Zoeken naar labrador pups te koop erkende fokker

labrador pups te koop erkende fokker
index.
Wij wonen aan de rand van het natuurgebied Het Kastanjebos in Winksele. We hebben een mooie lap grond aan onze boerderij en er zijn veel wandelmogelijkheden. Ideaal terrein voor een Labrador Retriever! Ons doen is om goed gesocialiseerde, gezonde en mooie pups te fokken.
Labradors Van t Greeshof.
Welkom op onze website. Via onze website trachten wij zoveel mogelijk informatie te verschaffen, enerzijds over. de Labrador Retriever en anderzijds om de toekomstige eigenaars zo goed mogelijk voor te. bereiden en in te lichten over een pup in huis.
Belgian Labrador Retriever Club.
De BLRC is de enige erkende rasclub voor labradors in Belgiƫ. Voor elke liefhebber van het ras, of je nu werk, show, gehoorzaamheid of behendigheid doet of gewoon van je labrador geniet, voor ieder heeft de BLRC wel iets te bieden.
Labrador Honden 2dehands.be.
Labrador pups, Belgische fokker. Ben jij op zoek naar een chocolade labrador retriever puppy? Bezoek onze knappe choco bruine Labrador pups. U kan me steeds bereiken per telef. gisteren 1756: Sint-Katelijne-Waver Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Labrador pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig.
LabradorRetrievers.
Dit wil zeggen dat al onze puppy's' een officieel erkende stamboom van St. Ons hoofddoel is het fokken van een labrador retriever op.: WELKOM OP ONZE WEBSITE. Will to Please. Of Aress Garden. Ter Rode Poort. Labradors of Wundering Heights. Paardenmelk Deel 1. Paardenmelk Deel 2. Google Southhoods American Dream. Landor du Bois de la Delle. Like a Hunter of Wundering Heights. Junesse from Ulysse's' Spirit. Lolita van t Maneschijnhof. Loeka of Hakinka's' Home. Mayla van t Maneschijnhof. Maybe van t Maneschijnhof. I SAVED HER OF WUNDERING HEIGHTS" MICAH." Wens je een pup van t Maneschijnhof of wens je op de wachtlijst te komen staan? Vul dan het aanvraagformluier zorgvuldig in en wij contacteren u zo snel mogelijk. Wens je n van onze pups?
Labrador Retrievers Yochiver: pups, foto's' en info in Belgiƫ.
Wij proberen altijd zo snel mogelijk te antwoorden op mails. Als je geen antwoord krijgt binnen de 3 dagen wil dit zeggen dat er iets is misgelopen. Je kan dan altijd het mailtje nog eens verzenden of telefonisch contact opnemen. Volg ons ook op Facebook! Wil je nog wat meer weten? Dan mag je ons altijd contacteren! Je kan ook op de hoogte blijven via de nieuwspagina. Schrijf je in op onze mailinglist en je wordt meteen verwittigd als er nieuwe puppies verwacht worden of ander groot nieuws is! Schrijf je hier in. Sinds 1983 kweken wij Labradorpuppies met aandacht en respect voor de rasstandaard en elke Labrador Retriever individueel. Onze honden worden van bij de geboorte gesocialiseerd, met mensen, dieren en de omgeving. Wij streven naar vrolijke en dappere pups die moedig de wereld willen verkennen, onder begeleiding van hun baasje.
Een fokker bij u in de buurt Nederlandse Labrador Vereniging.
Fokkers die zich hebben aangemeld voor de fokkerslijst zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging. Zij hebben verklaard bij het fokken te voldoen aan de Basisregels deel A van het Verenigings Fokreglement van de NLV met betrekking tot welzijn en gezondheid.
Familiekennel labrador.
Tot de twaalfde levensweek zijn de pups het meest vatbaar om te leren. Alles wat ze in die periode zien, horen en meemaken, is goed voor de rest van hun leven. Laat de hond kennismaken met andere dieren, mensen, honden.

Contacteer ons