Meer resultaten voor labrador pups met stamboom

labrador pups met stamboom
Of Emperor's' Pride Labrador Kennel Netherlands.
WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN. Wij hebben zo'n' 1 nestje per jaar met zwarte en/of gele stamboom pups. Al onze honden worden gefokt en opgevoed in huiselijke kring en andere labradors. We voldoen aan de eisen zoals vastgelegd in de reglementen van de Nederlandse en Belgische labrador vereniging.
Bruine labrador Honden 2dehands.be.
HK14302974 labrador pups te koop.Bruine en blonde. Blonde en zwarte pups. De pups zijn gevaccineerd, ontwormd en gechipt. 18 februari 2017 1423: Hooglede Gits. 2dehands.be maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van onze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.
LabradorRetrievers Puppies.
We werken met een wachtlijst. Indien je geinteresseerd bent kun je vrijblijvend contact opnemen. Wij verwachten rond 24 juni 2018 chocolade puppies. Google Southhoods American Dream. Landor du Bois de la Delle. Like a Hunter of Wundering Heights. Junesse from Ulysse's' Spirit.
Verwachte nestjes JoJaMaCo's' Hof.
Beste Labrador vrienden. Natuurlijk houden wij onze site zo veel mogelijk actueel. Het kan echter zijn dat er veranderingen zijn voor wat betreft beschikbare en verwachte pups die nog niet op de site zijn bijgewerkt. Daarom verzoeken wij u bij belangstelling uwerzijds contact met ons op te nemen.
Labrador Honden 2dehands.be.
Prachtig nestje raszuiver choco labrador. Uit een prachtig PARTICULIER nestje raszuivere choco labrador beschikken we over 6 reutjes en 1 teefje Zijn zeer sociaal opgevoed met kindjes. 9 mei 2018 1925: Zedelgem. labrador pups bruin. Mooie bruine labrador pups te koop.
Labradors Blacksugar.
Alle pups hebben een stamboom van Sint-Hubertus officieel erkend door de FCI. De ouders van al onze pups zijn vrij van dysplasie en van oogaandoeningen. Daarenboven zijn ze conform aan de rasstandard. We zijn lid van de Belgian Labrador Retriever Club, van de Belgian Retriever Club, van de Labrador Retriever Club Engeland en van de Midland Counties Labrador Retriever Club. We hechten enorm veel belang aan het karakter van onze labradors en fokken daarom alleen met honden die evenwichtig van aard zijn.
Labradors Van t Greeshof.
Via onze website trachten wij zoveel mogelijk informatie te verschaffen, enerzijds over. de Labrador Retriever en anderzijds om de toekomstige eigenaars zo goed mogelijk voor te. bereiden en in te lichten over een pup in huis. Veel plezier met rondkijken!
Familiekennel labrador.
Tot de twaalfde levensweek zijn de pups het meest vatbaar om te leren. Alles wat ze in die periode zien, horen en meemaken, is goed voor de rest van hun leven. Laat de hond kennismaken met andere dieren, mensen, honden.

Contacteer ons