Meer resultaten voor shiba inu pups te koop

shiba inu pups te koop
Shiba inu pups Honden 2dehands.be.
shiba inu pups te koop van partikulier; HELE MOOIE EN HELE LIEVE pupjes dit zie je al op de foto's' te koop. De pupjes zijn bij ons gebor. 1 september 2018 1902: Laakdal Vorst. Shiba inu pups / Eigen kweek.
Vind shiba inu pups op Marktplaats.nl.
Rasbeschrijving: de shiba is zelfstandig en. Shiba inu pups. Shiba inu pups te koop. Al onze shiba inu pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Bij elke shiba inu pup krijgt u 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie!
Shiba inu pups te koop aangeboden / Shiba inu pups beschikbaar / Shiba inu pups nu te koop.
Er zijn black and tan shiba inu pups te koop en ook de rode kleur fokken wij en zijn aanwezig. De ouders van onze shiba inu's' te bezichtigen en de vader van onze pups is beschikbaar als shiba inu dekreu.
Shiba-Inu Hoeve Hoogland.
De shiba gaat in de regel goed om met andere honden. Visite word in het algemeen vriendelijk ontvangen. Kinderen zijn ook geen probleem.Ze hebben een groot aanpassingsvermogen en zijn in de regel kalmrustig, en bedachtzaam. De reuen hebben een schouderhoogte van 40 cmbij, teven is dit 37 cm.De shiba-inu heeft een rechte, harde, rechte bovenvacht en een fijne dichte ondervacht. Hij komt voor in de kleuren rood, sesam, roodsesam, zwartsesam en black and tan.De Shiba-Inu heeft relatief weinig verzorging nodig.Hij is schoon op zichzelf en de vacht is van een zodanige structuur dat hij niet veel vuil opneemt. Beschikbare Shiba-inu puppies. Regelmatig hebben we nieuwe shiba-inu nestjes te koop. Al onze puppies zijn in huiselijke kring opgevoed en werden allen gecontroleerd door een dierenarts.
Shiba Inu puppies te koop, Shiba Inu puppies beschikbaar, erkende kennel Foto's' en Video's' van onze beschikbare puppies.
U bent hier: Home Onze rassen Shiba Inu puppies te koop. Beschikbare Shiba Inu. Mails van onze klanten. met onze Shiba's.' Foto's' Video's' van. onze vorige nestjes. uw Shiba Inu. Vragenlijst vóór de. aanschaf van een pup. Informatie over de.
pups te koop Koopjeskrant.be.
pups te koop 96 zoekertjes. Toon op kaart. teef, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. lieve samojeed puppies. europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Bichon Frise pups.
Shiba Inu reuen en teven Acantus Rashondenfokkerij Oudenburg.
Pups te koop. Wie zijn we? Onze eigen rashonden. Biewer Yorkshire mini. Amerikaanse Cocker Spaniel. Cavalier king Charles. Engelse Cocker Spaniel. honden van klanten. Brits Korthaar kittens. Interesse in een Shiba Inu Pup? Zoekt U een pup in de toekomst?
Shiba Inu pups te koop-Belgisch fokker tweedehands en nieuw AmaaiAmaai.
Video en DVD. Watersport en boten. Zaken en transacties. Shiba Inu pups te koop-Belgisch fokker. Shiba Inu pups te koop-Belgisch fokker. Op zoek naar een Belgische Shiba Inu puppie? Onze puppies zijn geboren! Beschikbaar vanaf 20/5/2017. Creme en Rosse puppies.

Contacteer ons