Op zoek naar asiel pups?

asiel pups
hondenasiel gezocht ik zoek een dierenasiel honden puppies.
Een hond uit een asiel is daarom een goede overweging als je graag een hond in huis wilt nemen, zonder de rompslomp van een puppy. Dat er veel leuke honden te koop worden aangeboden in een asiel kun je ervaren door er eens een kijkje te gaan nemen!
Algemene informatie Dierenasiel Genk.
Elk jaar verzorgen wij de opvang van de allerkleinste pups en kittens. Omdat het asiel niet alles kan bieden wat deze kleintjes nodig hebben voeding om de 3 à 4 uur, socialisatie door prikkels van buitenaf, werken we met opvanggezinnen.
Dierenasiel Roeselare.
Bekijk Het Asiel. Bekijk Onze Katten. Bekijk Onze Honden. op de website van het Dierenasiel Regio Roeselare. Neem gerust een kijkje op de verschillende pagina's. Bij de pagina Dieren vindt u de te adopteren dieren, uitleg over onze werkwijze en de huidige tarieven.
Degrensstreek.be Onze asiel dieren zoeken een thuis!
Meter en peter: Geen. Opname in het asiel op 19/03/2016. Reden opname: Na verwaarlozing werden Junior, zijn zus Luna en twee pups door bemiddeling van de politie aan ons asiel a. Meter en peter: Geen. Opname in het asiel op 13/04/2016.
Adopteer.be.
Animal Welfare Projects Jodipro vzw. Ark Van Pollare Vzw. Asiel De Grensstreek. Asiel voor zwerfkatjes, VZW Katimoe. de schakel vzw. Dieren Opvang Centrum Noordwijk. Dierenasiel de Leiestreek. Dierenasiel regio Roeselare. Dierenasiel Sint Hubertus. Dierenasiel Unco Jerry VZW. Dierenopvangcentrum Tildonk VZW.
ADOPTIE HONDEN.
Totdat op een kwade dag de moederhond en 2 van haar pups werden doodgereden. Het pretpark ligt niet bij ons in de buurt, maar we konden niets ander doen dan in de auto stappen en de overgebleven vijf pups daar weg te halen. Ze wonen nu in een kattenverblijf in de tuin van een van onze vrijwilligers, want in ons asiel is absoluut geen plaats meer.
Dierenasiel Sint-Truiden.
Dieren in het asiel. Pleeg en boerderijkatten. Baas naar Baas. In de media. Steun een dier. Sponsorpakketten voor bedrijven. Over het asiel. Veel gestelde vragen. Peter en Meter. Meet Your Match. Afscheid van een dier. Alle pootjes zijn bij ons in goede handen.
Puppies Het Blauwe Kruis de Kust.
Adopteer op afstand. Puppy honden in het asiel. Lees hier hoe de procedure verloopt. Bezoek ons op Facebook. Dierenasiel Het" Blauwe Kruis van de Kust." Opvoeding en lessen. Ons laatste nieuws. Uitzonderlijk gesloten 10 en 11 mei. 2 mei 2018.

Contacteer ons