Op zoek naar dwergkees pups te koop particulier?

dwergkees pups te koop particulier
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
Pomeriaan/Dwergkees pups reutjes. Nestje zeer mooie, sociale, speelse en aanhankelijke pomeriaan/dwergkees pups. de pups zijn nu oud genoeg om het nest. Particulier Mannetje Overige rashonden minder dan 1 jaar Zonder stamboom. 550, Minderhout Belgi. Lief pupje te koop. Kruising Jack Russel x Boerenfox.
Dwergkees pups Keeshond 2dehands.be.
De pups zijn volledig in orde Zijn 2x gevaccineerd ook tegen Rabiës Zijn meerdere malen ontwormd met drontal Zijn gechipt en hebben paspoort. gisteren 2133: Nevele. Kleine Keeshond Dwergkees pups, Belgische fokker. Dwergkeesjes en kleine Keesjes te koop, verschillende kleuren.
Dwergkees pup puppies kopen aankoop fokker Houssin Kuurne België.
Jeffree, de dwergkees. Dwergkees/keeshond pups te koop. Wij hebben nu een mooi nestje Dwergkees/keeshond pups te koop! Ze zijn onmiddellijk beschikbaar en zijn super sociaal. Pups te koop vanaf een leeftijd van 9 weken. We hebben zowel mannetjes als meisjes beschikbaar.
Keeshond te koop Honden Koopjeskrant.be.
Keeshond te koop 13 zoekertjes. Toon op kaart. Keeshond, langharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Keeshond teef pups. Keeshond, teef, langharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver.
Dwergkees pomeriaan" met FCI stamboom te koop Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Dwergkees pomeriaan" met FCI stamboom te koop is helaas verwijderd. De pups te koop mogen het nestje onmiddellijk verlaten. Ze zijn meermaals gevaccineerd en ontwormd. Ze kregen reeds een chip en werden geregistreerd bij DogID.
Vind pomeriaan keeshond op Marktplaats.nl.
Pomeriaan/Pomeranian mini reutje te koop. Te koop echte pomeriaan/pomeranian pup mini reutje crème zeer unieke pup mooi vacht en compact gebouwd het karakter van de pups zeer lief en slim je hebt er totaal geen last van heerlijk om mee te knuffelen of lekker mee te spelen kunnen met andere hondjes en met kinderen ze zijn er mee opgegroeid dierenarts. Pomeriaan reu met fci stamboom mini. Reu pomeriaan reutje een ontzettend mooi en lief hondje.erg speels.een mooie dikke vacht.echt een mooi compact hondje hij is erg leuk en klein speelt leuk met kinderen en andere hondjes. Hij is in bezit van een chip paspoort en een stamboom fci ingeënt. Goed gebitje dierenarts gezondheids verklaring er. Pomeriaan puppy van bijna 3 maanden heel speels en lief opgegroeid met kids voor meer info pb. Pomerian pomeriaan dwergkees.
Dwergkeesjes pups te koop Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Dwergkeesjes pups te koop is helaas verwijderd. We hebben een nestje pups te koop afkomstig van een belgische particulier hobby fokker en een door ons geselecteerde buitenlandse kleinschalige kennel die minimaal dezelfde dierenwelzijnregels hanteert als diegene die aan Belgische kwekers worden opgelegd. De pups te koop mogen het nestje onmiddellijk verlaten. Ze zijn meermaals gevaccineerd en ontwormd. Ze kregen reeds een chip en werden geregistreerd bij DogID. Uiteraard zijn onze pups voorzien van een Europees paspoort. U krijgt bij aankoop een. Tip: Op 2dehands.be vindt u altijd een goed alternatief. Kijk hieronder voor vergelijkbare zoekertjes. super pomeriaan choco reutje. op onze hoeve hebben we sociale puppy's' deze zijn gewend aan kinderen en andere dieren. de puppy's' mogen hun nest direct verlaten. gisteren 2151: Ieper. pmeriaan en dwergkees pup.
Wie is specialist in Dwergkees pups te koop? DogCatandCo.
Dog Cat and Co Pups te koop Dwergkees Pomeriaan pups te koop. Dwergkees Pomeriaan pups te koop. Graag meer inlichtingen over de Dwergkees puppies te koop in onze kennel. Hierboven vindt u de fotos van onze Dwergkees pups te koop op dit ogenblik.

Contacteer ons