Meer resultaten voor sharpei pups

sharpei pups
Sharpei pups Rashonden Oosthof.
Locatie Leeuwerkstaat 22, 2360 Oud Turnhout. Ma Zo na telefonische afspraak. Contacteer ons 32 0475 54 09 52. Get An Appointment. x There something problem with the settings. please check the setting for this. Rashonden Oosthof Beschikbare pups Sharpei Sharpei pups.
Wie is specialist in Shar Pei pups te koop? DogCatandCo.
Bull Terrier Miniatuur pups te koop. Boxer pups te koop. Cesky Fousek pups te koop. Bobtail pups te koop. Boston Terrier pups te koop. Cairn Terrier pups te koop. Berner Sennen pups te koop. Biewer Yorkshire Terrier pups te koop.
Puppyplaats.nl Shar Pei pups aangeboden.
TE KOOP 2 SHARPEI PUPS, KLEUR ZWART 2 REUTJES GEBOREN 30 OKTOBER 2014 PUPS, ZIJN VANDAAG 5 WEKEN OUD PUPS, MOGEN MET 8 WEKEN HET NEST VERLATEN ZE WORDEN ONTWORMTGECHIPTGE-ENT, EN KRIJGEN EEN GEZONDHEIDSVERKLARING MEE. TE KOOP 2 SHARPEI PUPS, KLEUR ZWART 2 REUTJES GEBOREN 30 OKTOBER 2014 PUPS, ZIJN V.
Sharpei Pup Kennel Van de Noorderhoeve.
Op deze site kan u allerlei informatie en fotos vinden over dit bijzondere ras. Mocht u vragen hebben bent u altijd welkom om met ons contact op te nemen. Designed by InkHive.com. van de Noorderhoeve. De Noorderhoeve Sharpei. Pups van de Noorderhoeve.
Sharpei pups Te koop 150 in Diest 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Sharpei pups is helaas verwijderd. Sharpei pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie sharpei dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken. Al onze sharpei pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort.
Vind sharpei pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
De pups zijn door de dierenarts nagekeken en gechipt, ontwormd en geënt 2 x en zijn op zoek naar een lief baasje. De pups groeien op met hun ouders. Prachtige lieve SHARPEI pups beschikbaar. Onze kraamkamer is gevuld met een bonte verzameling peitjes.
Vind sharpei in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Mooie SHARPEI PUPS! Onze sharpei's' zijn trotse ouders geworden van 5 mooie sharpei pupswaarvan, 3 teefjes en 2 reutjes.geboren op 25-10-2017. Ze worden helemaal in huiselijke kring groot gebrachtmet, kinderen onze poes en papegaai.de pups zijn verschillende keren ontwormdzijn, ingeent en gechipt en volledig door de dierenarts.
sharpei pups.
Af en toe in bad kan geen kwaad en tijdens de ruiperiode de vacht regelmatig afborstelen om het oude haar te verwijderen en om er voor te zorgen dat de nieuwe vacht kan groeien. De juiste oorsprong van de shar-Pei is onzeker.

Contacteer ons