat.
Vreemde uitdrukking, want mijn pups lopen ook gewoon bij mij in huis en zo zijn er nog vele betrouwbare fokkers die hun pupjes echt niet in de schuur leggen ofzo. Als u er niet zoveel verstand van heeft, koop uw hondje dan bij een Franse Bulldog fokker met stamboom van de Raad van Beheer, in Nederland en heb vooral geduld. Veel mensen hebben dat niet en willen halsoverkop een pup in huis halen. Het kost tijd om de Franse Bulldog fokker te leren kennen en om de pup op te zoeken.
Franse bulldogs.
Al onze pups krijgen een FCI stamboom van St Hubertus. We nemen regelmatig deel aan nationale en internationale tentoonstellingen. De hondjes wonen bij ons te Ekeren bij Antwerpen. Je kan ons bereiken via allegranobile@skynet.be Of geef ons een seintje: 32 03 544 79 19. De franse bulldog. De franse bulldog heeft ons hart veroverd omdat hij zo'n' aangenaam karakter heeft. Hij is de ideale gezelschapshond. Klein maar dapper, krachtig en gespierd, een grote hond in een kleine verpakking. Ze zijn aanhankelijk, grappig, intelligent, gezellig en rustig in huis en lief met kinderen.
Vind franse bulldog met stamboom in Honden Bulldogs, Pinschers en Molossers op Marktplaats.nl.
Franse bulldog puppy.s diverse kleuren met stamboom a.w.o.i. Franse bulldog pups te koop ouders aanwezig ingeënt en ontwormd gechipt met stamboom a.w.o.i met gezondheidsverklaring van de dierenarts alle keuringen toegestaan geboren 01/10/2017 blauw. Donker gestroomd hogere prijsklasse met schriftelijke verkoopovereenkomst met garantie en.
Home.
Al onze hondjes hebben een mooie stamboom en af en. toe krijgen we een nestje franse bulldog pups. Samen met onze vier kinderen zijn we steeds bezig met onze bulletjes. Dit is echt onze hobby waar we steeds met plezier voor klaar staan.
KBKFB RCBFB.
Neemt u aub gerust contact op met iemand van het bestuur en kijk gerust verder op deze site voor meer info over de Franse Bulldog. Om ons, onze leden en hun honden eens te ontmoeten nodigen wij u van harte uit op één van onze evenementen!
Franse bulldog te koop Honden Koopjeskrant.be.
Franse bulldog te koop 12 zoekertjes. Toon op kaart. Franse bulldog pups. Franse bulldog, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Beste We zijn een gezin met 2 kindjes, husky en proficiat en paar katten. Graag zouden we een pupje hebben die we nog een liefde kunnen geven. Franse bulldog pups. Franse bulldog, kortharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Franse bulldog teef pups. Franse bulldog, teef, kortharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Frans Bulldog pupje gezocht. Ik ben op zoek naar een pup. Eigenlijk maakt het geslacht niet uit en de kleur ook niet. Er wordt niet mee gefokt dus hoeft geen stamboom te hebben.
French Bulldog Kennel Petit" French French French Gallie" Bulldog Bulldog Bulldog Nederlands Kennel Kennel Kennel Top Petit" Petit" Petit" Logo. Gallie" Gallie" Gallie" Nederlands Nederlands Nederland
Welkom Nieuwe op thuis. de Foto's.' webpagina Met van pensioen. Franse Notbullies. Kampioenen. Bulldog Nakomelingen. Kennel Geplande Petit nestjes. Gally. en Een Pups. paar jaren geleden, werd ik verliefd op een frans bulldogje, die al snel naar de naam Djumba luisterde. Geboeid door deze kleine, clowneske, intelligente hondjes ging ik me verdiepen in het ras. Na twee jaren shows te bezichtigen, stambomen en genetica te bestuderen, kocht ik mijn eerste Franse Bulldog met Stamboom, een redfawn reutje uit de kennel Tatsienlou in Frankrijk. In de ban van zijn grootvader, Belboulecan du Champagne Mondo, beter bekend als Belmondo, contacteerde ik Dr. Jekelfalussy, Kinga van de kennel Du Champagne, eigenaar van de befaamde Belmondo. Kinga heeft het voor mij mogelijk gemaakt om heel mooie hondjes, te kunnen kopen, die de basis zullen vormen voor Petit Gallie. Bedankt Kinga. Mijn dank gaat ook uit naar Diana, van de Kennel Kiss Bully. Graag neem ik u mee op mijn site, geniet ervan., Aricot Rouge de Tatsienlou. Aristo." teller website.
Franse Bulldog Honden 2dehands.be.
Wij hebben een prachtig nestje Franse Bulldog pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn mee. gisteren 1200: Zonhoven. Lieve junior pup goed aangepast in het gezin. Mooie pup van zes maanden oud. Goede omgang met andere diertjes. Heel kindvriendelijk en zeer sp. gisteren 1136: Puurs Breendonk. black tan franse bulldog pups, tricolor, ouders aanwezig. Onze unieke black tan / tricolor franse bulldog pups 2 reutjes zoeken nog een baasje, Ik heb nog 2 mannetjes van 9 weekjes oud, eten v. gisteren 1110: Antwerpen. wit blauwe franse bulldog pups, ouders aanwezig. Wij hebben een nestje wit blauwe franse bulldog pups van bijna 8 weekjes oud, de oortjes staan nog niet allemaal volledig op maar dat komt sne. gisteren 1106: Antwerpen. Black Tan reutje WILLIAM met stamboom.

Contacteer ons