Op zoek naar labrador pups met stamboom?

labrador pups met stamboom
Of Emperor's' Pride Labrador Kennel Netherlands.
Precious For Eternity. Vom Südlichen Orakel. Dolbia Labrador Retriever. Raad van Beheer. The Kennel Club UK. Belgian Labrador Retriever Club. Belgian Retriever Club. Labrador Club Deutschland. Nederlands Labrador Vereniging. Susanne und Ihre Retriever. Mexx en Bear. CH Precious Neelix v t Chielewout.
LabradorRetrievers.
Dit wil zeggen dat al onze puppy's' een officieel erkende stamboom van St. Ons hoofddoel is het fokken van een labrador retriever op.: WELKOM OP ONZE WEBSITE. Will to Please. Of Aress Garden. Ter Rode Poort. Labradors of Wundering Heights. Paardenmelk Deel 1. Paardenmelk Deel 2. Google Southhoods American Dream. Landor du Bois de la Delle. Like a Hunter of Wundering Heights. Junesse from Ulysse's' Spirit. Lolita van t Maneschijnhof. Loeka of Hakinka's' Home. Mayla van t Maneschijnhof. Maybe van t Maneschijnhof. I SAVED HER OF WUNDERING HEIGHTS" MICAH." Wens je een pup van t Maneschijnhof of wens je op de wachtlijst te komen staan? Vul dan het aanvraagformluier zorgvuldig in en wij contacteren u zo snel mogelijk. Wens je n van onze pups?
Of Emperor's' Pride Labrador Kennel Netherlands.
Wij hebben zo'n' 1 nestje per jaar met zwarte en/of gele stamboom pups. Al onze honden worden gefokt en opgevoed in huiselijke kring en andere labradors. We voldoen aan de eisen zoals vastgelegd in de reglementen van de Nederlandse en Belgische labrador vereniging.
Labrador Honden 2dehands.be.
beschikbaar als dekreu met ervaring en dekgarantie. hond is niet te koop enkel indien echt g. 25 december 2017 1256: Geel. labrador pups bruin. van tieghem kristof. Mooie bruine labrador pups te koop. Moeder en vader aanwezig. Vader heeft stamboom.
Labradors Van t Greeshof.
Via onze website trachten wij zoveel mogelijk informatie te verschaffen, enerzijds over. de Labrador Retriever en anderzijds om de toekomstige eigenaars zo goed mogelijk voor te. bereiden en in te lichten over een pup in huis. Veel plezier met rondkijken!
Labrador Retrievers Yochiver: pups, foto's' en info in België.
Schrijf je hier in. Sinds 1983 kweken wij Labradorpuppies met aandacht en respect voor de rasstandaard en elke Labrador Retriever individueel. Onze honden worden van bij de geboorte gesocialiseerd, met mensen, dieren en de omgeving. Wij streven naar vrolijke en dappere pups die moedig de wereld willen verkennen, onder begeleiding van hun baasje.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
Maar aan pups die te koop worden aangeboden voor een paar honderd Euro 400. of zo zit vrijwel zeker een luchtje: geen stamboom, ouderdieren zijn niet onderzocht op erfelijke afwijkingen e.d. In een aantal gevallen worden de moederdieren van deze goedkope pups gebruikt als levende fokmachines. Deze teefjes krijgen soms meerdere nesten per jaar. In Nederland is het niet toegestaan dat een teefje in haar leven meer dan 5 nesten voortbrengt. Tips bij de aanschaf van een pup. Via het internet worden veel Labrador Retriever-pups te koop aangeboden op allerlei sites. En hoe professioneel en vooral aantrekkelijk sommige sites er ook uitzien, doe uw huiswerk als pupkoper goed. Het kopen van een Labrador Retriever uit een krant/tijdschrift of via internet kan riskant zijn! Om kosten te sparen, zijn de ouderdieren van de aangeboden pups vaak niet nagekeken op erfelijke afwijkingen als HD heupdysplasie, ED elleboogdysplasie en oogafwijkingen Progressieve retina atrofie PRA, cataract en Retina dysplasie RD. Er wordt ook nog steeds gefokt met ouderdieren die lijden aan een erfelijke afwijking: pups lopen meer gezondheidsrisicos dus ons advies: koop geen pup uit een dergelijke combinatie.
index.
Wij fokken volgens de regels van de Nederlandse Labrador Vereniging, de Fokkerskring en de Belgische Labrador Retriever Club. Dit houdt in dat de ouderdieren vrij zijn van HD, ED, oogziekten en erfelijke afwijkingen. De pups worden ontwormd, ingeënt en gechipt. Ze krijgen allemaal een stamboom met hun uniek stamboomnummer.

Contacteer ons