Resultaten voor poedel pups

poedel pups
Poedel pups Honden 2dehands.be.
huiselijk opgevoed samen met andere poedels, kinderen en poezen. bij vertrek zullen de pups nagekeken worden gechip. 3 januari 2018 1907: Gavere Asper. abricoos poedel pups. abricoos poedel pups zijn gechipt en gevaccineerd kunnen nest verlaten, voor inl: bel op 0472884765.
Poedel Hoeve Hoogland.
De schouderhoogte zit tussen de 28 tot 35 cm.De meest voorkomende vacht is de kroesvacht.De kleuren zijn éénkleurig zoals witzwartabrikoosbruin, en beige. Regelmatig hebben we nieuwe dwergpoedel nestjes te koop. Al onze puppies zijn in huiselijke kring opgevoed en werden allen gecontroleerd door een dierenarts.
Poedel puppies te koop.
Onze Poedel pups krijgen s'morgens' en s'avonds' Denkadog diner en s'middags' Eukanuba Lamb Rice. In de standaard van de Poedel staat dat hij alleen op tentoonstellingen mag verschijnen in een van de drie voorgeschreven toiletten; het leeuwentoilet, het Engelse toilet of het moderne toilet.
Poedel te koop Honden Koopjeskrant.be.
Poedel, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Poedel, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Poedel, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver.
Vind poedel pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Zowel papa als mama zijn beide harlekijn hoogst waarschijnlijk zullen de pups ook harlekijn zijn beide ouders zijn getest op ogen en knieen dna. Mooie grote poedel konings Poedel pups nog 3 teefjes. Prachtige bruine grote poedel pups. Ze zijn 29 september 2017 geboren.
Poedel pups te koop, Poedel puppies te koop Woefkesranch.
De drie grootten wordt beschouwd als één ras en door de zelfde norm beoordeeld. Vandaag, is de poedel hoofdzakelijk een metgezel en show hond, hoewel hij bijna om het even wat kan leren. Informatie over de Poedel. Poedel pups te koop.
Puppies.
Heeft u interesse in een toypoedel pup neemt u dan telefonisch contact met ons op 0031-0314-667269. Wij fokken af en toe een nestje toy poedel pups, uitsluitend met interessante, en unieke combinaties waarbij o.a. landgrenzen geen belemmering voor ons zijn.
Poedel pups te koop, te koop poedel pups, poedel pup kopen, kopen pup.
Poedel pups te koop bij poedel fokker het Hezehof. Poedel pups te koop van eigen fok. Kom vrijblijvend de Poedel pups bezichtigen in onze kennel. Poedel pups in alle kleuren. Poedel pups hebben een kroezelige vacht, en ze bestaan in éénkleurig wit, zwart, abrikoos, bruin of grijs.

Contacteer ons