Op zoek naar berner sennen pups?

berner sennen pups
Vind berner sennen in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Verder vind ik het wel belangrijk dat de hond geen verlatingsangst. Lieve Berner sennen pups. Goedendag berner sennen liefhebbers, als allereerst wil ik u eerst informeren over het ras en karakter van een berner sennen: de berner sennen moet consequent, maar toch liefdevol opgevoed worden.
Berner sennen te koop Honden Koopjeskrant.be.
vakantie vrije tijd. Verfijn je zoekopdracht. Berner sennen te koop 2 zoekertjes. Toon op kaart. Berner sennen pups. Berner sennen, halflangharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Promoties gerelateerd aan Dieren Toebehoren.
Prijs Berner Sennen pup Prijzen Berner Sennen puppies Berner Sennen pups te koop.
Een Berner Sennen pup kopen bij Woefkesranch.: Een Berner Sennen pupje. Een Berner Sennen pup die gevaccineerd is. Een Berner Sennen pup die ontwormd is. Een Berner Sennen pup die geïdentificeerd is met een microchip. De Berner Sennen pup wordt verkocht met een schriftelijke garantie.
Puppy info over de berner sennen kennel van de Samaika.
De puppy's' zijn minstens 3x ontwormd., ze hebben een Europees paspoort met gezondheidsverklaring.Ze zijn ingeent en gechipt.Wij geven u een goede begeleiding meeen, staan voor 100 procent achter onze pups en achter de mensen die ons hun vertrouwen geven. Wij geven ook een jaar garantie. Voor alle vragen en of advies kan je steeds bij ons terecht. Tijdig reserveren via email samaika@telenet.be is verstandig. Berner sennen honden sinds 1982!
Berner Sennen puppies te koop, Berner Sennen puppies beschikbaar, reutjes en teefjes, erkende kennel Foto's' en Video's' van onze beschikbare puppies.
De Berner Sennen werd Bernese genoemd naar het Berne kanton van Zwitserland waar het ras wijd gekend is. De Berner Sennen is gebruikt voor het drijven van vee en als landbouwbedrijfbeschermer. De prijzen van de Berner Sennen pupjes kan u hier terug vinden!
Berner sennen pups Honden 2dehands.be.
We hebben momenteel supermooie berner sennen pups beschikbaar; klaar om een goede thuis te vinden. Mannetjes en vrouwtjes zijn onmiddellijk be. 30 augustus 2018 1548: Kuurne. Wij hebben Berner sennen pups beschikbaar. Het zijn speelse pups en zijn sociaal grootgebracht.
Home.
Nest Otis 09/10/2017. Nest Paris 28/10/2017. Nest Olivia 09/11/2017. Nest Rune 12/01/2018. Nest Pauline 09/05/2018. Nest Otis 15/05/2018. Wie zijn wij? Olivia Rune verwacht pups: zie nieuws en puppys. de Neere Maethe. Berner Sennen Kennel. Copyright 2015 de" Neere Maethe.
De Zandvijver, Berner Sennenhonden, Berner Sennenhond, Bouvier Bernois, Bernese Mountain Dog, Berner Sennenhund, Newfoundlander, Newfoundlanders, terre neuve, terre-neuve, terre-neuves, terre neuves,
Elk nestje wordt in huis geboren om de pups voldoende te socialiseren en zich aan te passen aan kinderen, mensen en huiselijke geluiden. Wij fokken enkel Berner Sennenpups Newfoundlanderpups met stamboom Sint-Hubertus, volgens de regels van de BBSC en BKZS. Wij zijn tevens lid van de Nederlandse en Franse Berner Sennen Club.

Contacteer ons