Zoeken naar zwarte labrador pups

zwarte labrador pups
Vind labrador pups in Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden op Marktplaats.nl.
Raszuivere labrador pups, zwart en donker bruin. Moeder is een zwarte labrador uit ouders met stamboom, vader is een bruine labrador met stamboom, allebei hd en ed getest. De pups zijn 6 februari geboren en worden regelmatig ontwormd, ze worden nagekeken door de dierenarts geënt en gechipt.
Nieuws Belgische Labrador Retriever fokker: Labradors Yochiver.
Pongo Yochiver aka het zwarte reutje Als één van de beide reutjes was het soms een stevige strijd tussen al dat vrouwelijke geweld. Maar hij liet zich niet van de wijs brengen en slaagde er steeds in om als een echte pongostick als een van de eersten tot bij de melkba read more. januari 17, 2017. Nieuw gezin, Puppies. Reacties uitgeschakeld voor Pearl Yochiver. Pearl aka het beige reutje Net zoals het enige andere reutje, moest Pearl opboksen tegen de vrouwelijke overmacht. Met flink wat enthousiasme en vrolijkheid zorgde hij ervoor dat hij door iedereen graag gezien was en is, al bekijken wij hem natuurlijk misschien d read more. 1 2 3. Tips over en voor je pup. U denkt eraan een labradorpupje in huis te halen? Labrador puppies: hoe maak je best een foto? Mijn pupje bijt in mn broekspijpen. Goede, gezonde voeding voor mijn Labradors. Een update van het pupfront. Chocolade en je labrador. Mijn pupje bijt in mn broekspijpen. De pupjes kwamen nog eens op bezoek. Foto en Video Pups.
Zwarte labrador pups Honden 2dehands.be.
Labrador pups, zwarte reutjes. We hebben een nestje labrador pups. Ze zijn geboren 01-02-2018 Er zijn 3 zwarte reutjes, 1 zwart teefje, 2 chocolade bruine reutjes en 2 cho. 14 maart 2018 1623: Jabbeke. zwarte labrador pups, beide ouders zijn aanwezig.
Labradors Van t Greeshof.
Welkom op onze website. Via onze website trachten wij zoveel mogelijk informatie te verschaffen, enerzijds over. de Labrador Retriever en anderzijds om de toekomstige eigenaars zo goed mogelijk voor te. bereiden en in te lichten over een pup in huis.
Labrador pups Honden 2dehands.be.
zwarte labrador pups, beide ouders zijn aanwezig. half november zijn er bij ons labrador pups geboren in de kleur zwart, er zijn nog reutjes beschikbaar. De pups zijn regelmatig ontwormd, 3x g. 12 maart 2018 1509: Malle Oostmalle. Blonde Labrador pups.
Labrador pups te koop, Labrador puppies te koop Woefkesranch.
De meeste Labradors waren zwart. In 1899 verschenen twee gele pups in een nest van zwarte labradors. Later kwamen er ook een bruine, chocoladekleurige, varianten. Informatie over de Labrador. Labrador Retriever pups te koop. Een pup reserveren. Filmpje over de Labrador pups.
Labrador Bemiddeling Voor Labradorpups en herplaatsers.
Er zijn 2 reutjes en 5 teefjes geboren, en deze zijn allemaal zwart. Prachtige zwarte labrador pups. geplaatst op 7 maart 2018. Op 5 maart 2018 zijn er 7 prachtige zwarte labrador pups geboren, waarvan 4 reutjes en 3 teefjes.
Labrador Honden 2dehands.be.
Zeer mooie blonde Labrador pups. Wij hebben zeer mooie blonde Labrador pups. Er zijn nog 1 reutje en 1 teefje aanwezig, zie foto's, die zijn van de pups zelf u kan ze vrijbl. 6 maart 2018 2121: Pittem Egem. Prachtige Zwarte Labrador pup.

Contacteer ons