Zoeken naar labrador pups te koop erkende fokker

labrador pups te koop erkende fokker
Labrador Retrievers Yochiver: pups, foto's' en info in België.
Onze honden worden van bij de geboorte gesocialiseerd, met mensen, dieren en de omgeving. Wij streven naar vrolijke en dappere pups die moedig de wereld willen verkennen, onder begeleiding van hun baasje. Onze Labradors zijn gecontroleerd op erfelijke ziektes en aandoeningen. Wij volgen de fokrichtlijnen van de KKUSH en de BRC en zien er streng op toe dat de honden zowel fysiek als geestelijk gezond zijn: een Labrador Retriever moet een speelse, vrolijke, sportieve en enthousiaste hond zijn. De meeste baasjes willen een gezinshond, net zoals wij ooit begonnen zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat u een pupje heeft dat past bij uw familiale situatie: net zoals een pup is geen enkele familie helemaal hetzelfde. Neem contact op met Rita en Etienne! Vragen of opmerkingen? Mijn pupje bijt in mn broekspijpen. Puppies spelen graag. Het liefst lopen ze achter je aan om dan in je schoenen of broekspijpen te happen.
prijzen fokkers Fokken van honden Honden algemeen Forum Hondencentrum.
ik schaam me hiervoor, maar ik denk er soms over bij een broodfokker toch te kopen, daar dat veel goedkoper is ik weet dat het erg is voor de ouder-dieren, maar de puppy's' zijn reeds op de wereld aanwezig. ik ben eens benieuwd wie zijn hond echt bij een erkende fokker gekocht heeft en 1000 euro meer betaald, ik wil ook geen herplaatser, al zeker niet om die reden, want hij kan dan evengoed een broodfokpup geweest zijn, ik heb wel geld voor een hond, ik vind over de 1000 euro erg veel. Hallo, ik ben nieuw hier, ik wil graag een hond, ik ben voor een labrador gaan kijken bij een fokker, ze hadden enkel labradors, dus geen broodfokker, maar die kostte 1000 euro, heb nog andere rassen bekeken, over de 1000 euro zelf, voor een pup, ik vind dat erg veel, is dat de normale prijs voor een rashond?
Labrador Kennel van de Labbrinks Hof Otterlo.
Via onze website houden we u op de hoogte of er pup s geboren zijn en/of nog beschikbaar zijn. Indien u vragen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Labrador Kennel van de Labbrinks Hof. 6731 BR Otterlo. T: 0318 45 76 49. Alle pups zijn inmiddels vergeven, volgende nest verwachten we eind augustus 2019 van Saar.
Labradors Blacksugar.
Wij zijn in 1998 gestart, maar hadden enkele jaren eerder reeds labradors. De labrador is een passie voor ons en we hebben deze website dan ook gemaakt in de hoop onze passie te kunnen delen, door onze honden hier voor te stellen. U kunt op deze website foto's, stambomen, tentoonstellingsresultaten enz. Alle pups hebben een stamboom van Sint-Hubertus officieel erkend door de FCI.
Labradors Van t Greeshof.
Welkom op onze website. Via onze website trachten wij zoveel mogelijk informatie te verschaffen, enerzijds over. de Labrador Retriever en anderzijds om de toekomstige eigenaars zo goed mogelijk voor te. bereiden en in te lichten over een pup in huis.
Labrador fokker in Friesland, Labrador pups / pup met Stamboom.
Op dit moment zijn er geen labrador pups beschikbaar. Informatie en nieuws omtrent onze Golden Retrievers vindt U hier. Kanjer en Lotje." Aan een tweetal Puppies van onze Daniska de eer om te mogen. figureren in de oudejaars commercial van de Postcode loterij, ook.
Animosa's' Australian Labradoodles Belgie Pup kopen.
De Australian Labradoodle is zoveel meer dan een gewone kruising tussen een koningspoedel en een labrador! Het jarenlang heel selectief fokken met meerdere rassen heeft geresulteerd in de huidige Australian Labradoodle; een allergievriendelijke, mensgerichte, leergierige familiehond die kan opgeleid worden tot hulphond. Met gepaste trots stellen wij u graag onze Australian Labradoodles voor. Puppy's' van Animosa's' Australian Labradoodles. Op een verantwoorde manier zullen wij Australian Labradoodle pupjes fokken in huiselijke kring. Wij zullen Australian Labradoodles fokken in de maten miniatuur en kleine medium. Wenst u meer info over dit geweldige ras, over onze honden of over de pups?
Hond met stamboom kiezen of niet Puppydossier Pharmapets.
Dit document ontvang je via de fokker zelf. Stamboeken in België worden uitgegeven door de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus vzw www.kmsh.be. De KMSH is de enige Belgische instelling die erkend is door de FCI. Door de stamboek weet je wie zijn ouders, maar ook zijn opas en omas zijn. Dat is belangrijk om te weten, want een groot deel van de eigenschappen van je hond krijgt hij van zijn ouders. Niet elke hond met een bepaald uiterlijk heeft een stamboom. Zo zijn er bijvoorbeeld Labrador Retrievers, Chihuahuas en Franse Bulldoggen met én zonder een stamboom. De meeste fokkers van stamboomhonden zijn lid van een rasvereniging. De rasvereniging stelt eisen aan het fokken van honden.

Contacteer ons