Op zoek naar argentijnse dog pups te koop?

argentijnse dog pups te koop
Vind argentijnse dog in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Hierbij bied ik mijn argentijnse dog als dekreu aan. Hij is een zeer groffe reu en te onderscheiden van alle andere reuen. Hij heeft een flinke postuur en groffe botten dit kunt u ook terug zien op de fotos. Hij heeft een dominant karakteris, speels en heel waaks.hij weegt momenteel 55kg droog en 73 cm.
Dogo argentino kennel del grande casador branco.
Onze doelstelling bij het fokken is: goed en stabiel karakter van de dogo te waarborgen wat wij, in de loop der jaren zeer belangrijk zijn gaan vinden. Onze puppys groeien op met onze kinderen en andere dieren wij zorgen er dan ook voor dat de pups voordat ze weg gaan goed gesocialiseerd zijn en zo een goede start krijgen. Nu 25 jaar later hebben we 10 Dogos, een mooie basis met gezonde dieren en goed karakter waar we trots op zijn. Voor meer informatie over de Dogo Argentino Argentijnse Dog of kennel bezoek kunt U altijd contact met ons opnemen via de contact pagina.
Argentijnse dog pups te koop in aanbieding, argentijnse pup kopen.,
Grote Pups Rassen. Argentijnse dog pups te koop in aanbieding. Argentijnse dog pups te koop in aanbieding. In aanbieding Argentijnse Dog. Argentijnse Dog pups in aanbieding te koop bij het Hezehof. Dogo Argentino pups. Argentijnse Dog pups te koop: reutjes en teefjes.
Deldogueros.
Wij zijn Yves en Jess, occasionele fokkers van de argentijnse dog. Jaren geleden zijn we in contact gekomen met de dogo argentino. Wat voor ons begon als een kleine hobby is nu uitgegroeid tot een enorme passie. Ondertussen zijn we gediplomeerde fokkers, erkend door Sint-Hubertus en hebben we een actieve dogo argentino vereniging opgericht die regelmatig activiteiten organiseert. We kiezen bewust voor een kleinschalige en bescheiden kennel om al onze honden de nodige aandacht en afwisseling te kunnen bieden. We werken enkel en alleen rond originele argentijnse bloedlijnen, die zich in het verleden reeds meermaals bewezen hebben Ackon Cahuak, La Vieja Diana. Hiervoor reizen we zowel binnen-en buitenland af, en hopen zo uiteindelijk een meerwaarde te betekenen voor de toekomst van het ras in Belgie en Europa. Onze visie is te kweken naar mooie, stabiele en gezonde dogos, en voor ons heel belangrijk, met behoud van hun originele rastypische eigenschappen. Onze dogo argentino pups worden geboren en verzorgd in huis, krijgen constante begeleiding, en groeien op met alles wat met het gezin te maken heeft.
Argentijnse Dog pups te koop Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Argentijnse Dog pups te koop is helaas verwijderd. We hebben een nestjes pups te koop afkomstig van een Belgische particuliere hobbyfokker. Ze zijn opgegroeid in een familiale omgeving. De pups te koop mogen het nestje onmiddellijk verlaten.
Honden pups tweedehands en nieuw AmaaiAmaai.
Aangeboden: Engelse Bulldog Pups Te Koop. Engelse bulldog pups te koop We hebben mooie engelse bulldog pups beschikbaar, klaar om een g. Aangeboden: Amerikaanse Bulldog Pups Uit Kampioenslijnen. Amerikaanse bulldog pups uit kampioenslijnen. KARINS BULLHOUSE TWENTE ALMELO PUPS EN ZE.
Pup en herplaatsers te koop Argentijnse Dog Startpunthonden.
Het ras Ziektes Gedrag Fokkers Te koop Foto Video. Argentijnse Dog, pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Argentijnse Dog. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben?
Argentijnse Dog pups te koop Uw dierenwinkel in Zellik Brussel.
Dog Cat and Co Pups te koop Argentijnse dog pups te koop. Argentijnse Dog pups te koop. Beschikbaarheid Onze pups Rasinformatie Contact. Beschikbaarheid Argentijnse Dog. Argentijnse Dog pups te koop in onze kennel.: Belgische origine wordt aangegeven met een B, import met een I.

Contacteer ons