Op zoek naar labrador pups met stamboom te koop?

labrador pups met stamboom te koop
Labrador te koop Honden Koopjeskrant.be.
Chocolade bruine labrador reu. Ik zoek een chocolade bruine labrador reu te koop, tussen 1 en 4 jaar oud. Gelieve telefonisch contact op te nemen op het nummer 056500584. Labrador, kortharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver.
Labrador pups Honden 2dehands.be.
Mooie bruine labrador pups te koop, zowel reutjes en teefjes. Moeder en vader aanwezig. Vader heeft stamboom. De pups worden sociaal en kindvr. 19 november 2017 1738: Oudenaarde. choco labrador pups beschikbaar. Wij hebben een nestje prachtige labrador pups. 2 teven beschikbaar gevaccineerd tegen; CDV hondenziekte HCC leverziekte Parvo Rabiës. 18 november 2017 1458: Antwerpen. Maria van Craen. Labrador pups zijn nu 6 weken oud als ze 8 weken oud zijn mogen ze het nest verlaten sociaal en kindvriendelijk ze zijn gevaccontwen, gechipt. 17 november 2017 1840: Heistopden-Berg Wiekevorst. chocobruine labrador pup, beide ouders zijn aanwezig. half september zijn er bij ons labrador pups geboren, er is nog 1 chocoladebruin teefje beschikbaar. De pup is in orde met zijn vaccinaties.
LabradorRetrievers.
Dit wil zeggen dat al onze puppy's' een officieel erkende stamboom van St. Ons hoofddoel is het fokken van een labrador retriever op.: WELKOM OP ONZE WEBSITE. Will to Please. Of Aress Garden. Ter Rode Poort. Labradors of Wundering Heights. Paardenmelk Deel 1. Paardenmelk Deel 2. Google Southhoods American Dream. Landor du Bois de la Delle. Like a Hunter of Wundering Heights. Junesse from Ulysse's' Spirit. Lolita van t Maneschijnhof. Loeka of Hakinka's' Home. Mayla van t Maneschijnhof. Maybe van t Maneschijnhof. I SAVED HER OF WUNDERING HEIGHTS" MICAH." Wens je een pup van t Maneschijnhof of wens je op de wachtlijst te komen staan? Vul dan het aanvraagformluier zorgvuldig in en wij contacteren u zo snel mogelijk. Wens je n van onze pups?
Verwachte nestjes JoJaMaCo's' Hof.
Onze eigen pups worden dus voorzien van een 12 maanden durende garantie op erfelijke afwijkingen. Dit alles netjes schriftelijk vastgelegd tussen koper en verkoper in het bijgewerkte actuele NLV koop en garantie overeenkomst 2015, aangepast aan de nieuwe wetgevingen. Daarin staat verwoord wat er van koper en verkoper word verwacht en waar hij of zij op kan rekenen. Verder proberen wij alle vragen die u hebt betreffende de aanschaf, voeding en opvoeding etc. persoonlijk met u door te nemen en te bespreken. Daarmee vertrouwen wij erop, u een belangrijk deel te kunnen helpen met de aanschaf van een pup. Persoonlijk vinden wij dit alles erg belangrijk, daar een goed begin het halve werk is, zeker bij aanschaf van een pup. Beste Labrador vrienden.
Bruine labrador Honden 2dehands.be.
Mooie bruine labrador pups te koop, zowel reutjes en teefjes. Moeder en vader aanwezig. Vader heeft stamboom. De pups worden sociaal en kindvr. 19 november 2017 1738: Oudenaarde. Chocolade bruine labrador pup. Dit prachtig teefje is bij ons geboren moeder aanwezig. Zij is heel lief en sociaal opgevoed. Heeft haar inentingen en ontworming en chip geha. 13 november 2017 1524: Willebroek. bruine labrador pups ouders te bezichtigen opgegroeid op boerderij voor meer info: bel 0496/608379. 5 november 2017 1651: Diksmuide. 2dehands.be maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van onze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.
Belgian Labrador Retriever Club.
De BLRC is de enige erkende rasclub voor labradors in België. Voor elke liefhebber van het ras, of je nu werk, show, gehoorzaamheid of behendigheid doet of gewoon van je labrador geniet, voor ieder heeft de BLRC wel iets te bieden.
Labradors Van t Greeshof.
Via onze website trachten wij zoveel mogelijk informatie te verschaffen, enerzijds over. de Labrador Retriever en anderzijds om de toekomstige eigenaars zo goed mogelijk voor te. bereiden en in te lichten over een pup in huis. Veel plezier met rondkijken!
Of Emperor's' Pride Labrador Kennel Netherlands.
Wij hebben zo'n' 1 nestje per jaar met zwarte en/of gele stamboom pups. Al onze honden worden gefokt en opgevoed in huiselijke kring en andere labradors. We voldoen aan de eisen zoals vastgelegd in de reglementen van de Nederlandse en Belgische labrador vereniging. Dit houdt ondermeer in dat alle honden worden onderzocht op HD, ED, PRA-CAT en Uitmuntende showresultaten hebben behaald op internationale hondententoonstellingen. De prijs van een Emperor's' Pride stamboom pup is 1100, ongeacht geslacht of kleur incl. alle toebehoren zoals hieronder vermeld. ALS DE PUP HET EMPEROR'S' PRIDE NEST VERLAAT., HEEFT DE PUP. een chip, aangebracht door Sint-Hubertus. een FCI stamboom via Sint-Hubertus. alle entingen gehad, ontwormt en behandeld met Frontline Puppypack. een socialisatie programma gevolgd. een gezondheidsverklaring van de dierenarts. een officieel EU paspoort. En u krijgt.: een geweldig lief PUPPIE. een informatie en advies boekje. een compleet ProPlan breed puppypakket. fotos van geboorte tot vertrek van uw pup. kopieën gezondheidsonderzoeken, show en werk certificaten van beide ouders. WAT VERWACHTEN WIJ VAN DE NIEUWE BAASJES VAN EEN EMPEROR'S' PRIDE PUPPIE. een veilige plek voor de pup in huis om op te groeien.

Contacteer ons