Zoeken naar bullmastiff pups

bullmastiff pups
Bulmastiff pup gezocht.
Wij kozen deze naam omdat de bullmastiff ondanks zijn kracht toch zo zacht en liefdevol kan omgaan met zijn huisgenoten. Wij vinden het belangrijk om alleen met gezonde, rastypische honden te fokken. Daarom worden al onze honden getest op HD heupdysplasie en ED elleboogdysplasie. Een gezonde geest in een gezond, sterk lichaam geeft een goede start. 8920 Langemark Poelkapell. Wij zijn Luc Anita en fokken reeds meer dan 40 jaar Bullmastiffs met zuivere Amerikaanse bloedlijnen. Al onze pups groeien op in huiselijke kring, waardoor ze goed gesocialiseerd zijn.
Tweedehands bullmastiff Zoekertjes.net.
Zoek in alle bullmastiff te koop, bullmastiff te huur, tweedehands bullmastiff of bullmastiff gevraagd advertenties op Zoekertjes.net, de marktplaats voor nieuw en tweedehands advertenties. Wij hebben zeer mooie pups beschikbaar Gechipt, gevaccineerd, europees paspoort schriftelijke garantie. Geregistreerd / registreerbare, Huidige vaccinaties, Dierenarts onderzoek, Gezondheidscertificaat, Gezondheid garantie, Pedigree, Reizen krat.
Bullmastiff pups, Bullmastiff Pups, Te koop, bullmastiff pups te koop, pups, bullmastiff.,
Onze pups op video. Bullmastiff pups te koop reutjes en bullmastiff pups te koop teefjes in kennel Hezehof van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Bekijk onze Bullmastiff pups nu te koop hier op video. De Bullmastiff is afkomstig uit Engeland.
Belgische familie zoekt kopers voor 3 Bullmastiff-pups: wie heeft interesse? Trending Animals.
Nog 1 reu en 2 teefjes beschikbaar, zie foto! Ze mogen vanaf dit weekend het nestje verlaten! Pups van super kwaliteit tegen een zeer eerlijke prijs er wordt geen stamboom aangevraagd voor de pups. Beide ouders aanwezig! Enkel voor de liefhebbers!
Joya Delicada Bullmastiffs Bullmastiffkennel met liefde voor het ras en sociale pups.
Bullmastiffkennel met liefde voor het ras en sociale pups. 2018 Mette Nelson 30-01-2018. 2017 Ona Hero 29-07-2017. 2016 Mette Mojo 10-05-2016. Wij zijn Jeroen en Viola en al jaren verliefd op het ras bullmastiff. Door onze eerste bullmastiff dame Diesel zijn wij bekend geworden met het ras maar ook met alles wat met honden te maken heeft.
from a Legendary Well bullmastiffs.
Na veel lezen en rondneuzen op internet, kwamen we uit bij de bullmastiff. Deze hond had voor ons, alles wat we zochten in een hond; groot, stoer maar toch met een super fijn karakter. We gingen ons orienteren en het bleek dat er dicht bij ons in de buurt zelfs een bullmastiffkennel gevestigd was, met naar onze mening een mooie combinatie in de planning. We hebben die kennel bezocht, waren erg enthousiast en zo kwamen we daar op de wachtlijst voor een pup! Toen de pups er waren, zaten wij helaas toch nog in een verbouwing van ons huis, dus moesten we verstandig zijn en wachten.
bullmastiff-fort.
Bullmastiff Club Nederland Home.
Op 1 maart 2019 zijn er in Ederveen bij de kennel van t Eereveen pups geboren. Er zijn 9 pups geboren; 2 zandkleurige reuen, 1 rode reu, 5 zandkleurige teven en 1 rode teef. Het nestje is gefokt volgens de fokvoorwaarden van Bullmastiff Club Nederland.

Contacteer ons