Resultaten voor border collie pups

border collie pups
Bordercollie.
CEA Collie Eye Anomaly, een aangeboren, erfelijke oogziekte. NCL Neuronal ceroid lipofuscinosis, zeldzame maar ernstige ziekte. TNS Trapped Neutrophil Syndrome, erfelijke ziekte. Extra weetjes over de bordercollie. Bordercollies zijn geboren om vee te drijven, maar hun intelligentie, doorzettingsvermogen en enthousiasme om mensen te behagen. Dit betekent dat deze honden, vaak met succes, gebruikt kunnen worden in een verscheidenheid van andere capaciteiten. Het zijn uitstekende therapiehonden, zoek en reddershonden en alert voor aanvallen of andere medische noodsituaties. Bordercollies zijn goede acteurs. Waarschijnlijk als gevolg van hun intelligentie en werkverslaving, zijn bordercollies vaak een voorbestemde ster in films en tv-shows. Twee bordercollies zijn houder van een wereldrecord. Een van de twee getalenteerde bordercollies heeft een van de eerder vreemde Guinness World Records: Snelst" geopend autovenster door een hond" Het duurde Striker, een bordercollie uit Hongarije, 1134, seconden om een niet-elektrisch autovenster te openen, met behulp van zijn poot en neus. 2004 in Québec, Canada. De andere bordercollie heeft ook een vreemd record op zijn staan: De snelste 100 m van een hond met een blikje op zijn kop. De border Sweat Pea deed hier 2 minuten 55 seconden over.
Nestje border collie pups A vendre 2ememain.be.
Nestje border collie pups. Vue 8840 fois depuis 9 novembre 2018. 1 de 2. Border collie Numéro d'agrément.: We verkopen een nestje border collie pups. De pups 8 weken oud en mogen het nestje verlaten. De pups werden geboren bij ons op de boerderij, zowel moeder.
Border Collie Kennels Lowlands" of Lys."
Onze middelgrote familiale border collie kennels, gevestigd tussen Kortrijk en Gent, op de grens van West en Oost-Vlaanderen, worden geleid door Christa en Steven en werden goed gekeurd door KMSH/SRSH St-Hubertus en FCI. We zijn in 2005 gestart met één hond en zijn door de jaren heen uitgegroeid tot twee middelgrote familiale maar nog steeds liefhebbende border collie kennels, waarbij ons doel ligt in het voldoende aan hun trekken laten komen van onze honden; dit zowel mentaal als fysiek.
Border Collie Club Nederland.
Bij deze nodigen wij alle fokkers, die lid zijn van de Border Collie Club Nederland, uit voor een lezing, informatieavond Epilepsie bij de Border Collie en hoe verder, georganiseerd door Commissie Fokkerij en Hondenregistratie. Als spreker op deze lezing hebben wij uitgenodigd: Dr P.
Home.
Welkom op de website van Border collie's' Home of Kavany. Hier vind u alle info ivm onze reu. Hier vind u alle info ivm onze teefjes. Onze doelstelling is om mooiegezonde, honden te fokken met een aangenaam karakter. Al onze pups worden huiselijk opgevoed.
Maeglin Maeglin Working Working Dogs. Dogs.
pups te koop Koopjeskrant.be.
Border collie pups. Border collie, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Diest Border collie reu pups. Border collie, reu, halflangharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver.
Border collie pups te koop, te koop pups border collie, border collie.
De Border collie is afkomstig van Engeland, en valt onder de categorie veedrijver en herdershond. Border collie pups zijn zeer intelligent en leren snel. De Border collie pups worden als volwassen Border collie honden tussen de 50 en 55 cm groot.

Contacteer ons