Resultaten voor heidewachtel pups te koop

heidewachtel pups te koop
Pups informatie.
U krijgt tijdens dit bezoek alle informatie die u wilt hebben en wij hebben de gelegenheid vragen te stellen over uw motivatie om een Heidewachtel van onze kennel te nemen. U moet dit bezoek vooral niet zien alsof u wordt beoordeeld. Het gaat ons erom dat wij een goed gevoel hebben over de mensen die bij ons een pup willen nemen, net zoals u een goed gevoel moet hebben over ons alvorens u besluit bij ons op de wachtlijst geplaatst te willen worden. Een hond schaf je niet zomaar aan, het is een verantwoordelijkheid voor de komende 10-15 jaar. Onze pups worden gefokt op gezondheid, karakter, werklust en schoonheid.
Heidewachtel Honden 2dehands.be.
Sluiten Terug naar. 3 zoekertjes in Heidewachtel. Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Stel zoekopdracht in. Selecteer afstand Alle afstanden Alle afstanden. 2 Prijs o.t.k. van tot OK. Nee 3 Nee 3. 0-3 maanden 1 0-3 maanden 1. Toon Zoekertjes 3. datum recent datum recent. Ook hier staan met uw zoekertje? ilse de mey. reukes en teefjes ingeent, gechipt en ontwormd sociaal opgevoed info 0497/523694 moeder aanwezig komen kijken kan op afspraak. 12 januari 2018 2108: Bekkevoort Assent. Engelse springer Ter dekking aangeboden wij heben 2. Engelse springer Ter dekking aangeboden wij heben 2. reu ter deking dus absoluut niet te koop voor, wie een nest goed bejaagde Engelse springe.
banner. Homepage.
nieuwtjes. In de rozenstreek rond Serskamp worden sinds 1988 kwaliteits Mnsterlanders gefokt. Kennel van Rozelaer is sinds die dag n van de meest gerenommeerde kennels in Belgi. Iedere reu en teef wordt geselecteerd op.: Gezondheid: HD, PRA en cataract. De kennel gebruikt hiervoor de beste binnen en buitenlandse bloedlijnen.
Pups Belgische Kleine munsterlander vereniging.
Kleine Munsterlander Pups. Kleine Munsterlander Heidewachtel pups. U bent op zoek naar een Kleine Munsterlander pup Heidewachtel pup, of u heeft zelf een nestje gefokt? Dan bent u hier aan het juiste adres. De Vereniging heeft als service voor de aangesloten leden een pupbemiddeling opgezet. Uiteraard wordt deze service enkel aangeboden voor nesten met stamboom. Indien u als fokker gebruik wenst te maken van de pupbemiddeling, is deze dienst gratis indien u meer dan 1 jaar lid bent van de vereniging.
Vind heidewachtel in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Bij interesse kom gerust vrijblijvend de pups. Labrador /heidewachtel pups te koop. Labrador/heidewachtel te koop, 3 teefjes en 1 reu zijn nu 7 weken oud en op zoek naar een lief en gezellig huisje ze zijn al vele malen ontwormd geënt gechipt en nemen een paspoort mee en puppypakketje ze zijn allemaal gezond verklaard door de dierenarts wil je kennis komen maken met ons bel of whatsapp. Nieuw: Heidewachtel Waakbord Ik waak voor mijn baas.
Heidewachtel pups Te koop 400 in Mierlo Tweedehands.nl.
Prachtige Heidewachtel pups Zowel reutjes als teefjes, platenbont en bruinschimmeltjes. Beide ouders zijn aanwezig en vader is röntgenologisch onderzocht. De pups worden ontwormd, ingeënt en gechipt en krijgen een Europees paspoort waarin de medische gegevens staan vermeld. Tip: Op tweedehands.nl vind je altijd een goed alternatief. Kijk hieronder voor vergelijkbare advertenties. Hondvriendelijkgezellig: 4p.vakantiebungalow, 50m.vh strand. Ideaal voor fietsers, sportvissers, hondenliefhebbers en wandelaars. Ook een dagje bootvissen op de Ooster-of Westerschelde. vandaag 2224: Baarland. Dekreu volbloed Turkse kangal. Dekreu volbloed Turkse kangal. 15, jaar oud. Super lief en luisterd goed. Zeer waaks Vader grootste kangal in de wereld Lichamelijk perfect Be. vandaag 2047: Waddinxveen. Dekreu mastino Turkse kangal. Dekreu mastino Turkse kangal. Van 15, jaar oud. Super lief en sociaal. Moeder is Turkse kangal Vader mastino. Vorige maand voor controle naar. vandaag 2040: Waddinxveen. Engelse Bulldog Pups. TE KOOP: Engelse Bulldog pups met stamboom.
Pups en dekkingen Heidewachtelvereniging.
Het bestuur adviseert fokkers dringend om voorafgaand aan het besluit tot een dekking eerst een wachtlijst op te bouwen van eventuele kopers voor de te verwachten pups. Als u overweegt om een pup aan te schaffen, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met een van de fokkers. Af en toe komt het voor dat een Heidewachtel ter herplaatsing wordt aangeboden, of dat een Heidewachtel wordt gevraagd die al wat ouder is.
Puppyplaats.nl Heidewachtel pups aangeboden.
Boerderij pups te koop. Onze knuffelhond is 5 november op de boerderij bevallen van 10 kerngezonde pups. De pups zijn een kruising van een Wetterhoun, Heidewachtel en een Friese stabij. Ze worden binnenkort geënt en gechipt en krijgen een paspoort.

Contacteer ons