Meer resultaten voor pups adopteren

pups adopteren
Honden ter adoptie.
Maar als ze de tijd krijgt je te leren kennen dan krijgt ze zelfvertrouwen en is het ijs gebroken. Carla Bruni kan het goed vinden met andere honden, ze vindt het leuk om lekker te spelen en rond te rennen.
Pets.be.
Eerste optie, adoptie! Dankzij de steun van een steeds sneller groeiende community van dierenvrienden is Pets.be uitgegroeid tot de grootste overkoepelende website voor dierenasielen in de Benelux. Sinds 2002 maken we mensen in Belgiƫ en Nederland gelukkig door hen bewust te maken van de onvoorwaardelijke liefde die dierenasiel honden en katten brengen.
PIN UP PUP.
Al deze Pin Up Pups wachten in het asiel op een gouden mandje. Als de Pin Up Pup van je dromen hier tussen zit, aarzel dan niet om een afspraak te maken met het asiel waar hij of zij verblijft.
Vitus Ga op zoek naar een kat of hond en adopteer met de Matchmaker.
Dierenasiel Canina VZW Adoptie procedure.
De aanwezige dieren die beschikbaar zijn voor adoptie vindt u op deze website. Deze lijst wordt dagelijks aangepast, maar toch raden we u aan als u specifiek voor 1 dier komt om eerst even telefonisch contact met ons op te nemen.
Een hond adopteren.
Wat verder goed is om te weten. Bij pups worden geen testen uitgevoerd. Onze pups worden gecastreerd/gesteriliseerd vanaf 6 maanden. U verplicht zich bij het adopteren van een pup jonger dan 6 maanden het hondje binnen uiterlijk 6 maanden na de adoptie op eigen kosten te laten castreren/steriliseren.
www.puppyrescuebelgie.be.
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
Particulier Vrouwtje Chihuahua 1 t/m 3 jaar Zonder stamboom. 450, Wetteren Belgi. Prachtige Border collie pups. Super mooie en lieve border collie pups te koop ze mogen het nestje direct verlaten. we hebben nog reutjes en t. 350, Zele Belgi.

Contacteer ons