Resultaten voor heidewachtel pups te koop

heidewachtel pups te koop
Start.
Op de nakomelingenpagina zijn de pups de komende jaren te volgen via foto's. Ons volgende nest verwachten wij in het late najaar! Kasteelbeemd Schriek 9 2910 Essen Alle rechten voorbehouden. van" de Kasteelbeemd" Heidewachtels. Welkom op de website van v.d. van" de Kasteelbeemd" is gelegen in de gemeente Essen, in de Provincie Antwerpen. Daar wonen Priscilla Gabriels en haar vriend, Kris Cools, en hun 4 kinderen samen met hun heidewachtels op het Kempische platteland. In 2009 kochten ze hun eerste Heidewachtel ook wel Kleine Munterlander genoemd.
Vind heidewachtel in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Meer productinformatie en/of nieuw: heidewachtel waakbord ik waak voor mijn baas bestellen? Klik op de link naar de webwinkel. Tip: bestel nu tijdelijk met 5% korting, gebruik de code; welkom2018 geldig op heel het assortiment waarom qwebwinkel.nl gratis verzending vanaf 40 euro binnen nederland 24 uurs. Nieuw Ophalen of Verzenden. Advertenties door Admarkt. Nu UITVERKOOP tot 40% korting! Wij hebben ons gespecialiseerd in electronische artikelen om uw hond te trainen en te corrigeren.
Kleine Mnsterlander Pups Heidewachtel Pups te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Kleine mnsterlander pups Heidewachtel pups. Prijs: Nader overeen te komen. 246 keer bekeken Status: Actief. minder dan 1 jaar. Op 27/05/18 is ons teefje bevallen van 10 mooie pups. Zowel de teef als de reu zijn zeer aanhankelijke honden en worden ingezet voor de jacht.
Puppyplaats.nl Heidewachtel pups aangeboden.
Boerderij pups te koop. Onze knuffelhond is 5 november op de boerderij bevallen van 10 kerngezonde pups. De pups zijn een kruising van een Wetterhoun, Heidewachtel en een Friese stabij. Ze worden binnenkort ge├źnt en gechipt en krijgen een paspoort.
Pups en dekkingen Heidewachtelvereniging.
Het bestuur adviseert fokkers dringend om voorafgaand aan het besluit tot een dekking eerst een wachtlijst op te bouwen van eventuele kopers voor de te verwachten pups. Als u overweegt om een pup aan te schaffen, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met een van de fokkers. Af en toe komt het voor dat een Heidewachtel ter herplaatsing wordt aangeboden, of dat een Heidewachtel wordt gevraagd die al wat ouder is.
Pups Belgische Kleine munsterlander vereniging.
Kleine Munsterlander Pups. Kleine Munsterlander Heidewachtel pups. U bent op zoek naar een Kleine Munsterlander pup Heidewachtel pup, of u heeft zelf een nestje gefokt? Dan bent u hier aan het juiste adres. De Vereniging heeft als service voor de aangesloten leden een pupbemiddeling opgezet. Uiteraard wordt deze service enkel aangeboden voor nesten met stamboom. Indien u als fokker gebruik wenst te maken van de pupbemiddeling, is deze dienst gratis indien u meer dan 1 jaar lid bent van de vereniging.
heidewachtel pups te koop, heidewachtel pups aangeboden, heidewachtels, heidewachtel fokker, heidewachtel puppies.
Heidewachtel pups te koop bij hondenkennel Het Hezehof. Heidewachtel reutjes en Heidewachtel teefjes te koop aangeboden. De Heidewachtel is een zeer sportieve en elegante hond die perfect in een gezin met kinderen past. Al vele jaren wordt dit ras gebruikt tijdens de jacht op wild.
Pups informatie.
U krijgt tijdens dit bezoek alle informatie die u wilt hebben en wij hebben de gelegenheid vragen te stellen over uw motivatie om een Heidewachtel van onze kennel te nemen. U moet dit bezoek vooral niet zien alsof u wordt beoordeeld. Het gaat ons erom dat wij een goed gevoel hebben over de mensen die bij ons een pup willen nemen, net zoals u een goed gevoel moet hebben over ons alvorens u besluit bij ons op de wachtlijst geplaatst te willen worden. Een hond schaf je niet zomaar aan, het is een verantwoordelijkheid voor de komende 10-15 jaar. Onze pups worden gefokt op gezondheid, karakter, werklust en schoonheid.

Contacteer ons