Resultaten voor argentijnse dog pups te koop

argentijnse dog pups te koop
Deldogueros.
Wij zijn Yves en Jess, occasionele fokkers van de argentijnse dog. Jaren geleden zijn we in contact gekomen met de dogo argentino. Wat voor ons begon als een kleine hobby is nu uitgegroeid tot een enorme passie. Ondertussen zijn we gediplomeerde fokkers, erkend door Sint-Hubertus en hebben we een actieve dogo argentino vereniging opgericht die regelmatig activiteiten organiseert. We kiezen bewust voor een kleinschalige en bescheiden kennel om al onze honden de nodige aandacht en afwisseling te kunnen bieden. We werken enkel en alleen rond originele argentijnse bloedlijnen, die zich in het verleden reeds meermaals bewezen hebben Ackon Cahuak, La Vieja Diana. Hiervoor reizen we zowel binnen-en buitenland af, en hopen zo uiteindelijk een meerwaarde te betekenen voor de toekomst van het ras in Belgie en Europa. Onze visie is te kweken naar mooie, stabiele en gezonde dogos, en voor ons heel belangrijk, met behoud van hun originele rastypische eigenschappen. Onze dogo argentino pups worden geboren en verzorgd in huis, krijgen constante begeleiding, en groeien op met alles wat met het gezin te maken heeft.
Vind argentijnse dog op Marktplaats.nl.
Hij is een zeer groffe reu en te onderscheiden van alle andere reuen. Hij heeft een flinke postuur en groffe botten dit kunt u ook terug zien op de foto's. Hij heeft een dominant karakteris, speels en heel waaks.hij weegt momenteel 55kg droog en. Nieuw: Argentijnse Dog Kalender 2018. Meer productinformatie en/of nieuw: argentijnse dog kalender 2018 bestellen? Klik op de link naar de webwinkel. Tip: bestel nu tijdelijk met 5% korting, gebruik de code; welkom2017 geldig op heel het assortiment waarom qwebwinkel.nl gratis verzending vanaf 40 euro binnen nederland 24 uurs levering op veel. Nieuw Ophalen of Verzenden. Dogo argentino / Argentijnse dog. Argentijnse dogo / dogo argentino pups 1 week oud.
Prachtige Argentijnse dog pups Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Prachtige Argentijnse dog pups is helaas verwijderd. Wij hebben nog twee prachtige Argentijnse dog pups te koop! Geslacht: twee teefjes Al onze pups zijn: gechipt en worden geregistreerd bij DOG ID op naam van de nieuwe eigenaar.
Dogo argentino kennel del grande casador branco.
Onze doelstelling bij het fokken is: goed en stabiel karakter van de dogo te waarborgen wat wij, in de loop der jaren zeer belangrijk zijn gaan vinden. Onze puppys groeien op met onze kinderen en andere dieren wij zorgen er dan ook voor dat de pups voordat ze weg gaan goed gesocialiseerd zijn en zo een goede start krijgen. Nu 25 jaar later hebben we 10 Dogos, een mooie basis met gezonde dieren en goed karakter waar we trots op zijn. Voor meer informatie over de Dogo Argentino Argentijnse Dog of kennel bezoek kunt U altijd contact met ons opnemen via de contact pagina.
Prachtige Argentijnse dog pups Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Prachtige Argentijnse dog pups is helaas verwijderd. Wij hebben nog twee prachtige Argentijnse dog pups te koop! Geslacht: twee teefjes Al onze pups zijn: gechipt en worden geregistreerd bij DOG ID op naam van de nieuwe eigenaar.
Pup en herplaatsers te koop Argentijnse Dog Startpunthonden.
Argentijnse Dog, pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Argentijnse Dog. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben? Registreer je dan en plaats gratis en onbeperkt je advertenties.
Argentijnse dog pups te koop in aanbieding, argentijnse pup kopen.,
Grote Pups Rassen. Argentijnse dog pups te koop in aanbieding. Argentijnse dog pups te koop in aanbieding. In aanbieding Argentijnse Dog. Argentijnse Dog pups in aanbieding te koop bij het Hezehof. Dogo Argentino pups. Argentijnse Dog pups te koop: reutjes en teefjes.

Contacteer ons