Op zoek naar asiel pups?

asiel pups
Dierenasiel Canina VZW Adoptie procedure.
Wanneer de hond of kat u, tijdens het bezoek aan het asiel, aanspreekt en de vrijwilligers van het asiel zijn ook positief over de match, dan mag het dier geadopteerd worden. Hiervoor maken wij gebruik van een adoptiecontract waarin oa de volgende punten aan bod komen.:
Algemene informatie Dierenasiel Genk.
Elk jaar verzorgen wij de opvang van de allerkleinste pups en kittens. Omdat het asiel niet alles kan bieden wat deze kleintjes nodig hebben voeding om de 3 à 4 uur, socialisatie door prikkels van buitenaf, werken we met opvanggezinnen.
Dierenasiel Roeselare.
Bekijk Het Asiel. Bekijk Onze Katten. Bekijk Onze Honden. op de website van het Dierenasiel Regio Roeselare. Neem gerust een kijkje op de verschillende pagina's. Bij de pagina Dieren vindt u de te adopteren dieren, uitleg over onze werkwijze en de huidige tarieven.
Degrensstreek.be Onze asiel dieren zoeken een thuis!
Blauwe Mechelse Herder. Meter en peter: Geen. Opname in het asiel op 19/03/2016. Reden opname: Na verwaarlozing werden Junior, zijn zus Luna en twee pups door bemiddeling van de politie aan ons asiel a. Meter en peter: Geen. Opname in het asiel op 13/04/2016.
Dierenasiel Sint-Truiden.
Pleeg en boerderijkatten. Baas naar Baas. In de media. Steun een dier. Sponsorpakketten voor bedrijven. Over het asiel. Veel gestelde vragen. Peter en Meter. Meet Your Match. Afscheid van een dier. Dieren in het asiel. Pleeg en boerderijkatten. Baas naar Baas.
ADOPTIE HONDEN.
Wat konden we doen? Op dat moment waren we vol met honden en pups en hadden geen ruimte voor Faye. Toen nam ik een vriendin mee naar het asiel om haar te laten zien en zij besloot om haar mee naar huis te nemen en te zien of ze op kon schieten met een rescue reu welke ze al had.
hondenasiel gezocht ik zoek een dierenasiel honden puppies.
Een hond uit een asiel is daarom een goede overweging als je graag een hond in huis wilt nemen, zonder de rompslomp van een puppy. Dat er veel leuke honden te koop worden aangeboden in een asiel kun je ervaren door er eens een kijkje te gaan nemen!
Dierenasiel Ninove.

Contacteer ons