Meer resultaten voor sharpei pups

sharpei pups
Wie is specialist in Shar Pei pups te koop? DogCatandCo.
De mooiste Shar Pei Pups vind je bij ons te koop! DogCatandCo is een erkende handelskwekerij waar je de mooiste Shar Pei Pups te koop vindt. Info over oorsprong, karakter, verzorging, grootte, gewicht, prijs en beschikbaarheid van de pups in onze kennel.
Shar Pei pups te koop Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Shar Pei pups te koop is helaas verwijderd. OPEN OP 01/01/2018 OP AFSPRAAK We hebben een nestje pups te koop afkomstig van een Belgische particulier hobbyfokker. De pups zijn opgevoed in sociale kring met andere dieren.
Sharpei-Hoeve Hoogland.
De schouderhoogte is ongeveer 48 to 58 cm.Het gewicht ligt tussen de 18 en 29 kg.Sharpei betekentzandhuid.De vacht is zeer korthard, en borstelig van structuur en heeft geen ondervacht.De Sharpei heeft op jonge leeftijd veel rimpels op het gehele lichaam.De rimpels moeten regelmatig nagezien worden en als nodig gereinigd woorden.
Puppyplaats.nl Shar Pei pups aangeboden.
TE KOOP 2 SHARPEI PUPS, KLEUR ZWART 2 REUTJES GEBOREN 30 OKTOBER 2014 PUPS, ZIJN V. TE KOOP 2 SHARPEI PUPS, KLEUR ZWART 2 REUTJES GEBOREN 30 OKTOBER 2014 PUPS, ZIJN VANDAAG 5 WEKEN OUD PUPS, MOGEN MET 8 WEKEN HET NEST VERLA.
Shar Pei pups te koop Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Shar Pei pups te koop is helaas verwijderd. We hebben een nestje pups te koop afkomstig van een Belgische particulier hobbyfokker. De pups zijn opgevoed in sociale kring met andere dieren. De pups te koop mogen het nestje onmiddellijk verlaten.
Sharpei Pup Kennel Van de Noorderhoeve.
Op deze site kan u allerlei informatie en fotos vinden over dit bijzondere ras. Mocht u vragen hebben bent u altijd welkom om met ons contact op te nemen. Designed by InkHive.com. van de Noorderhoeve. De Noorderhoeve Sharpei. Pups van de Noorderhoeve.
Sharpei pups te koop, sharpei pups kennel, sharpei pups te koop, limburg, 2014.
Bekijk hier de sharpei pups te koop op video. Shar-pei pups reutjes en Sharpei pups teefjes nu te koop in honden kennel het Hezehof. Sharpei honden zijn afkomstig uit China. Sharpei pups hebben een eigenzinnig karakter en dienen met strenge hand opgevoed te worden.
Vind sharpei in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Zeer mooi beeld van sharpei. prachtige sharpei pups beschikbaar! Bij ons zijn op 22 januari 6 prachtige sharpei pups geboren. Het zijn 3 reutjes en 3teefjes de pups groeien in huis op tussen de kindjes en andere honden en worden super gesocialiseerd.

Contacteer ons