Zoeken naar labrador pups te koop erkende fokker

labrador pups te koop erkende fokker
Labradors Van t Greeshof.
En kochten een labrador retriever pup. Op 7 weken zijn wij haar mogen gaan halen. Isa Van t Balkenhof is haar naam. Isa de stammoeder van onze kennel, is een echte toevoeging aan ons gezin. Haar wil om te werken is enorm, maar ze is ook sterk en soms wat eigenwijs.
LabradorRetrievers.
Dit wil zeggen dat al onze puppy's' een officieel erkende stamboom van St. Ons hoofddoel is het fokken van een labrador retriever op.: WELKOM OP ONZE WEBSITE. Will to Please. Of Aress Garden. Ter Rode Poort. Labradors of Wundering Heights. Paardenmelk Deel 1. Paardenmelk Deel 2. Google Southhoods American Dream. Landor du Bois de la Delle. Like a Hunter of Wundering Heights. Junesse from Ulysse's' Spirit. Lolita van t Maneschijnhof. Loeka of Hakinka's' Home. Mayla van t Maneschijnhof. Maybe van t Maneschijnhof. I SAVED HER OF WUNDERING HEIGHTS" MICAH." Wens je een pup van t Maneschijnhof of wens je op de wachtlijst te komen staan? Vul dan het aanvraagformluier zorgvuldig in en wij contacteren u zo snel mogelijk. Wens je n van onze pups?
Labradors Van t Greeshof.
Welkom op onze website. Via onze website trachten wij zoveel mogelijk informatie te verschaffen, enerzijds over. de Labrador Retriever en anderzijds om de toekomstige eigenaars zo goed mogelijk voor te. bereiden en in te lichten over een pup in huis.
Labrador Honden 2dehands.be.
Er zijn zowel reutjes als teefjes, zie foto's, deze zijn van de pups zelf u kan z. 3 mei 2018 1444: Pittem Egem. Labrador chocolade pups. prachtige labradorpups te koop geboortedatum: 9 april 2018 reu ook te bezichtigen indien interesse bel gerust om even langs te komen.
Belgian Labrador Retriever Club.
De BLRC is de enige erkende rasclub voor labradors in Belgiƫ. Voor elke liefhebber van het ras, of je nu werk, show, gehoorzaamheid of behendigheid doet of gewoon van je labrador geniet, voor ieder heeft de BLRC wel iets te bieden.
Waar vind ik Labrador pups te koop met paspoort? DogCatandCo.
Hierboven vindt u de fotos van onze pups te koop op dit ogenblik. DogCatandCo is een erkend fokker waar u steeds de mooiste pups te koop vindt. Op deze pagina vindt u naast de beschikbaarheid ook alle nuttige informatie over de pups in onze kennel. Bij ons vindt u de mooiste Labrador pups te koop! DogCatandCo is een erkende handelskwekerij waar u de mooiste Labrador pups vindt.
Labradors Blacksugar.
Wij zijn in 1998 gestart, maar hadden enkele jaren eerder reeds labradors. De labrador is een passie voor ons en we hebben deze website dan ook gemaakt in de hoop onze passie te kunnen delen, door onze honden hier voor te stellen. U kunt op deze website foto's, stambomen, tentoonstellingsresultaten enz. Alle pups hebben een stamboom van Sint-Hubertus officieel erkend door de FCI.
Labrador Retrievers Yochiver: pups, foto's' en info in Belgiƫ.
Onze honden worden van bij de geboorte gesocialiseerd, met mensen, dieren en de omgeving. Wij streven naar vrolijke en dappere pups die moedig de wereld willen verkennen, onder begeleiding van hun baasje. Onze Labradors zijn gecontroleerd op erfelijke ziektes en aandoeningen. Wij volgen de fokrichtlijnen van de KKUSH en de BRC en zien er streng op toe dat de honden zowel fysiek als geestelijk gezond zijn: een Labrador Retriever moet een speelse, vrolijke, sportieve en enthousiaste hond zijn. De meeste baasjes willen een gezinshond, net zoals wij ooit begonnen zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat u een pupje heeft dat past bij uw familiale situatie: net zoals een pup is geen enkele familie helemaal hetzelfde. Neem contact op met Rita en Etienne! Vragen of opmerkingen? Mijn pupje bijt in mn broekspijpen. Puppies spelen graag. Het liefst lopen ze achter je aan om dan in je schoenen of broekspijpen te happen.

Contacteer ons