Zoeken naar heidewachtel pups te koop

heidewachtel pups te koop
Vind heidewachtel in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
We hebben zelfs een jachttraining met haar gevolgd. Niet om te gaan jagen maar om haar instinct te leren kennen en onder controle te krijgen. En dat is gelukt! Kruising Engelse springer x Heidewachtel pups. Te koop prachtige pups kruising engelse springer x heidewachtel.
Puppyplaats.nl Heidewachtel pups aangeboden.
Prachtige pups te koop Geboren op 2 januari De moeder is een kruising Heidewachtel/Friese Stabij De pups krijgen een chipenting, en een gezondheidsverkl. 8 februari 2018. Heidewachtel pups Geboren 2 januari 2018 Krijgen binnenkort een chiphun, eerste enting, en een gezondheidsverklaring.
Pups en dekkingen Heidewachtelvereniging.
Het bestuur adviseert fokkers dringend om voorafgaand aan het besluit tot een dekking eerst een wachtlijst op te bouwen van eventuele kopers voor de te verwachten pups. Als u overweegt om een pup aan te schaffen, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met een van de fokkers. Af en toe komt het voor dat een Heidewachtel ter herplaatsing wordt aangeboden, of dat een Heidewachtel wordt gevraagd die al wat ouder is.
Vind heidewachtel op Marktplaats.nl.
Kruising Engelse springer x Heidewachtel pups. Te koop prachtige pups kruising engelse springer x heidewachtel. Geboren half januari en mogen weg rond half maart. Groeien op hier bij ons op boerderij met meerdere dieren zoals honden katten en paarden en kinderen.
Pups geboren Heidewachtelvereniging.
Pups en dekkingen. Aanleg en exterieurkeuring. Kennel: van de Blanke Sporen. Adres: Speulderbosweg 23, 3886 AN Garderen. nr: 0577-461259 of 06-37356468. Reu: Aico, NHSB 2771342. Teef: Ohdie Mille van de Chesannehof, NHSB 2870396. Kennel: van de Westpolderjagers. Brielweg 3, 9971 TA Ulrum. nr: 0595-401946 of 06-30826876. Reu: Lokkeberget's' Igor, NKK 8910/08. Teef: Rosalinde van de Westpolderjagers, NHSB 2983509. Internationale Heidewachtel Vereniging.
Pups Belgische Kleine munsterlander vereniging.
Kleine Munsterlander Pups. Kleine Munsterlander Heidewachtel pups. U bent op zoek naar een Kleine Munsterlander pup Heidewachtel pup, of u heeft zelf een nestje gefokt? Dan bent u hier aan het juiste adres. De Vereniging heeft als service voor de aangesloten leden een pupbemiddeling opgezet. Uiteraard wordt deze service enkel aangeboden voor nesten met stamboom. Indien u als fokker gebruik wenst te maken van de pupbemiddeling, is deze dienst gratis indien u meer dan 1 jaar lid bent van de vereniging.
heidewachtel pups te koop, heidewachtel pups aangeboden, heidewachtels, heidewachtel fokker, heidewachtel puppies.
Heidewachtel pups te koop bij hondenkennel Het Hezehof. Heidewachtel reutjes en Heidewachtel teefjes te koop aangeboden. De Heidewachtel is een zeer sportieve en elegante hond die perfect in een gezin met kinderen past. Al vele jaren wordt dit ras gebruikt tijdens de jacht op wild.
Pups informatie.
U krijgt tijdens dit bezoek alle informatie die u wilt hebben en wij hebben de gelegenheid vragen te stellen over uw motivatie om een Heidewachtel van onze kennel te nemen. U moet dit bezoek vooral niet zien alsof u wordt beoordeeld. Het gaat ons erom dat wij een goed gevoel hebben over de mensen die bij ons een pup willen nemen, net zoals u een goed gevoel moet hebben over ons alvorens u besluit bij ons op de wachtlijst geplaatst te willen worden. Een hond schaf je niet zomaar aan, het is een verantwoordelijkheid voor de komende 10-15 jaar. Onze pups worden gefokt op gezondheid, karakter, werklust en schoonheid.

Contacteer ons