Meer resultaten voor border collie pups

border collie pups
Waar vind ik Border Collie pups te koop? DogCatandCo.
Dankzij deze kwekers vindt u bij ons de mooiste Border Collie pups te koop. Karakter van de Border Collie.: Wie van plan is om een Border Collie pup te kopen, kiest voor een intelligente, energieke en gehoorzame hond. De Border Collie is een uitstekende hoeder.
Border Collie kopen.
Familiale Border Collie kennel gelegen op de grens van Oost en West-Vlaanderen. Als gediplomeerd hondenfokker geven we prioriteit aan gezondheid, karakter, intelligentie, werklust en schoonheid. Pups worden in huis geboren en daarna uitgebreid gesocialiseerd in een stimulerende omgeving die verder reikt dan huisje, tuintje, kennel.
Bordercollie.
CEA Collie Eye Anomaly, een aangeboren, erfelijke oogziekte. NCL Neuronal ceroid lipofuscinosis, zeldzame maar ernstige ziekte. TNS Trapped Neutrophil Syndrome, erfelijke ziekte. Extra weetjes over de bordercollie. Bordercollies zijn geboren om vee te drijven, maar hun intelligentie, doorzettingsvermogen en enthousiasme om mensen te behagen. Dit betekent dat deze honden, vaak met succes, gebruikt kunnen worden in een verscheidenheid van andere capaciteiten. Het zijn uitstekende therapiehonden, zoek en reddershonden en alert voor aanvallen of andere medische noodsituaties. Bordercollies zijn goede acteurs. Waarschijnlijk als gevolg van hun intelligentie en werkverslaving, zijn bordercollies vaak een voorbestemde ster in films en tv-shows. Twee bordercollies zijn houder van een wereldrecord. Een van de twee getalenteerde bordercollies heeft een van de eerder vreemde Guinness World Records: Snelst" geopend autovenster door een hond" Het duurde Striker, een bordercollie uit Hongarije, 1134, seconden om een niet-elektrisch autovenster te openen, met behulp van zijn poot en neus. 2004 in Québec, Canada. De andere bordercollie heeft ook een vreemd record op zijn staan: De snelste 100 m van een hond met een blikje op zijn kop. De border Sweat Pea deed hier 2 minuten 55 seconden over.
Nestje border collie pups A vendre 2ememain.be.
Nestje border collie pups. Vue 8840 fois depuis 9 novembre 2018. 1 de 2. Border collie Numéro d'agrément.: We verkopen een nestje border collie pups. De pups 8 weken oud en mogen het nestje verlaten. De pups werden geboren bij ons op de boerderij, zowel moeder.
Border Collie Kennels Lowlands" of Lys."
Onze middelgrote familiale border collie kennels, gevestigd tussen Kortrijk en Gent, op de grens van West en Oost-Vlaanderen, worden geleid door Christa en Steven en werden goed gekeurd door KMSH/SRSH St-Hubertus en FCI. We zijn in 2005 gestart met één hond en zijn door de jaren heen uitgegroeid tot twee middelgrote familiale maar nog steeds liefhebbende border collie kennels, waarbij ons doel ligt in het voldoende aan hun trekken laten komen van onze honden; dit zowel mentaal als fysiek.
Border Collie Club Nederland.
Uw hulp gevraagd: Epilepsie onderzoek bij de Border Collie. 8 juli 2017. Hét onderzoek naar epilepsie door dr P. Het bestuur van de BCCN wil jullie vragen deze enquête zoveel mogelijk in te vullen en te delen onder eigenaren van border collies met en zonder stamboomdie te maken hebben/hebben gehad met deze nare ziekte.
Home.
Welkom op de website van Border collie's' Home of Kavany. Hier vind u alle info ivm onze reu. Hier vind u alle info ivm onze teefjes. Onze doelstelling is om mooiegezonde, honden te fokken met een aangenaam karakter. Al onze pups worden huiselijk opgevoed.
Maeglin Maeglin Working Working Dogs. Dogs.

Contacteer ons