Op zoek naar golden retriever pups te koop?

golden retriever pups te koop
Golden retriever pups te koop fokker golden retriever pups te koop.
Bekijk hier onze Golden retriever pups te koop van eigen fok op video samen met de ouders. Golden retriever pups fokker. De Golden retriever is afkomstig uit Engeland. Golden retrievers zijn ideale gezinshonden. Deze kindervriend is zeer lief en aanhankelijk.
Golden Retriever puppies te koop Te koop Tweedehands.nl.
Verwijder verfijnoptie Vergelijkbare advertenties. De advertentie met de titel Golden Retriever puppies te koop is helaas verwijderd. Prachtige Golden Retriever pups te koop. De pups verkeren in goede gezondheid en krijgen mee: Recht op wettelijke garantie schriftelijk bewijs Europees paspoort Belgisch!
Puppyplaats.nl Golden Retriever pups aangeboden.
golden retriever pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie golden retriever dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken. Al onze golden retriever pups pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een eur.
friendoftheheart.
Golden retriever pups te koop in aanbieding, golden retriever kleur.
Hondenkennel, kleine, middelgrote grote hondenrassen te koop. 013 29 36 13. Kleine Pups Rassen. Middelgrote Pups Rassen. Grote Pups Rassen. Golden retriever pups te koop. Golden retriever pups te koop. Golden retriever pups te koop in aanbieding. Golden retriever karakter.:
golden retriever.
Hij is 1 van de pups uit het niet geplande nestje van de kruising golden retriever en rottweiler van maart 2015. Wij hebben contact kunnen leggen met één ander gezin die ook een pup uit dit nestje hebben. Het zou zo leuk zijn als we de andere broertjes en zusjes kunnen leren kennen. Is er een manier om ons met deze baasjes in contact te laten komen?
golden retriever dekreuen en fokteven Acantus Rashondenfokkerij Oudenburg.
Wie zijn we? Pups te koop. Onze eigen rashonden. Biewer Yorkshire mini. Amerikaanse Cocker Spaniel. Cavalier king Charles. Engelse Cocker Spaniel. honden van klanten. Brits Korthaar kittens. Door zijn aard, maar ook door zijn kleur is deze retriever, een van de populairste rassen geworden. De vacht varieert van lichtcrème tot goud maar mag niet rood zijn. Hij is intelligent, gemakkelijk te trainen en een verrukkelijke gezinshond, mits hij ruim beweging krijgt. Karakter: Ze zijn zeer sociale, vriendelijke, evenwichtige en zelfverzekerde honden. Ze hebben een goedmoedig en meegaand karakter, ze zijn niet snel ergens van onder de indruk en agressie is ze volkomen vreemd. Hun aanpassingsvermogen is groot, evenals hun reukvermogen. De meeste gaan graag in het water en zijn behoorlijk sportief aangelegd. Sociale aanleg: Met kinderen en andere huisdieren kunnen deze honden het zeer goed vinden. Ze zijn te zachtaardig om zich te verzetten daarom moeten ouders erop toezien dat de hond niet geplaagd wordt. Ze zijn in de eerste instantie mensenvrienden, die uw bezoekers vriendelijk benaderen. Het ras zou afstammen van Russische circushonden. Tot 1920 stond hij bekend als de Golden Flat Coated.
Golden retriever pups Honden 2dehands.be.
Maria van Craen. Golden retriever pups, mogen het net verlaten ze zijn sociaal en familiaal grootgebracht voor meer info kan je bellen op het nr 0496/250384. 4 mei 2018 1720: Heistopden-Berg Wiekevorst. golden retriever pups. Mooie golden retriever pups te koop.

Contacteer ons