Resultaten voor heidewachtel pups te koop

heidewachtel pups te koop
Vind heidewachtel in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
De pups zijn ontwormd, ingeënt, gechipt en geregistreerd en hebben een. 4 zwarte puppy's' te koop, kruising van Labrador/Heidewachtel. Wij hebben 4 zwarte puppys te koop die door een ongelukje van onze blonde labrador reu 3 jaar en onze heidewachtel teef 5 jaar zie foto 5 6 voor beide honden de wereld op zijn gekomen.
Puppyplaats.nl Heidewachtel pups aangeboden.
22 april 2018. Boerderij pups te koop. Onze knuffelhond is 5 november op de boerderij bevallen van 10 kerngezonde pups. De pups zijn een kruising van een Wetterhoun, Heidewachtel en een Friese stabij. Ze worden binnenkort geënt en gechipt en krijgen een paspoort.
Pups en dekkingen Heidewachtelvereniging.
Het bestuur adviseert fokkers dringend om voorafgaand aan het besluit tot een dekking eerst een wachtlijst op te bouwen van eventuele kopers voor de te verwachten pups. Als u overweegt om een pup aan te schaffen, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met een van de fokkers. Af en toe komt het voor dat een Heidewachtel ter herplaatsing wordt aangeboden, of dat een Heidewachtel wordt gevraagd die al wat ouder is.
Pups Belgische Kleine munsterlander vereniging.
Kleine Munsterlander Pups. Kleine Munsterlander Heidewachtel pups. U bent op zoek naar een Kleine Munsterlander pup Heidewachtel pup, of u heeft zelf een nestje gefokt? Dan bent u hier aan het juiste adres. De Vereniging heeft als service voor de aangesloten leden een pupbemiddeling opgezet. Uiteraard wordt deze service enkel aangeboden voor nesten met stamboom. Indien u als fokker gebruik wenst te maken van de pupbemiddeling, is deze dienst gratis indien u meer dan 1 jaar lid bent van de vereniging.
Pups geboren Heidewachtelvereniging.
Pups en dekkingen. Aanleg en exterieurkeuring. Kennel: van de Chesannehof. Adres: Snoertsebaan 21, 5753 RS Deurne. Reu: Farouche van de Chesannehof, NHSB 2657714. Teef: Nova Nanoek van de Chesannehof, NHSB 2841776. Adres: Eikenberg 9, 5571 SH Bergeijk. Reu: Pixer Jixer van de Chesannehof, NHSB 2897146. Teef: Cem van t Arme Land, NHSB 2888234. Kennel: van Loenerhof. Adres: Spoorstraat 42, 5865 AH Tienray. Reu: Riff Raff van Loenerhof, NHSB 3026500. Teef: All Spiced Up Royal Rives, NHSB 3008919. Kennel: van de Westpolderjagers. Brielweg 3, 9971 TA Ulrum. nr: 0595-401946 of 06-30826876. Reu: Hanko vom Auenwald, NHSB 2955530. Teef: Quinte van de Westpolderjagers, NHSB 2975378. Adres: Hesterboldstraat 5, 5087 AH Diessen. Reu: Toby van de Chesannehof, NHSB 2966416. Teef: Chico van Sunderda, NHSB 2897263. Internationale Heidewachtel Vereniging.
heidewachtel pups te koop, heidewachtel pups aangeboden, heidewachtels, heidewachtel fokker, heidewachtel puppies.
Heidewachtel pups te koop bij hondenkennel Het Hezehof. Heidewachtel reutjes en Heidewachtel teefjes te koop aangeboden. De Heidewachtel is een zeer sportieve en elegante hond die perfect in een gezin met kinderen past. Al vele jaren wordt dit ras gebruikt tijdens de jacht op wild.
Pups informatie.
U krijgt tijdens dit bezoek alle informatie die u wilt hebben en wij hebben de gelegenheid vragen te stellen over uw motivatie om een Heidewachtel van onze kennel te nemen. U moet dit bezoek vooral niet zien alsof u wordt beoordeeld. Het gaat ons erom dat wij een goed gevoel hebben over de mensen die bij ons een pup willen nemen, net zoals u een goed gevoel moet hebben over ons alvorens u besluit bij ons op de wachtlijst geplaatst te willen worden. Een hond schaf je niet zomaar aan, het is een verantwoordelijkheid voor de komende 10-15 jaar. Onze pups worden gefokt op gezondheid, karakter, werklust en schoonheid.
Pup en herplaatsers te koop Kleine Münsterländer Heidewachtel Startpunthonden.
Pups / herplaatsers te koop. Kleine Münsterländer Heidewachtel. Kleine Münsterländer Heidewachtel, pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Kleine Münsterländer Heidewachtel. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben?

Contacteer ons