Meer resultaten voor franse bulldog pups te koop met stamboom

franse bulldog pups te koop met stamboom
Franse bulldog met stamboom Honden 2dehands.be.
niet te koop Ik ben een ervaren Franse bulldog dekreu met STAMBOOM Heb een mooie Black en tan kleur. Ik heb een dubbel tan en geef dit ook. 23 januari 2018 1335: Bezorgt in heel België. Blue tan drager franse bulldog pups.
Franse Bulldog pups te koop Franse Bulldog Kennel van de LoveBoat.
Vreemde uitdrukking, want mijn pups lopen ook gewoon bij mij in huis en zo zijn er nog vele betrouwbare fokkers die hun pupjes echt niet in de schuur leggen ofzo. Als u er niet zoveel verstand van heeft, koop uw hondje dan bij een Franse Bulldog fokker met stamboom van de Raad van Beheer, in Nederland en heb vooral geduld. Veel mensen hebben dat niet en willen halsoverkop een pup in huis halen. Het kost tijd om de Franse Bulldog fokker te leren kennen en om de pup op te zoeken.
Vind franse bulldog met stamboom in Honden Bulldogs, Pinschers en Molossers op Marktplaats.nl.
Franse bulldog lilac met stamboom. Over een weken hebben we pups van lennox en onze teef lennox is pas twee jaar geworden heeft dek ervaring lennox is niet te koop anonieme telnrs worden niet opgenomen. Lennox is een massieve en grove gespierde lilac reu, met een lief sociaal en speels karakter.
Pups Franse Bulldog 2dehands.be.
Prachtig BLACKTAN dekreu Franse bulldog. niet te koop Ik ben een ervaren Franse bulldog dekreu met STAMBOOM Heb een mooie Black en tan kleur. Ik heb een dubbel tan en geef dit ook. 23 januari 2018 1335: Bezorgt in heel België. Blauwe Franse Bulldog pups te koop.
Franse bulldog te koop Honden Koopjeskrant.be.
Franse bulldog te koop 12 zoekertjes. Toon op kaart. Franse bulldog pups. Franse bulldog, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, ontwormd, raszuiver. Franse bulldog pups. Franse bulldog, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver.
KBKFB RCBFB.
Neemt u aub gerust contact op met iemand van het bestuur en kijk gerust verder op deze site voor meer info over de Franse Bulldog. Om ons, onze leden en hun honden eens te ontmoeten nodigen wij u van harte uit op één van onze evenementen!
Franse Bulldog puppies te koop, in België geboren Woefkesranch.
U bent hier: Home Onze rassen Franse bulldog puppies te koop. Beschikbare beagle pups. Mails van onze klanten met onze beagles. Foto's' en video's' van onze vorige nestjes. Accessoires voor uw franse bulldog. Vragenlijst vóór de aanschaf van een puppy Franse bulldog.
Franse Bulldog Buldog pups pup kopen fokker houssin Kuurne België.
Pups te koop. Klik hier om ons te bellen op 056 71 38 37. Houssin Pups Franse Bulldog. Franse Bulldog pup kopen? Wij kweken en verkopen gevaccineerde Franse Bulldog pups met garantie. Contacteer ons of bel 056/71 38 37. Rond 1860 importeerden enkele Franse fokkers een paar Engelse buldoggen van zéér kleine gestalte, die ze naderhand met franse terriers en misschien ook wel met mops of andere kleine doggen kruisten, die eigendom waren van de slagers van de Hallen.

Contacteer ons